Reklama

Reklama

VOD (1)

Lovecká sezóna právě začíná... V létě 1974 vyráží čtyři přátelé na víkendový výlet tábořit v lese. Během cesty jsou ale přepadeni a omráčeni. Když se proberou z bezvědomí, slyší zvuk lovecké trubky. O tom, že se kořistí stali právě oni, není pochyb. A lov? ... Začíná. (oficiální text distributora)

Recenze (250)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Další z řady "svižných přírodních thrillerů", které patří mezi mé nejoblíbenější filmové počiny, protože mě prostě a jednoduše baví a můžu je vždycky. Tento patří mezi průměrnou podívanou. Chvílemi je to skvělý masakr, jindy zase docela solidní trapas. Ale lesní atmoféra je navozena velmi dobře. Kdo má rád přírodní vyvražďovačky, tak je to film přímo pro něj. 55% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou jsem takových filmů z Norska viděl hrozně moc. Kde se bere ta sorta lidí, co je točí... Norsko má supr kulisy točit právě takovéto horory. Jenže časem se okoukaj, a éra Norské hororové scény stejnak vyprchá. Prozatím se jí tedy daří, ale fakt, že jsem ty horory viděl čtyři a z toho tři byly na jedno brdo, přeci o něčem už svědčí. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Nejlepší hixploitation, co sem snad kdy viděl. Naprosto dokonalá atmosféra a prostředí lesů, napětí, který by se dalo krájet, ke konci sem na to čuměl s fakt hodně tupým výrazem a k tomu všemu exceletní brutalita, která ale vůbec nepůsobí uměle nebo nějak nuceně a ani neni přehnaně často. Fakt výbornej a nevšední hororovej zážitek, norové jsou prostě borci ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Má úplně první zkušenost s norským horrorem. A musím podotknout, že dosti tvrdá. Rovdyr není zcela určitě pro slabší povahy, je drsný a krvavý. Na husté atmosféře přidává jeho prostředí - severské lesy jsou pro takové snímky jako stvořené. Tam bych nechtěl zabloudit. Film začíná jako netypický slasher, aby se zvrhnul v nefalšovaný hixploitation, i když ne zrovna originální. Hudba na začátku příběhu mě trochu štvala, ale při "loveckých scénách" mi to hezky vynahradila. Jinak určitě spokojenost. Nějak jsem těm exploitation a hixploitation snímkům přišel na chuť... ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Hned od začiatku som chcel , aby všetci pokapali do jedného , pretože tak egoistické svine hlavných hrdinov som ešte nezažil ! Ani k jednému z nich som nemal sympatie a hlavne k tej kunde s vrkôčikmi , tú by som zamordoval prvú !! Našťastie to tí vidláci odšéfovali pomerne svižným tempom , dostavili sa pomerne rýchlo i sympatie k poslednej pozostalej a šup , štyri hviezdičky jasné . ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje na začátku filmu v autě, je „Wait For The Rain“ od Davida Hesse. Ve 20. minutě hraje „En Spennende Dag For Josefine“ od Inger Lise Rypdal. Ta samá písnička pak hraje na konci filmu. (Duoscop)

Reklama

Reklama