Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mark Hoffman (Costas Mandylor) pokračuje v krvavém odkazu svého mentora Jigsawa (Tobin Bell), jenž před léty celou zvrácenou hru odstartoval. Kdo si pro tentokrát zaslouží bojovat o svůj život? Jaké hračky čekají na ne zcela nevinné oběti? A hlavně, řekl už mrtvý Jigsaw své poslední slovo? Jednu z rolí v šestém dílu slavné krvavé série získala vítězka soutěže Scream Queen hudební stanice VH 1 Tanedra Howard. Název soutěže odkazuje na titul scream queen, který kdysi nosila herečka Jamie Lee Curtis za účinkování v hororech jako Mlha nebo série Halloween. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (534)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tak jako dobré, ale mohlo být lépe. Škoda, že se celý film nenese v duchu úvodní scény. Ta je totiž tak drsná a těžce stravitelná, že s ní i otrlý divák může mít menší problémy. Nikdy nebylo težší udržet žluč na správném místě. Kouzlo šokující nechutnosti a nervydrásajícího napětí se bohužel po úvodní pětiminutovce vytrácí a... A co? Po zbytek filmu je divákovi servírován typický kriminální thriller, který v rámci žánru nemůže nabídnout nic nového. Možná scéna s kolotočem nebyla úplně k zahození... Jako hororová oddychovka dobré, jinak nebrat. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Symbol „nekonečna“ se mění v neúprosnou realitu. I ze záhrobí „Jigsaw“ dál neúnavně ovládá svou mašinérii přisluhovačů, a to s jediným záměrem; pomstít se. ..Až do „nevyhnutelného“ závěru..(?) Pasti řízené sebedestrukce jsou stoupající číslicí vynalézavější a krutější, jen výsledný efekt žít/zemřít je neměnný:) Vychytávka „Seznam se… s Strahmem“, převzatá z filmu Stav milosti, též splnila to, pro co byla určena. A tak můžeme volat po VII, VIII, IX, X, …. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Změna režiséra je citelně znát.Zajímavá inovace ovšem na úkor JigSawa,v 6tém díle se jeho příběhu už taková pozornost nevěnuje,rozehrávají se tu další zajímavé příběhy,hlavně Marka Hoffmana a samozřejmě ústřední oběti,vše je opět dokonale propleté a překvapivě téměř ihned vysvětlené.Bohužel sem zde lehce postrádal tu dusivou atmosférů předchozích dílů,pasti sou skvělé,jenže i lehce komické,třeba první past z řezáním masa...jak se ta holka podívá na svůj vychrtlej pupek...to je prostě směšný a tvůrci by si z toho odkazu srandu dělat neměli.Poslední past s brokovnicí a kolotočem je ovšem řádně depresivní a je určitě jednou z nejzajmavější ze všech dílů.Minulost JigSawa tu má taky celkem slušný flashback.Opět geniální hudba.....SAW IS MY CHOISE! :-) 80% ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

The game comes full circle. A ono to tak opravdu je! Jsem spokojený. Velice. Nemyslím si, že samostatně jako film by šestka fungovala, je to dílek... puzzle. Krvavý. Ale ne detailně. Ne tak, že by se vám z něj udělalo špatně. Možná to bude uvolněnějším střihem, který snad už umožňuje i epileptikům se podívat... Je předvídatelný. Stačí se podívat na kousek, a je jasné, jak bude vypadat zbytek. Co je ale mnohem důležitější, dokonale padne na svoje místo, a dotvoří celý obrázek. Obrázek, na který pár magorů čekalo. Jste-li jedním z nich, přestaňte číst a jděte do kina. Jestli nejste... Tak zřejmě tenhle komentář stejně nečtete. 70% s příklonem ke čtyřem. Na truc ignorantům. ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod pilou. Šesté pokračování Skládačkovy hry na pravdu by mohlo mít podtitul Kladivo na pojišťováky. Takže pokud vám někdo slíbil fuct libovou pojistku, která se v okamžiku plnění stává křížovkou ze Čtyřlístku s předem jasnou tajenkou: DOSTANEŠ HOVNO, můžete si při sledování představovat toho svého pojišťovacího dobromila, potácejícího se od úkolu k úkonu. Což je ovšem na devadesát minut času dost blbá zábava. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (20)

  • Ve filmu zazní celkem 37x slovo „fuck“. (noelcoward73)
  • Ve Španělsku byl film označen X-ratingem kvůli násilným scénám. (Chatterer)
  • Před premiérou byla otevřena (přesněji 13. března 2009) horská dráha ve Velké Británii na motivy filmové série Saw.  (MistrMcFalk)

Reklama

Reklama