Reklama

Reklama

Fontána pro Zuzanu 3

  • Slovensko Fontána pre Zuzanu III (více)

Obsahy(1)

Další osudy Zuzany, tentokrát z horké Afriky, kam se vypravila, aby pomohla příteli od nechtěné svatby. Na dva předchozí snímky nyní volně navazuje i díl třetí, odehrávající se v exotickém prostředí Viktoriiných vodopádů. Sem přijíždí Zuzana se svým kamarádem původně jako alibi, proč si nemůže vzít nevěstu, jemu určenou již od dětství. Jak už to tak ovšem bývá, vzájemné vztahy se komplikují. Z odmítané nevěsty se totiž vyklube krásná modelka a Zuzana potkává sympatického novináře. Snímek samozřejmě provází výborná muzika, na níž se podíleli Vašo Patejdl, Jožo Ráž, Ján Baláž, Laco Lučenič a Ibrahim Maiga. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (197)

topi80 

všechny recenze uživatele

Asi bych měl na úvod napsat, že jsem Fontáně II jakožto dokonalému béčku dal bez váhání pět hvězdiček. Ale toto pokračování jsem nějak nedokázal pochytit. Jestli jsem to dobře pochopil, ten černošský pohodářský týpek, co minule jezdil s kamionem, tady sklopí ocas a vyrazí do Afriky za nevěstou vyjednanou smluveným sňatkem. No, a pak už se nic neděje. Jakýsi novinář tam deklamuje nějaká moudra, Zuzana s ním má z nějakého pro mě záhadného důvodu jakési techtle, kolem chodí malí černoušci i velcí černoši mudrující cosi o tradicích. A občas zazní píseň "Voda, čo ma drží nad vodou", která mě provázela mojí roční vojenskou službou. Celé je to natáčeno nějakým filtrem, který si tvůrci půjčili zřejmě z Limonádového Joea. Tak dáme aspoň jednu hvězdičku, i když nevím, proč. ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

Tohle je neskutecne podhodnocenny film .. Je to jeden z nejhezcich, co vubec znam, mohla bych se na to divat porad dokola. Uz od malicka me velice zaujal a drzi me dodnes. Dokonale krasne prostredi a krajina, az z toho jde mraz po zadech jak je ta priroda nadherna. Kamera je naprosto uchvatna a lichotici, scenar je bezchybny, takovy jemny, netlaci na pilu a je uprimny. Vsichni herci jsou naprosto okouzlujici, pocinaje malymi cernousky, pres Baba Lea az k dokonale krasne Zuzu a jejimu stastne zaricimu usmevu. Dokonce zde i zazni spousta velmi moudrych slov. Predchozi dily nebyly nejhorsi, ale nezaujaly mne. Ovsem tohle beru jako samostatny film a musim hodnotit peti hvezdami, uz kvuli tomu, ze je mym jednim z nej a kvuli tomu, ze je tezce neocenen. Stydte se, znalci. Tady velmi chybujete. Myslim, ze tehle snimek je nejen tim, cim byt chtel a tudis svuj ukol splnil, ale je i mnohem lepsim. Davate odpady jako ovce, opicite se jeden od druheho, tim to je. ()

Reklama

anli 

všechny recenze uživatele

Treti pokracovani muzikalove komedie,kde uz druhy dil nestal za nic,tentokrat v Africe,coz je paradoxne jediny klad filmu.Herci ani moc hrat nemusi,i kdyz Eva Vejmelkova se snazi,divaci sleduji exteriery v Africe a poslouchaji vcelku prumerne songy.Ze to neni vlastne o nicem,nebo mozna na jednu bakalarskou povidku si uvedomi az na konci.Velmi slabe fontanovych 10% za Evu a za Afriku.Ctyrku beru jedine v Antarktide! ()

arkis 

všechny recenze uživatele

Najhorší slovenský film 90. rokov. Sentimentálna zlátanina, trápne presladená umelým sladidlom všetkých známych klišé a pripomínajúca skôr nevydarenú paródiu s neuveriteľne zlými hereckými výkonmi (sorry, pán Labuda). Nádherné africké exteriéry na film proste nestačia, pán režisér. Stačilo vydať iba soundtrack, ten jediný za niečo stojí. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Objektívne je to stále odpad, hlavne scenár a dramaturgia sú absolútne zlé. Jednu hviezdu dnes musím pridať za Vejmělkovú, ktorá stále nestratila svoje mladícke čaro, jazdí na motorke aj na koni a nezabudla, že ju niekedy dávno preslávilo mokré tričko, aj keď teraz už len v nenápadných scénach. A samozrejme, plusom je hudba Vaša Patejdla, takže film sa dá aspoň počúvať. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (10)

  • Pri jazde na koni Eve Vejmělkovej vietor sfúkne klobúk, no hneď v ďalšej scéne ho má na hlave. (bruce939)
  • Natáčanie prebiehalo v lokalitách Bratislava, Viktóriine vodopády (a okolie) a Zimbabwe (dedina Tengenenge). (Raccoon.city)
  • Ibrahima Maigu nadaboval Maroš Kramár, ktorý si s ním zahral v druhej časti. (MFJD)

Reklama

Reklama