Reklama

Reklama

Battle at Big Rock

Celý film

Obsahy(1)

Rodinný výlet do přírody se pro pětičlennou rodinu změní v zoufalý boj o přežití. Jejich karavan se totiž ocitl přímo v místě, kde dojde k souboji dinosaurů a pláč nejmenšího z dětí přiláká nechtěnou pozornost. (SOLOM.)

Videa (1)

Celý film

Recenze (44)

Nach 

všechny recenze uživatele

Velice dobrý kraťas, který ukazuje krásnou a určitě ne levnou akční sekvenci, která maximálně využívá interiér jednoho karavanu. Skoro tak dokonale, jako Steven Spielberg svého času využil jedno prosklené auto v prvním Jurském Parku (na cestě, převrácené a zabořené do bahna, vykloněné ze svahu, na stromě a poté sjíždějící ze stromu a pád na zem). Jen za toto přidávám hvězdu navíc, protože samozřejmě v devíti minutách není čas představit postavy a fandit jim. Tady se to může uhrát jen na tu akci a to se podařilo za plný počet. 75% ()

Toren 

všechny recenze uživatele

4/10. Byl jsem zvědav, ale tohle bylo příšerný klišé. Triky jsou na kraťas fakt parádní, ale jinak vůbec nechápu, co je na tom atmosférického, zajímavého či unikátního. Jen se tu opakují záběry z minulých dílů, stále se ignoruje logika (to, že se dino objeví na scéně a přitom nevydá ani špetku zvuku je tragédie), rodinka průměrná (to jejich komentování situace je čistý facepalm) a samotné finále doslova komický. Bída. Nejzajímavější na tom všem jsou závěrečné titulky, ale o trojku se fakt začínám solidně bát... ()

Reklama

classic 

všechny recenze uživatele

V tých ôsmych minútach sa toho udeje požehnane, a stále sa je na čo pozerať, aj keď v typicky americkom štýle, a la Hollywood, čo dosť bilo do očí, ale našťastie je to veľmi stráviteľné, asi aj kvôli tomu, že je to nadštandardne nakrútené, až sa mi na samom konci zatajoval dych, ako to celé skončí (dopadne) ? , keď už v samom záveri, v titulkovej sekvencii, sú použité dokumentárne zábery, a tie len podtrhli celkovú atmosféru, čo už bola vlastne taká čerešnička na torte... V krátkosti načrtnem dej z pohľadu päť-člennej, afroamerickej famílie, ktorá kempuje, kdesi v horách, pričom na návštevu zavíta „nevítaný hosť” , a z prvotného singuláru nastane nebezpečný plurál, a tak budú mať všetci trochu narušený, dovtedy, vskutku pohodový večer... _V dinosauroch sa budú ešte asi dlho vŕtať ? ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Je to fajn rozšíření událostí z konce Zániku říše. Kraťas se mi celkem líbil, dospělý herci fajn, děti otravný i na ploše osmi minut. Trikově to nebylo špatné a muselo to stát dost peněz. Dost se mi nelíbil konec, protože je takový WTF. Potitulkové scény jsou super, a pokud tímto směrem půjde trojka, tak jsem zvědavý. 7/10 ()

eMejla 

všechny recenze uživatele

Na konci posledního filmu lidé vypustili do lesa asi 10 velkých dinosaurů, přišlo mi, že od každého to byl jeden kus a k tomu jednoho pterodaktyla. Takže těžko se mohli v lese rozmnožit a ovládnout planetu, když navíc v emerice by na ně hned vyjela banda po zuby ozbrojených rednecků. aby si je mohli vycpané vystavit u krbu. Možnost rozšíření hlavně létavých druhů bych pochopil a to už snad ve druhém díle, kde volně pobíhali po ostrově, ale rozšíření velkých by bylo mnohem komplikovanější. Na film jsem každopádně navnaděný a snad to bude dobrá oddechovka. ()

Zajímavosti (1)

  • Snímek obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama