Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počítačově animovaný snímek ze světa Star Wars odehravající se za Klonových válek (mezi Epizodou II a III). V příběhu se objeví všichni hlavní hrdinové z předešlých filmů a pomalu se začnou objevovat další v připravovaném seriálu, který bude navazovat na film.

Před filmem už vnikl seriál Clone Wars, který byl však kreslený, takže nový film + seriál je spíš remake a bude jenom dál rozvíjet svět Star Wars za Klonových válek... (chmíří)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (424)

imf 

všechny recenze uživatele

Obočí nahoru za to, že se v těch sto minutách pořád NĚCO děje. Všechny čtyři palce dolů za to JAK se to děje. Epizoda I vám připadala infantilní? S Klonovými válkami Lucas vstupuje na území ovládané Teletubbies. Pryč je machrující Mace Windu, trhající na kusy imperiální droidy. Místo něj se připravte na fialovo-šedo-bůhvíjakou učednici, která je otravnější než Macaulay Culkin v říji. A prťavého Jabbu. A legrační průpovídky ve zmršeném dabingu. Ani ty úvodní rolovací titulky tu nejsou, protože by je asi ty desetileté děti neučetly. V důsledku ovšem nejde ani tak o rodinný podtón, odfláknutou animaci nebo Lucasovu senilitu. Tenhle průměrný televizní pilot zkrátka nemá v kinech co dělat. Netrestám ho za to nižším hodnocením, nekopu ho do slabin kvůli slavným předkům. Dávám mu to, co si zaslouží za to, že dělá z diváků nesvéprávné idioty. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Za prvé, už se nemohu dočkat seriálu, chci vidět Asuku zemřít =). Za druhé, zatímco většina Lucasových Star Wars oplývá opravdu stupidními dialogy a stereotypně navcičenými herci, tady mi třeba škádlení Asuky s Anakinem velmi přišlo vhod a upřímně, byl bych nejraději ,kdyby nechal Padmé Padmé a zamiloval se do své padawanky. Její lehke pubertální činy se mi hrozně libili. Příběh je opravdu pilotní, i tak na pilota nadprůměrně kvalitní a scény soubojů se světelnými meči jsou skvěle udělané. Animace se pěkná, škoda že daleké scenérie neměli detailnost. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $8,5miliónaTržby USA $35,161,554Tržby Celosvetovo $68,282,844Tržby za predaj DVD v USA $22,818,761 //počet predaných kusov 1,328,535║ Animačne sa to pohybuje od priemeru až k otrasu, čo je fakt nepekný prehmat a za čo asi môže aj ten mini rozpočet ako pre film bez ambícií, neviem aký malo vôbec význam vytvárať takéto takmer zbytočné spojivo medzi celovečernými filmami, /40%/ ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Pre fanúšika SW ságy pozerateľné dobrodružstvo v obľúbenom vesmíre, i keď... celý čas som bojovala s presvedčením, že tvorcovia sa akosi nevedia rozhodnúť, akej vekovej kategórii má byť film určený. Na jednej strane divoká akcia, neustále laserové prestrelky, zabíjanie klonov, ničenie droidov, súboje na meče i blastery, krutí záporáci... na strane druhej priehľadné morálne posolstvá (poslúchaj učiteľa, chce ti dobre), pozitívne charaktery Jediov bez jediného mráčika pochybností a s tonami filantropie, totálne otravné prekáranie medzi Anakinom a Ahsokou, ktoré nie a nie skončiť - to všetko šité na mieru skôr inteligentnému odrastenému dieťaťu než normálnemu dospelákovi. Vo chvíľach, keď príbeh nebrzdili konverzačné, nie vždy a nie príliš vtipné vadenice medzi dvoma hlavnými postavami, to bolo celkom fajn. Veď aj tá šablónovitá Ahsoka je nakoniec sympatická. Čiže až na to výrazne kolísajúce tempo, ktoré súvisí s tými ostatnými výhradami, sa mi to vlastne páčilo. Uvidíme, aký bude seriál. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Star Wars bez úvodních titulků a s rockovou hudbou? Radši nebrat. Je tu ale hodně akce...takové té akce hlavně aby nějaká byla a pokud možno nepřestávala a pokud možno vůbec nezaujala. Jediné, co mě opravdu potěšilo, byl původní hlas Christophera Lee. O nedobré grafické stránce už asi bylo taky napsáno dost. Mně by to jako nevadilo, kdyby pod tímhle nebylo podepsáno Lucasarts a kdyby to nevypadalo až tak moc počítačově, strnule a neosobně. Trochu toho lidského tepla by neškodilo, oh....když už ne od droidů, tak alespoň od hranatého fešáka Anakina. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (46)

  • První Star Wars film, který nebyl distribuován společností Twentieth Century Fox. (KGBelik)

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Další Indiana Jones

Další Indiana Jones

06.08.2008

Indiana Jones a království křišťálové lebky možná nebyla taková bomba, jak se očekávalo, ale každopádně ve světě film vydělal už téměř tři čtvrtě miliardy dolarů, což je suma, která ani hvězdy… (více)

Reklama

Reklama