Reklama

Reklama

Posedlá

  • USA Obsessed (více)
Trailer

Derek Charles je úspěšným manažerem, který se právě nastěhoval se svou krásnou manželkou a synkem do nového domu. V práci se mu daří, má šťastné manželství, jeho život je zalitý sluncem. To se však má již brzy změnit! Jeho asistent Patrick onemocní a na jeho místo nastupuje dočasná asistentka Lisa Sheridenová. Lisa je krásná mladá žena, ale není úplně psychicky vyrovnaná, a navíc je velmi rafinovaná. To se na první pohled nedá zjistit. Lisa si špatně vyložila Derekovu galantnost a začala věřit tomu, že ji Derek miluje, přestože jí narovinu řekne, že s ní nechce nic mít a že miluje svou ženu. Lisa jako by tu informaci vůbec nepřijímala a dál Dereka svádí. Zkusí to na firemním večírku, později se mu nabídne v podzemní garáži. Derek nemá zájem, ale začíná se bát o svou práci a zejména o své manželství. Svěří se příteli Benovi a hodlá Lisino chování nahlásit šéfovi. Nakonec nemusí nic vysvětlovat, Lisa sama dala výpověď. Derekovi spadl ze srdce obrovský kámen. Jeho úleva bohužel netrvá dlouho. Firma pořádá výjezdní zasedání, kde se nocuje v hotelu. Uvolněný Derek si užívá večera s kolegy, když se v baru objevuje Lisa, která šikovně získává informace o Derekovi od jeho asistenta Patricka. Derek ji žádá, aby odešla, znovu jí zdůrazňuje, že s ní nehodlá nic mít, ale Lisa jako by nevnímala, co říká, a dál si vede svou. Nasype mu do pití nějakou drogu a pak se mu v jeho pokoji vnutí do postele. K ničemu nedojde, Lisa přesto hned následující den nechá Dereka vyvolat z konference s tím, že je jeho manželka. Šokovaný Derek už toho má opravdu dost a nevybíravým způsobem ji znovu žádá, aby toho nechala… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Ano, je to již několikátá variace na stejné téma a pokud chcete objevovat něco nového "Posedlou" vynechejte.. Pokud se však chcete nezávazně pobavit, přistoupíte na tuto hru, tak tento snímek pro vás nebude zklamáním. Ostatně koukat se na krásnou Beyonce v roli matky, která to "řešení" vezme do vlastních rukou, je vcelku příjemné.. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Beyoncé si chtěla natočit film o tom, jak by nejraději naložila se všema ženskýma, které kdy pokoušeli (ať už úspěšně nebo neúspěšně) její partnery. Scénář podle toho vypadá, obsazení televizní, kamera a výprava též. Shill je seriálový rutinér, který si ovšem velmi dobře vede, co se stupňování napětí a dávkování tempa týká. Žel nápady mu dochází jak u akce (ale u fightu Ali vs. Beoncé v jehlových podpatcích by to měl těžké každý), tak v pokusích o odkazy (válka Roseových je do očí bijící, ale moc se to nehodí) a pak jsou tu pokusy o erotické dusno. Nemám na mysli fullfrontal záběry, ale když jsem viděl Ali v autě, bylo mi jí líto. Natočit tuhle holku ve spodním prádle tak, aby vůbec nevypadala sexy, to je už umění. Poslední kapka je soundtrack, chápu, že vzhledem k obsazení, hlavní hvězdě (která si to i produkovala) bylo r'n'b jasné, ale to přeci neznamená, že se hodí do každé scény a pouštět laskavě-romantickou píseň na pozadí scén "fungování odloučené rodiny," to už snad dělá jen Tyler Perry. Ali má chuť na chlapa, ale má smůlu, že Beoncé se ho jen tak nevzdá - jako porno by to ušlo, jako thriller je to slabé... 45% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $68,261,644Tržby Celosvetovo $73,830,340Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,895,975 //počet predaných kusov 43,772Tržby za predaj DVD v USA $20,989,584 //počet predaných kusov 1,123,660║ Až nečakane úrovňou slušný a stráviteľný thriller, kde sa nájde klišé ale v prijateľnom množstve, elektrizujúca Ali Larter akoby malo vo filme o 10rokov menej, normálne som po celý čas váhal či je to fakt ona, Beyonce Knowles je skôr do počtu ale aspoň na konci si to trošku vynahradí. /70%/ ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Priemerný thriller akých bolo na túto tému natočených už pomerne dosť.Film pôsobil trošku nerealisticky v niektorých momentoch...princíp náhody bol príliš často ( epidémia chrípky hehe ). Ali Larter v úlohe vyšinutej ženy ktorá silou mocou chce muža Idris Elba ktorý je ale štastne ženatý ... bude to pomerne často vo filme aj dookola omieľať .... doma má Beyoncé ktorá sa určite nebude tváriť nadšením zo záskoku v práci jej manžela. Finálny súboj ukazuje kvalitu amerických domov a ručne stručne v podaní dvoch krásnych dám. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Chudák finanční poradce Derek. Ač je věrným manželem, dokonalým otcem i neuvěřitelně zdatným krotitelem erekce, nechá si příliš dlouho pro sebe, že blonďatý záskok v práci hodlá zjistit, jestli má dlouhý nejen Mercedes. Plně chápu jeho tajnůstkářský postoj a obavy. Taky bych měl doma strach kápnout božskou, abych nedostal od té černé stíhačky F-16 hlavičku.. V rovině dramatu o potenciální nevěře se to díky Elbovi ještě dá, jakmile však přijde na řadu thrillerová část, kdy kolegyni začnou vlny příboje až moc omývat maják a podkrovní wrestling přináší rozuzlení, trpí nejen bílé hubené prdele.. Zajímalo by mě, jak prudce by reagovala Derekova manželka, kdyby podlehl a neudržel Juniora za branami poklopce? Napadá mě historka Nice Guy Eddieho z Gaunerů o superlepidle, ptáku a zasrané stojce pokaždé, když by šel Derek chcát.. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Jde o první film Beyoncé Knowles, ve kterém její postava nezpívá. (Hal_Moore)
  • Postav hraná Beyonce Knowles se původně měla jmenovat Beth. (Chatterer)
  • Když Sharon (Beyoncé) odjíždí z domu a telefonuje s Derekem (Idris Elba), ten se jí ptá na zapnutý alarm, přitom kamera zabírá vůz skrz čelní sklo a je vidět plná čára na silnici. Z následného záběru z ptačí perspektivy je však čára přerušovaná. (MrAldridge)

Související novinky

Paul Verhoeven sexuje s duchy

Paul Verhoeven sexuje s duchy

22.10.2010

Právě se doma v Holandsku připravuje na režii historického dramatu Hidden Force (o počátcích muslimského extremismu v jihovýchodní Asii), v létě si ale odskočí zpátky do Hollywoodu. Nečekejte nic ve… (více)

Reklama

Reklama