Reklama

Reklama

Tyranosaurus: Zhouba Aztéků

  • Česko Tyranosaurus Rex (více)

V roce 1521 dobyl Cortés Mexiko a podrobil si starobylou říši Aztéků. Ještě dříve ale uspořádal do těchto míst se sedmi muži výpravu, která měla za úkol najít zlato a drahé kameny. V údolí, kam skupinka směřuje, řádí pár obrovských tyranosaurů. Krvelačný domorodý šaman Xocozin každý měsíc obětuje živého člověka, aby si „hromového ještěra“ udobřil. Dělá to ale spíš proto, že se chce zmocnit vlády nad kmenem. Proto rovněž usiluje o dceru náčelníka Matlatla Ayacoatl. Když jednou dívka, která se sňatku vzpouzí, uprchne do lesa se služebnou, ještěr je dostihne, služebnou zabije a Ayacoatl zachrání Rios, člen Cortésovy výpravy. Později jsou muži zajati a náčelník, který myslel, že jeho dcera zemřela, ji spatří živou, což dobrodruhy spasí před jistou smrtí. Cortes nabídne, že jeho muži zbaví domorodce hrozby tyranosaura. Xocozin je ale chce příšeře všechny obětovat… V Cortésově skupině nevládne shoda. Někteří muži chtějí v noci uprchnout. Rios se ale neohroženě pouští do boje s příšerou… (TV Prima)

(více)

Recenze (204)

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Najhorší film aký som kedy videl (a to naozaj nezveličujem) Neverím že by tento film bol od Asylum oni síce robia béčkové a céčkové filmy ale toto bol film zetkový. Nenormálne zlý scenár film bol prakticky o ničom extrémne zlý herci (až na Williama Snowa) hrozné dialógy ktoré nedávali zmysel kulisy s papiera no bolo tam toľko zlého že by som to "ja" natočil lepšie to prisahám. Toľko sebaotporujúcich faktov som ešte nevidel. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy, to je zvláštní kategorie. Samozřejmě, je to odpad , ale zároveň je nelze nemilovat. Ba co víc. Všiml jsem si, že po nich začínám cíleně jít. Čistě pro tu neskutečnou zábavu, kterou nabízí. A že srandy tam je kupa a často víc než v lecjaké soudobé komedii, to je vidět i z příspěvků těch, co měli s Tyranosaurem už tu čest. Já jsem k DVD přišel v jednom bazáči bratru za 10 Kč. Není to DVD jen tak lecjaké v nějaké ušmudlané pošetce s utrženou sponkou ze sešívačky. Je to pevný plastový obal ohraničený stříbrnými proužky ve kterých hrdě stojí - Sběratelská edice, remasterovaný obraz (jak asi vypadali ještěři bez remasterování, raději nemyslet! :-)! Chtěl bych vidět toho fajnšmekra co si tyhle filmy sbírá... :-) No i když ... vlastnějá sám jich mám vlastně také už pěknou sbírku. Ona je asi sbírka a sbírka a kdo ví jak to prodejce vlastně myslel. :-) . Děj nebudu sáhodlouze rozebírat. Už to tu udělali jiní a skvěle. Dělat conquistu v šesti lidech, to byla pořádná frajeřina. Naštěstí těch domorodců nebylo moc a tak by se to i snad podařilo nebýt Hromoještěrů. V roli samotného Cortéze si nezahraje nikdo jiný než blonďatý kudrnatý Steve z Beverly Hills 90210. Dále tam máme obdobu Bobbyho Sixkillera a Pocahontas Yoko Ono. Jo a ještě jednoho záporáka (kterého v české verzi daboval Spongebob v kalhotách) a pak komparz co dělal Hromoještěrům jídlo. Tohle bych nikde seriózně nepouštěl a snad se ani nehlásil veřejně, že jsem to viděl :-) Věřím ale, že někde na chatě s přáteli (a my jednu takovou máme!) se to dá nějaký večer s lahvinkou či dvěmi vidět dokonce ještě jednou a pořádně si to užít! Jelikož ta zábava a humor byla asi tvůrci nezamýšlená - musím dát ODPAD! Ale uznávám, že je to veselý odpad. ()

Reklama

S.Kok.i 

všechny recenze uživatele

Kráľ Aztékov má jeden veľký nedostatok, ktorý podľa mňa netreba konkrétne pomenúvať. Každý kto film videl, určite tuší, alebo vie, aký nedostatok mám na mysli. No aj napriek tomuto technickému hendikepu, si dovoľujem tvrdiť, že titul 30. najhorší film je pre tento počin trošku krutý a zaslúžil by si kapánek viac percent. Napr. na IMDb má 29%, čo je skoro 2,5x lepšie hodnotenie. Áno chápem, nie je to ten tip filmu, pri ktorom budete mať otvorené ústa a tlieskať od nadšenia, no zároveň to nie je ani niečo, čo by malo patriť medzi top300 odpadov Československej filmovej databázy. Aj napriek jednoduchému scenáru a viacerým mínusom, ktoré film obsahuje som sa počas celú dobu pozerania celkom bavil a myšlienkami som ani raz nevybočil. Hercov by som tiež nehádzal do jedného vreca, mne sa väčšina výkonnostne pozdávala a na môj vkus hrali v rámci možností celkom uveriteľne (vadili mi len scénky, kde niekto umieral, tie boli absolútne bez emócii). Niektorí herci si získali aj moje sympatie (čo sa mi nestalo SKORO ani pri jednej časti Final Destination), napr. krásna Dichen Lachman hrajúca postavu Ayacoatl. Za zmienku však stojí aj herec Jack McGee hrajúci postavu Gria. Scénky s nim sú takým odľahčujúcim spestrením filmu a každa jedna ma bavila. Tento komentár pôsobí možno až moc pozitívne, vzhľadom k môjmu hodnoteniu, ale pri tom počte negatívnych komentárov som nechcel byť ďalší hejter a pokúsil som sa to napísať inak. Ak chcete zistiť negatíva filmu, na to je tu ďalších cca 180 komentárov :-) Moje hodnotenie: 35%, 4/10. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Neředěné Trololo! Hernán "ta nejlevnější paruka z fundusu" Cortés a banda jeho neschopných poskoků dobývají kmen o síle cca sedmi obyvatel a jedné chýše a bojují sedvěma úžasně animovanými dinosaury - mám dojem, že první Quake měl lepší textury, než zdejší příšerky. Neuvěřitelné repliky - Proč ho držíš jako zajatce? - Napadl nás! - Ale pouze preventivně! Spletli jsme si vás s nepřáteli. střídá dýchavičná akce a všichni nehrají jak o život. Zvláštní pozornost si zaslouží triky orgánového charakteru, tolik dřevěně vypadajích nohou, kečupu a prašpatných masek i rekvizit jsem neviděla, ani nepamatuju. Výtku si však zaslouží trapná cudnost; koženkové bikini model milion let před Kristem (TM) sice pro Rusáki toprí, ale tohle je počin, který si o hrdé ukázání koz vyloženě říká. Pro dokonalý zážitek sleduje s CZ dabingem. ()

Foxhound#1 odpad!

všechny recenze uživatele

Zcela náhodou jsem viděl cca posledních 30 minut a bohatě to stačilo. Animovanej dinosaurus zasazenej do filmu jak kdyby to dělali ve windows movie makeru, rádoby rozsekaná těla se stříkající krví a příběh o ničem. "Beverly" Stevea jsem tam ani nezahlídl, takže buď měl dokonalej make-up nebo jeho cameo moc dlouho nepřežilo, no žádná škoda. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu byla použita německá vlajka, kterou měl na sobě jako tetování aztécký náčelník. (chaometic)
  • Na filmovém plakátu je zobrazena Mayská pyramida El Castillo z Chichen Itzá v Mexiku. (rakovnik)
  • U náčelníka jdou v puse několikrát vidět plomby, což je zvláštní u domorodce z pralesa. (MrAldridge)

Reklama

Reklama