Reklama

Reklama

VOD (1)

Lovecká sezóna právě začíná... V létě 1974 vyráží čtyři přátelé na víkendový výlet tábořit v lese. Během cesty jsou ale přepadeni a omráčeni. Když se proberou z bezvědomí, slyší zvuk lovecké trubky. O tom, že se kořistí stali právě oni, není pochyb. A lov? ... Začíná. (oficiální text distributora)

Recenze (250)

Tomco 

všechny recenze uživatele

Deer hunter trochu inak alebo niekdajšia videopecka Smrteľná korisť v novom šate. Na jedno pozretie však určite dobrá voľba. Výsledný dojem u mňa ale kazia dve veci. Slabší stred a celková stopáž, ktorá mala (mohla) byť rozhodne o 15-20 minút dlhšia. Takto to prebehne až moc rýchlo, pritom samotný námet si doslova pýta poriadny psychický teror lovených. 70% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

V Norsku se moc hororů netočí a je to škoda, protože když už se něco objeví (Fritt vilt, Villmark), tak to stojí za to. A Rovdyr to znovu potvrdil. Nyní bezprostředně po zhlédnutí mám dojem, že se jedná o nejlepší hixploitation, které jsem viděl minimálně od Storm Warningu. Absenci originality (kterou snad v tomto subžánru už ani moc lidí hledat nemůže) vyvažuje nadprůměrná brutalita a syrovost - umístění děje do 70. let jasně odkazuje k exploitačním hororům právě z tohoto období. Díky tomu, že je hlavní hrdinka velice sympatická a zoufalství všech postav uvěřitelné, mi Rovdyr přišel jako taková nervy drásající podívaná, která už tu nějaký ten měsíc nebyla. Vidláci jsou dostatečně vidláčtí, explicitní záběry dostatečně časté a stopáž přiměřeně dlouhá. Pro fanoušky buranských vyvražďovaček povinnost. ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

Nepodařilo se. Lesy v sobě pro horror skýtají velký potenciál ale tady ho nedokázali využít. Rovněž příběh ničím nezaujme. Takovýhle běhání po lese bez nějak zvlášt povedené atmosféry by mohl natočit každý. Severská produkce tak po několika světlých momentech trochu zklamala. Jako ztrátu času bych to nepopsal ale film mně zkrátka ničím nezaujal. Až na pár děsivějších momentů o žádný zázrak nejde. Jako lepší alternativa horroru v lese se mi zdá Jezero Smrti, celkem slušný norský snímek Temné Lesy nebo terror zdeformovanců v Pachu krve. Alternativa: Eden Lake, Vacancy, Villmark. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

tak na pokud by misto tech akteru nataceni,byli naplace skutecni herci,tak by hodnoceni bylo jiste jeste lepsi!Vykony lovcu me neustale pripominali nase stare dobre ceske myslivce s Chocking hazardu.Jinak pribeh neprinasi celkem nic noveho,prakticky se o pozadi toho vseho nic nedovime,ale film ma spad,krvavych zaberu dost,celkem uchazejicich!Alespon neco neamerickeho 50% ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Jakožto divák, který chová k těmhle konceptům honu na člověka velmi vřelý vztah (často až přehnaně), bývám při sledování otevřen všelijaké špatnosti. Tady jsem byl ale už po pár minutách otevřen leda tomu, aby to co nejrychleji a pro hlavní postavy také co nejbolestivěji skončilo. Přece nemůžete chtít vystavět takový příběh kolem idiotů, kteří jsou více nepříjemní než jejich vrazi, a navrch jen nudně opisovat od hororových vzorů a nepřijít s žádným originálním nápadem. Jen ta hlavní ženská postava alespoň vypadá dobře, ale ono nikoho ani nenapadlo dát její přednosti, které dalece přesahují největší filmařské klady, pořádně na odiv. Nudí to i přes správnou stopáž a pár hnusných záběrů.. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje na začátku filmu v autě, je „Wait For The Rain“ od Davida Hesse. Ve 20. minutě hraje „En Spennende Dag For Josefine“ od Inger Lise Rypdal. Ta samá písnička pak hraje na konci filmu. (Duoscop)

Reklama

Reklama