Reklama

Reklama

Kick-Ass

Trailer 4

Svět potřebuje nové hrdiny! A proto přichází Kick-Ass se svými komplici!  Teenager Dave Lizewski (Aaron Johnson) nevyniká žádnými zvláštními schopnostmi. Jediné, co ho baví, jsou komiksy. Ty ho taky inspirují natolik, že se rozhodne stát se superhrdinou! Bohužel mu k tomu ale chybí to nejdůležitější - nadpřirozené schopnosti… To ho ale nemůže odradit a jako každý správný superhrdina si vybírá přezdívku, Kick-Ass. Dave ale není jediným superhrdinou v tomto prostoru. Nebojácné a dobře secvičené duo otce s dcerou Big Daddy (Nicolas Cage) a Hit Girl (Chloe Grace Moretz) také bojuje s kriminálními živly a postupně se jim i daří omezovat „království“ místního padoucha Franka D´Amica. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (2 437)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No, akce neni tak kulervouci jak jsem cekal, hlasky taky ne a brutalita a sprostarny rovnez ne, ale stejne to je paradni narez. Ono je to proste takovej desnej mix zanru, kterej si na jednu stranu dela prdel ze superhrdinskejch filmu, jenze na druhou stranu, vetsinou se to zmuze jen na zesmesnovani Spider-mana a stejne film spoustu typicky superhrdinskejch scen vyuziva. Neni to bohuzel ani nejaka ultimatni akcni jizda, akce by mohlo bejt vic, to zaprve, za druhe ji vetsinu obstara asi tak osmileta holka, coz by nevadilo, masakruje fajnove, horsi uz je, ze nema zadnyho poradnyho protivnika, vsichni jsou jen takova anonymni banda. Navic pan hlavni zaporak taky neni buhvijakej. A i kdyz tu kazdej zasah do tela udela krvavej cakanec, za nejakou brutalitu bych to neoznacil, to plati i o sprostejch hlaskach, nejakejch zapamatovani hodnejch hlasek tu moc neni a film se spokoji s nakym tim fuck. No a co se tyce triku, ty obcas neprijemne zaskripou. Ted to vypada, ze sem to desne sprcal, ale to neni pravda, i pres tohle vsechno to je skvela jizda s jen par hluchejma momentama (vetsinou porady zaporaku), navic herci jsou vcelku fajn, Cage sice v civilu vypada jak desnej chcipacek, ale jednu akcicku si precejen uzije a Mintz-Plasse je sice opet typickej McLovin, ale tentokrat i trochu hajzl a jeho postava nakonec byla docela zajimava. No a navic zaver je fakt skvela jizda, i kdyz by mohlo bejt mrtvol vic. No ale to sem porad nezminil jednu zasadni vec, bez ktery by byl film polovicni, ne neni to rezijni um Vaughna, i kdyz i tady ukazuje, ze to je skvelej reziser, mam na mysli hudbu. Ta je totiz absolutne genialni, pohybuje se od hrdinsky, pres akcni a drsnackou az po infantilni, ale ke scenam vzdy skvele sedne a dela dobrou pulku zazitku z filmu. No takze proste jsem se ty dve hodinky fajnove bavil a to, ze to lehce prcam, znamena pouze to, ze pokud skutecne bude druhej dil, je tu jeste prostor, aby byl o kus lepsi. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Pohádka o tom, že McLovin zůstane navěky McLovinem a z Aarona Johnsona vyroste brzy nový Michael Cera. Jinak v podstatě to, co se čekalo - velmi zábavná, vtipná a barevná podívaná, které přesně vyplňuje šablonu moderního entertainmentu. Osobně mi šmakuje a moc. Neumím se ale zbavit pocitu, že to mohlo být ještě o velký kus chytřejší, stylizovanější a "přesahovější", přestože i tak je to chytré a stylizované až na půdu. Tak možné v tom druhém díle - ostatně ani Spider-Man nebyl napoprvé stoprocentní. 80-90%. ()

Reklama

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Kiss Fanboy´s Ass. Nedomrlé potácení mezi poctou hrdinským komiksům a jejich zlehčováním, nedomyšlené přepínání mezi realitou a surrealitou, násilí pro generaci online, kterou už nepřekvapí ani mučení a popravy v přímém přenosu. Tam, kde Iron Man boduje ironií, Zombieland hravou dekadencí a Watchmeni přemýšlivým filozofickým přesahem a podvratnými otázkami, se Kick-Ass paradoxně bere vážně a z hry comicsový geek civilním superhrdinou se stává maškarní bez nadsázky. Tak proč tak vysoko? Dvě slova. Chloe Moretz. Něžná dívenka s kolty za pasem, před kterou by couvl i prezident NRA. A sakra rychle. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $48,071,303Tržby Celosvetovo $97,527,535Tržby za predaj Blu-ray v USA $14,408,936 //počet predaných kusov 847,222Tržby za predaj DVD v USA $24,266,569 //počet predaných kusov 1,196,143║ __SUPER-SUPER-SUPER NÁREZ!!!__ Roztomilo drsný superhrdinský úlet. Matthew Vaughn je fakt macher. /100%/ ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Hernajs, to byl ale Film (velké F píši záměrně:-))! Nářez - super ocas, který snášel nakládačku o něco lépe než ostatní, člověka opravdu pobavil. Jeho holka - fakt kočka! Taťulda v podání Nicolase Cage opravdu sedl a malá Mindy?? OMG! Může být něco rozkošnějšího?! Takové charizma! Absolutní špička roku 2010. ()

Galerie (159)

Zajímavosti (63)

  • Natáčení probíhalo v Torontu a Hamiltonu v Kanadě. Dále také v Cinespace Film Studios v Torontu v Kanadě a Elstree Studios a Pinewood Studios ve Velké Británii. (Cheeker)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

17.10.2023

Režisér Matthew Vaughn (Hvězdný prach, X-Men: První třída) se čerstvě zúčastnil newyorského Comic-Conu, kde mimo jiné propagoval svůj nadcházející špiónský film pro Apple Argylle s Henrym Cavillem a… (více)

Vaughn by stále rád natočil Supermana

Vaughn by stále rád natočil Supermana

22.12.2021

Režisér Matthew Vaughn (X-Men: První třída) v posledních dnech dělá press tour ke svému nejnovějšímu snímku Kingsman: První mise, a během nedávných rozhovorů tak již stihl potvrdit celou řadu věcí.… (více)

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

17.12.2021

Režisér Matthew Vaughn momentálně promuje svůj nový snímek Kingsman: První mise a vedle toho, že už před pár dny potvrdil chystání klasického sequelu ke Kingsmanům s Taronem Egertonem, vyjádřil se… (více)

Reklama

Reklama