Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Psychotický zabiják zmasakruje skupinu studentů archeologie, kteří náhodou odkryli jeho tajemství. Carrie (Daryl Hannah) po cestě narazí na Amy (Leah Gibson), která jako jediná přežila hrůzný masakr v lese. Carrie brzy zjišťuje, že Amy sebou nese příšerné tajemství o nevýslovné hrůze, která se v lese odehrála. (Negatif)

Recenze (15)

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Jedným veľkým problémom v tomto horore sú herci. Jednak ich herecké výkony (tie by som aj odpustil), ale aj ich výzor. Absolútne nesympatická banda kanadských mulatov. Ináč je to celkom dobrý a napínavý film. Síce koniec je dosť zabitý, ale mňa to celkom pobavilo a ušlo to rýchlo... 60%. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Zbytečná vykrádačka, která nás jen okrádá o drahocený čas. Někdy jsem pro to, aby vysvětlení bylo až na konci filmu, jenže pokud se někomu stane to, co se stalo Michaelovi Bafarovi, a to je komplikované, táhnoucí se a nevysvětlitelné finále, určitě byste rádi do něčeho kopli jako já. Čekám nudných 98 minut, abych zjistil, jak to vlastně bylo a scénář s režií mi předkládají na talíř jakési vysvětlení, bohužel bez přílohy a bez příboru. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Přemítám, jestli je Daryl Hannah tak zoufalá, že bere role v tak neuvěřitelných srajdách, nebo jestli svou účastí pomáhá nějakým mladým filmovým amatérům... Ne, popravdě mě to vůbec nezajímá a nepátrám po tom, chci co nejrychleji zapomenout, že jsem něco podobného někdy stáhl a viděl; vůbec nechápu, co tohle stále dělá na mém disku, nechápu že to nešlo do koše už po první projekci někdy před lety... Všechno příšerné - námět, scénář, herci, otřesná ruční kamera... Dialogy mi místy přišly tak absurdní a dementní, jako kdyby je psal nějaký mentálně zaostalý retard ze zvláštní školy, nebo rafinovaný dadaista; jejich "vrcholem" byl pak rozhovor Billa a Amy ca v šedesáté minutě... Jedna hvězda za nečekané překvapení ke konci, respektive za jeden docela dobrý (i když ne originální) fakt. Ale pak už zase srajda až do titulků. Už dost slov a pryč s tím, chci zapomenout, hrůza, hrůza... ()

halberdier 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu byla ještě vcelku snesitelná, i když se jednalo o přehlídku horrového kliše a něco podobného a lépe natočeného jsme viděli již ve spoustě dalších horrorů (film mně silně připomínal norský Rovdyr). Korunu všemu nasadila druhá polovina a především pak samotný závěr, kdy jsem si řekl jen WTF, protože pointa byla opravdu trapná. Na poli slasherů a exploitation horrorů se jedná o podprůměr. A Daryl Hannah tady vypadá na 60. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Osobně mám slashery rád a i tenhle začíná dost zajímavě. Tajemný les někde v zapadákově, partička mladých studentů a sexy studentek, obří zabiják. Většinu času je to všechno OK, i když se hlavní postavy občas nevyvarují tradičního žánrového problému, tzn. debilnímu chování a jednání. Až ten konec, který vypadal, že byl psán horkou jehlou a nejspíš nebyl původně zamýšlený mě dost zklamal a tak ty čtyři dát nemůžu. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama