Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sam je zdravotná sestra, Kunal fotograf. Obaja hľadajú bývanie a inzerát ich dovedie v ten istý čas do toho istého bytu. Avšak sú odmietnutí a tak začnú hrať gayov, len aby ten byt dostali. Avšak nečakali, že s nimi bude bývať krásna neter prenajímateľky Neha. Obaja sa do nej po uši zamilujú a tak začína dlhá cesta, aby si získali jej srdce, hlavne keď sa na scéne objaví nový sok, Nehin nový šéf. (Robbo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

lenuse 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho konce i tu pátou bych přidala. Sledovat dvě bollywoodské megastar, lamače dívčích srdcí, jak předvádějí, že jsou zamilovaní gayové bylo docela příjemné osvěžení. Ale když ona tam na konci nesmí nikdy chybět ta vážnější linka s těmi srdceryvnými výlevy... „Gabbar Singh byl gay. Pořád se ptal: „Kolik je tam mužů?““ :-)))) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V indickém podání je ten romanticko-komediální ultrakýč o dvou indických koloušcích, co v USA předstírají, že jsou gayové, aby se mohli nastěhovat do luxusního bytu k luxusní indické buchtě, alespoň zábavný. Oni si totiž ten kýč vyloženě užívají. Prostě klasika, koloušci, kočičky, tanečky, zpěvy, pomalé záběry na "dokonalá" těla a rozkošně trhlá tetička. Jo, Indové mě berou (teda jako filmaři, víte jak to myslím...). ()

Reklama

Disk 

všechny recenze uživatele

Nelekejte se na první pohled smrtící stopáže, tahle bollywoodská komedie naštěstí nedá moc znát, že po skončení filmu uplynuly dvě a půl hodiny. Film má skvěle napsané postavy, plno zábavných momentů, sexy herce a herečky a svou estetikou a střihem spíše připomíná dlouhý videoklip. Bavil jsem se hodně, v některých momentech jsem se přímo chechtal. Na plné hodnocení to není, protože na konci přijde "drámo" s morálním poučením, ale naštěstí to nepřebije celý film. A ten jeden vášnivý polibek, který se tam objeví - to je vskutku nezapomenutelný moment. 8/10 ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nie práve najlepší príklad klasickej romantickej indickej komédie. Dostana je síce pekný film o vzťahoch a hlavne priateľstve, ale obzvláštnenie - kedy sa hlavná dvojica vydáva za homosexuálov v druhej polovici prinesie zbytočne silené zvraty a scény, ktoré by v prvej polovici od ústredného dua nikto nečakal. V tom je film značne nefunkčný. Priyanka Chopra je ale ako obvykle krásna. Osobne hodnotím prvú polovicu lepšie ako druhú, ktorá zaváňa až prehnaným sentimentom a je značne predvídateľná, ale nie tým dobrým spôsobom. Primerný film na jedno použitie, ktorý neurazí ani nenadchne. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Skvělá indická komedie, která mírně doplácí na příliš dlouhou stopáž, jelikož je to pak trošku zdlouhavý na komedii, ale zároveň jednim dechem musim dodat, že to ani v nejmenším nenudí, protože příběh je dobře rozvrstvenej, má v sobě ohromnou zábavnost a obzvlášť, když Abhishek Bachchan s Johnem Abrahamem předstíraj teplouše před inspekcí to dosahuje naprostýho vrcholu, ale ani tradiční indický tanečky nezaostávaj a baví, navíc jako obvykle jsou do filmu vybraný jen ty nejdokonalejší lidi v Indii, počínaje Priyankou Chopra a konče vysvaleným Abrahamem, takže i z tohohle ohledu je se na co dívat, i když je pravda, že na Priyanku se člověk s radostí podívá, kdežto Abrahamovi akorát zavidí ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Původně byla role Nehy nabídnuta herečce Aishwarye Rai, ale ta ji odmítla s odůvodněněním, že její skutečný manželský svazek s Abhishekem Bachchanem by mohl pokazit vyznění celého filmu. (thommas)

Reklama

Reklama