Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá argentinská reportérka píše článek o snuff filmech. Tedy o filmech, které zobrazují reálné mučení, znásilňování a vraždění lidí. Pátrání po těchto filmech a lidech, kteří je točí, se jí ovšem stane osudným. Sama se totiž dostává před kameru jednoho sadistického režiséra. (Sesshoumaru)

Recenze (68)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mladá argentínska reportérka sa rozhodne urobiť reportáž a interview s režisérom zaoberajúcim sa Snuff filmami. Voľba tohoto článku ju však vyjde draho. Ocitá sa v v nesprávnu dobu na nesprávnom mieste. S novinárky sa stane hlavná postava ďalšieho brutálneho filmu s poradovým číslom 102. Snímky podobného subžánru, ako Srbski film či Human Centipede sú oproti tomuto filmu Oscarove výplody. Snuff 102 totiž nemá ani hlavu, ani pätu. Príbeh nulový, dejovo plochý, vyprahnutý bez akejkoľvek snahy zaujať. Najväčšie negatívum jednoznačne kamera. Na jednej strane chápem, že chcel byť režisér čo najviac realistický, no "tudy ceste nevede". Úlohu teda splnil len čiastočne. Šokoval a zobrazil čo najviac zvráteností či brutality - 40%. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Chce někdo vidět nějakou tu prasárnu...? Snuff 102 je jedna z těch brutálnějších věcí, které v rámci exploitation žánru můžete vidět. Násilí zde prezentované je brutální, nechutné, daleko přesahující vše, co si většina lidí dokáže představit. A přesto jsou zde náznaky určité myšlenkové hloubky. Jsme stavěni před několik otázek: Můžeme o dnešním světě a lidech, se kterými se setkáváme, vědět skutečně vše? Neexistuje za hranicí toho, co jsou na sebe lidi ochotni prozradit, také něco jiného? Zdá se, že pokud jste anonymní (a to za zavřenými dvěřmi svého obydlí skutečně jste) můžete dělat téměř cokoliv. A i ten chlápek odvedle, který vždy slušně pozdraví když vás potká přede dveřmi, může někým jiným pokud je sám... A další znepokojivá věc - existují lidé, a není jich málo, kteří když zmizí, nezdechne po nich ani pes. Jako kdyby nikdy nebyli. S těmito tématy se potýká Snuff 102 způsobem, který je sice hodně drsný, ale neumím si představit, jak lépe a sugestivněji lze něco podobného prezentovat. Za sebe musím říct, že na mě snímek hodně zapůsobil. Donutil mě přemýšlet. ()

Reklama

ecceHOMMO odpad!

všechny recenze uživatele

Hnus!!! To už aj na mňa bolo moc!!! Film je vlastne postavený len na brutalite pri mučeniach a vraždení. Ja som vlastne po väčšine ani nemal pocit, že pozerám na film (respektívne som sa tým ukludňoval, že ide len o film, a vďaka tomu som to aj dopozeral), a o to to bolo pre mňa nechutnejšie. A aj keď atmosféra snímku je brutálne skvelá, a mal by som oceniť v hodnotení aspoň tú, nedokážem to. A už nikdy viac niečo takéto nechcem vidieť!!! Toto fakt nieje film pre každého, snáď len pre úzku skupinu ľudí. A odpad nedávam vlastne preto, že by bol film po filmovej stránke tak zlý, ale pretože je to niečo čo je na hrane pozerateľnosti a podľa mňa tento film prekročil imaginárnu hranicu únosnosti. ...A niečo takéto by točené byť nemalo. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Kurvadrát nééééé :D ...Na základě Flipnicova komentáře jsem se na to dost těšil(pač některé věci často vidíme podobně) ale tentokrát se s ním zasejednou neshodnu...........V žádném případě mi nevadí úchylný obsah(vítám všechno ujeté)-ale ta forma?!?.......Snuff102 totiž užívá metody, které z něj mají dělat jakože reálný záznam a přitom tyto záběry skládá do skoro klasického filmového konceptu=Taková kombinace nemůže fungovat!..Když si Srbský film na nic nehrál a ukázal nám všechny své prasárničky v mantinelech dobře natočeného filmu, byla to opravdová "zábava"....Když na netu sleduju autentické záběry všechmožných podivností jaké je člověk schopen provést sobě či druhým, je to kdyžužnic tak minimálně poučné......Ale díky kombinaci těchto dvou realit(právě zde ve snuffu102)se síly obou realit vzájemně anulují a je z toho všeho jen uřvaný chaos.........A to vůbec nemluvím o tom, že je to celé tak tmavé, že to samo o sobě působí jako cenzůra..ostrých záběrů je tam tak 10%..je to chaotyčtější než ty noční scény v blair witch :D .. musíte na to koukat aspoň z dvou metrů, pač jinak neuvidíte nic než pár barevných pixelů a šmouh..a pak jsou tu vychytávky jako efekty poškrábaného filmového pásu, nebo pokrčené vhs na evidentně digitálním záznamu..............První hvězda je za to, že filmaři o svém projektu evidentně aspoň trochu uvažovali(ty rozhovory s perverzem ukazovaly náznak jakési nosné myšlenky)..a ta druhá je za posledních cca 15minut, kdy tvůrci od všeho zbytečného upustili a film se dokutálel do konce ve skoro klasickém slasherovském duchu..............jinak zklamání obrovské....holt-Reznorovo Broken zůstane na svém levelu ještě chvíli bez rovnocenného soupeře.. ()

Angelic-77 odpad!

všechny recenze uživatele

Někdo se tu zjevně snažil natočit film, který bude za každou cenu šokovat, ale pojal to stylem, který mi není ani trochu blízký. Strčte nějakému nýmandovy do ruky kameru, ukradněte někomu slavnějšímu "šokující" nápad na film a pak ho nechte improvizovat - vsadím se, že to natočí líp. Takže asi takhle to na mě působilo... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl poprvé uveden na argentinském filmovém festivalu Mar del Plata, kde šokoval obecenstvo. Jeden z diváků dokonce opustil promítání filmu před koncem a zaútočil na režiséra Mariana Peraltu. (Sesshoumaru)

Reklama

Reklama