Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Hloubka duše přináší provokativní psychologický příběh úspěšného reklamního manažera, který měl svůj život i kariéru dosud plně pod kontrolou. Pak ale potkává okouzlující ženu, jež mu otevírá dveře do světa nespoutané vášně a bezstarostné svobody – do světa, který není svázán společenskými konvencemi. Dokonalá moderní fantazie … vášeň a sex, dobývání i únik... žádné vazby, žádné závazky. Vzrušující dobrodružství však muži postupně rozbíjí osobní život a odhaluje hluboce zakořeněné rány z minulosti. Vše vrcholí katarzí plnou pravd a tajemství, kterým ani jeden z dvojice dosud nemusel čelit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Dokonale pohřbená šance. Budu SPOILERovat: čekal jsem celou dobu, že Paz Vega patří k té konkurenční firmě, a celé je to plán, jak srazit pana Wrighta na kolena a rozdupat ambice firmy kterou zastupuje do prachu. Vášeň a erotiku bychom čekali, ale nějak se zapomněla dostavit. Výhledy z ložnice jsou úchvatné, Vega ani sedm let po Sex a Lucía neztratila sexappeal, ačkoliv vrásek přibylo. Jason Clark je dobrý, námět je dobrý, napětí na začátku je dobré. Když ale Wright začne boxovat do všeho a všude, a zaplete se do toho starej Vegy, jde všechno do kopru a vy se nemůžete dočkat konce. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Film sa snazi byt hlbsim ako v skutocnosti je. Ona s nim hra stale nejake hry, (ako jej aj povedal ), a ma traumu z minulosti. On tiez nie je vyrovnany, tiez ma traumu ale vo vztahu k nej sa chova normalne - dava jej najavo, ze ju chce. Na konci malo dojst k nejakemu uzdraveniu? Chce to byt o velkych emociach, ale je to nepresvedcive. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Džada Pičr Smisová uz vystraja neplechu  i za kamerou. Ono jej nestaci ze hrala v matrixe a kade  - tade, ona sa just musi dotrepat este i za kameru. Chvalaprirode film nezaznamenal ziadny uspech a Dzada ako reziserka stoji za hovno. Dufam, ze uz ostane len pred kamerou, tam mi nevadi, za kamerou mi vadi hodne    :  5 % ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Koukám, že docela rozporuplný film - nemálo jednohvězdičkových i čtyřhvězdičkových hodnocení. Za mě to budou kvalitní tři a půl hvězdy. Z popisu filmu a z jeho úvodu to nejprve vypadá na erotický rejd, ale nakonec se přece jen dostane na vhled do niter hlavních postav, což (alespoň u mě) na závěr filmu vyvolá několik zajímavých otázek týkajících se fungování vztahů. ()

Lucie27 

všechny recenze uživatele

Dalších užitečných 103 minut. Přestože se nejedná o prvotřídní psychologický příběh, který by se mohl srovnávat s filmy jako Butterfly effect či filmy tohoto žánru, má tento film, podle mě, předpoklady být blízko první třetině vrcholu žebříčku daného žánru... Film má děj, herecké výkony již zmiňovaného Jasona Clarka a Paz Vega jsou víc než jen průměrné.... Ráda se znovu podívám na tento film... Ovšem, docela mě překvapilo nízké ohodnocení. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně na hřbitově je vidět náhrobek se jménem Makaveli 1971 - 1996. Tupac Shakur byl velmi blízký přítel režisérky Jady Pinkett Smith, která mu touto scénou vzdala hold. (Terva)
  • Film měl premiéru na mezinárodním filmovém festivalu v Chicagu na podzim roku 2008. Ocenění se však na festivalu nedočkal. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama