Reklama

Reklama

Jezero smrti

Trailer

Steve chce vzít svou drahou polovičku, přítelkyni Jenny, na romantický víkend pryč z města k jezeru Eden. V panenské přírodě plánuje požádat Jenny o ruku. Setkají se tam však s partou mladých teenagerů, kterým se moc nelíbí, že jsou na jejich oblíbeném místě vetřelci. Steve se snaží nejprve o vyjednávání, ale zbytečně. Nebezpečný kolotoč hry o přežití se roztáčí ve chvíli, kdy partička ukradne jeho auto a potyčka skončí smrtí psa jednoho člena gangu. Skupinka v čele s psychopatickým mladíkem se rozhodne pomstít způsobem, který se vymyká normálnímu lidskému chápání. Hra na kočku a myš začíná. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 292)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že alternativní antikoncepcí může být i film. Takový smrady by jistě nikdo nechtěl. Uznávám, že mladá generace upadá do kategorie lidská špína a nad jejím chováním občas zůstává rozum stát, ale vyřizování účtů tímto způsobem se mi zdá poněkud ujeté. Romantická pasáž to rozjela skvěle, ale pak to šlo hodně rychle z kopce. Za každou cenu šokovat, heslo spousty dnešních filmařů. V tomto případě to celé vyznělo hrozně hloupě. U dvou scén jsem jen znuděně kroutil hlavou. Určitě poznáte, u kterých to bylo. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

A co děti, mají si kde hrát? V navozování bezvýchodné atmosféry naprosto nekompromisní horor, který činí oběti i ze svých diváků. To řezání, bodání, noření do neskutečně odporných sraček (a myslím tím opravdu neskutečně odporných) je podáváno tak sugestivně, že jsem se cítil jako přímý aktér veškerého dění. Ohrožován partou pubertálních výrostků s nulovým, nebo příliš tvrdým rodinným zázemím. Film usiluje o určitou věrohodnost také z hlediska sociologického a neopomíjí poukázat na vliv násilných snímků (Tony Montana, Bonnie a Clyde), případně na potřebu vše zaznamenat. Co není natočeno, nikdy se nestalo, z kteréhož předpokladu vychází sadisticky neuspokojivý závěr. Je špatné, že lidi jsou hovada, je dobré, že filmaři mají odvahu natáčet o tom čím dál méně příjemné filmy. Tento nelze sledovat s tím, že se vás ani trochu netýká. Bude. 85% Zajímavé komentáře: Rogue, Nick Tow ()

Reklama

Faidra 

všechny recenze uživatele

Loštomilý dětičky. Skoro jako pětiletá dcerka jednoho mého kamaráda, kterou jsme jednou spolu s klučíkem z mého příbuzenstva vzali s sebou ven. "Teto, až vyrostu, tak si tě vezmu, jo?" flirtoval se mnou Péťa s rafinovaností předškolního věku. "A co ty, taky si mě vezmeš, až budeš velká?" zeptal se kamarád své ratolesti. Adélka, vyrušená z házení placáků, mu věnovala pohled, jaký má většina lidí vynahrazený pro osoby s IQ pod hranicí mrazu a tónem, jakým obvykle učitelka žákům s obdobně mraženou inteligencí vysvětluje elementární fakta, odvětila: "Ne. Až já budu velká, tak ty přece umřeš." ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Spíše než horor mi to přijde jako zdařilé soukromé drama osamělých lidí kdesi v lesích. Místo drsné přírody, s kterou by si neporadil ani Bear Grylls, ale mají co dočinění s partičkou vycválaných spratků. Situace je takříkajíc nezáviděníhodná a je nesmysl čekat happyend. Snímek je jinak filmařsky dobře zvládnutou podívanou. ()

Rogue 

všechny recenze uživatele

Nekorektní buransko-teenagerský exploitation z británie se veze na nové francouzské krvané vlně, zároveň je však vystaven na Boormanových survival základech. Romantické večery u jezera, dny plné potápění v křišťálově čisté vodě a k tomu jako bonus tlupa spratků na kolech a jejich zlý pes. Proč ne. Zvlášť, když se od poloviny děj nabere obrátky, o kterých se mi na začátku ani nesnilo. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (16)

  • Počas záverečných tituliek sa objaví ešte jedna scéna. (Jozef.Payfen)
  • Písnička, která hraje na večírku u bazénu, je „Respectable“ od Mel & Kim. (Duoscop)

Reklama

Reklama