Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Opět se setkáváme s Davem Lizewskim alias Kick-Assem, amatérským bojovníkem proti zločinu, který je v civilu nenápadný obrýlený středoškolák. Je tu samozřejmě i Hit-Girl, která z jedenáctileté holčičky, co umí nebezpečně zacházet s nunčaky a mačetou, vyrostla v patnáctiletou slečnu Mindy, jež se snaží zapomenout na své smrtící instinkty a pokouší se zapojit do školního kolektivu. Daveovi se ale nedaří zapadnout do školní rutiny, jak si představoval, a tak se rozhodne Kick-Asse oživit. Spojí se se superhrdinským týmem sdruženým kolem plukovníka Starse a po nocích společně trestají zločiny, na něž policie nestačí. Mezitím na druhém konci města kolem sebe šikuje bizarní zločinecké kreatury další starý známý z prvního dílu - zbohatlický synek Chris, toužící po pomstě... (TV Nova)

(více)

Videa (25)

Trailer 1

Recenze (1 066)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

O superhrdinský palec lepší podívaná, než když to bylo poprvé. Jak mě jednička bavila jen chvilkama, tady jsem si blahem div neocucávala topánky, na něž jsem si v záplavě adrenalinu mimořádně dosáhla. Kill Billovskou nadsázkou líp jak flák masa prošpikovaný super-hrdinský Nářez nejen pro teenagery, před kterým se i zeleňoučký Hulk v pochvalném pokývnutí srazí jak svetr na devadesát. Carrey překvapil ještě víc jak Cage a z ústředního dua se v mých očích po herecké stránce konečně vyloupla špetka sympatií, ačkoli jsem to tak ještě včera nevnímala. Pěknej kopanec do prdele mi tenhle kousek uštědřil. 90% ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Originy mě většinou baví nejvíc, takže se mi jednička líbila přece jen více. Ale Jeff Wadlow dokonale navázal na Vaghnův styl a dvojka je opět nekompromisně zábavný Nářez. Humor se snoubí s brutalitou v perfektním mixu, který dokáže navodit asi jen tato série. Dokonce je tam po Cageovi zase superhvězda z 90. let, tentokrát Jim Carrey, který trénuje svého psa aby se zakousl padouchům do čuráka. Mě osobně ale nejvíce pobavily vlhnoucí středoškolačky u sledování klipu nějakého boybandu á la Justin Bieber. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Často maškarní, chvílemi travesti-show a na konci bitka jak o podpis Marka Hamilla na Comic Conu.. Wadlow se rozhodně nekrčí ve stínu Vaughna, jen to prostě pojal po svém, možná i kompaktněji, než předchůdce a mezi hermafroditními Pilgrimy a Chlorofylovými Šušni si místo na slunci rozhodně zaslouží. Dvojka Nakopávače Sedinky je adolescent-friendly, klipová, hudbou Jackmana X-Menovsky zabarvená a v celku nenásilně si pohrává s „psychologií“ superhrdinského, či chcete-li pubertálního tápání (pochyby, hledání identity, přetváření zlé zkušenosti v konané dobro), na kterou se tady zvesela plive a přitom když s ní přijde pan Wayne od starýho Nolana, je to považováno za hluboké existenciální zamyšlení. Chtěl bych si Chloë přiřadit mezi oblíbené herečky, ale radši ještě rok počkám, až jí bude osmnáct, ať na mně neulpí stín podezření. Inu, doba je zlá, člověk aby se bál říct, že chce ochutnat Shirley Temple.. Závěrem dva nepodstatné poznatky: 1.) Matka Rus spíše vypadala jako Otec Ivana Draga a docela by mě zajímalo, jak pod ty elastické spodky schovala své (doufám, že jen dvě) chlupaté koule. 2.) Proč jíst nazelenalé kuřecí, co se týden rozkládalo mimo lednici? Použijte Sick Stick! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Svědomitě ignoruji boj se zlem, ale jenom proto, že si neumím vymyslet superpitomé jméno, nemám v šatníku žádný stupidní kostým ani bojové zbraně, kterými bych si beztak jenom ublížil a taky se trošku bojím babochlapové Matičky Rusi. Takže bitvu proti týmu movitého Vyjebávače tradičně přenechám zelenému dobrákovi Nářezovi. A samozřejmě budu fandit Zabijačce, aby brzy zase zfialověla a vrátila se do arény místo poflakování s barbínami, jejichž existence ve mně vyvolává touhu oprášit nunčaky a kontaktovat je s jejich blonďatými kebulemi. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

V podstatě mírně slabší jedička. Taky se tu skáče od šaškování k nekompromisnímu násilí... a ntuno říci, že mi to vyhovuje. Závěrečná bitka ale mohla být trochu peprnější, to zasejc jo. Ale co se mi opravdu líbilo, byla scéna přerodu The Motherfuckera v chladného a zlého hajzla ... that's the real world, bitch ! ()

Galerie (76)

Zajímavosti (42)

  • Dave (Aaron Taylor-Johnson) má vo svojej izbe plagáty komiksov nakreslených Markom Millarom, autorom komiksového "Kick-Assa". Jeho meno možno taktiež vidieť na vrchu plagátu počas flashbacku na cintoríne. (8HitBoy)
  • Na levém předloktí Mother Russia (Olga Kurkulina) lze vidět fiktivní tetování "Neboj se – Nepros – Nevěř". S velkou pravděpodobností se sama Olga inspirovala názvem písně ruského dívčího dua Tatu "Nevěř, neboj se, nepros". (Aelita)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

17.12.2021

Režisér Matthew Vaughn momentálně promuje svůj nový snímek Kingsman: První mise a vedle toho, že už před pár dny potvrdil chystání klasického sequelu ke Kingsmanům s Taronem Egertonem, vyjádřil se… (více)

Režisér Kick-Ass a ostrov fantazie

Režisér Kick-Ass a ostrov fantazie

01.08.2018

Poněkud zvláštní projekt si společně vybrali režisér druhého Kick-Ass Jeff Wadlow (Vadí nevadí) a hororový producent Jason Blum (Uteč). Chtějí totiž adaptovat seriál Fantasy Island z roku 1977, ve… (více)

Dvojka Kingsman je na cestě

Dvojka Kingsman je na cestě

13.06.2015

Režisér a scenárista Matthew Vaughn (X-Men: První třída, Kick-Ass) se filmovým pokračováním vyhýbá. X-Men: Budoucí minulost i Kick-Ass 2 se museli obejít bez něj, jeho nejnovější film mu ale přirostl… (více)

Reklama

Reklama