Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mark Hoffman (Costas Mandylor) pokračuje v krvavém odkazu svého mentora Jigsawa (Tobin Bell), jenž před léty celou zvrácenou hru odstartoval. Kdo si pro tentokrát zaslouží bojovat o svůj život? Jaké hračky čekají na ne zcela nevinné oběti? A hlavně, řekl už mrtvý Jigsaw své poslední slovo? Jednu z rolí v šestém dílu slavné krvavé série získala vítězka soutěže Scream Queen hudební stanice VH 1 Tanedra Howard. Název soutěže odkazuje na titul scream queen, který kdysi nosila herečka Jamie Lee Curtis za účinkování v hororech jako Mlha nebo série Halloween. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (534)

novoten 

všechny recenze uživatele

Tahle hra se tedy pořádně zadrhla. Pasti už nejsou ani tak efektní, jako spíš nudné a předvídatelné, Jigsaw se stal vyšeptalým maskotem a pokus o komplexní zápletku otravuje. Těch pár kousků skládačky by se dalo složit během pár minut a nic by mi nechybělo. A znovu navazovat v šestém díle souvislosti složitě šroubované ve třetím či čtvrtém už zavání ostudou. Víceméně mě ale tohle zklamání mrzí. Takhle zbytečně vyhlížející díl si závěrečný pocit uzavření snad ani nezaslouží. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Pokud jde o nějaký příběh, myslím si, že víc už se z toho vykouzlit nedá, ale i tak to vypadá na další a další díly. Hlas Jigsawa zůstává nezměněn. To jediné, co je v každém díle jiné, jsou HRY. Jejich nápaditost se více či méně liší, některé jsou nudné, některé zábavné, ale ve své podstatě půjde vždy o to samé... Možná je už načase, přijít s něčím novým...a ten čas byl někdy po třetím díle :-) 50% ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Tahle série už byla málem na odpis a šestý díl trochu napravuje pošramocenou reputaci ze čtvrtého dílu, ale rozhodně nijak výrazně. Na to už prostě nemá. A stále platí rčení o opakovaném vtipu, který přestává být vtipem. Studnice nápadů tímhle dílem definitivně vyschla. Podle mě měli tvůrci skončit se sérií hned po smrti Tobina Bella alias Jigsawa, bez jeho charismatu série ztratila i to své kouzlo. V šestém dílu převzal řezničinu po Jigsawovi detektiv v podání Costase Mandylora a svým obětem přichystal ve jménu odkazu Johna Kramera opravdu trýznivá muka a tentokrát si vzal na paškál arogantního pojišťováka, který s oblibou ruší svým klientům z různých důvodů pojistky, ale i řadu nedomyšleností spočívajících už třeba v únosech jednotlivých obětí, které se rozhodně nedají označit za promyšlené na rozdíl od nápaditých smrtících pastí, ale i tady jsou porušována pravidla stran vyproštění se z pastí. Divné je rovněž, že tolik lidí unese, ale způsob, jakým je dopravuje a umisťuje do pastí, není vůbec objasněn. A pár nedotažeností se najde i stran děje, ale nějaká ta překvapení se také rozhodně najdou. Závěr filmu naštěstí není z rodu těch předvídatelných. Ale točit další díly rozhodně nedoporučuji. Celá série mě už totiž přestává bavit, respektive ani mě nikdy moc nebavila, ale třetí a pátý díl mám dost v oblibě. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

The game comes full circle. A ono to tak opravdu je! Jsem spokojený. Velice. Nemyslím si, že samostatně jako film by šestka fungovala, je to dílek... puzzle. Krvavý. Ale ne detailně. Ne tak, že by se vám z něj udělalo špatně. Možná to bude uvolněnějším střihem, který snad už umožňuje i epileptikům se podívat... Je předvídatelný. Stačí se podívat na kousek, a je jasné, jak bude vypadat zbytek. Co je ale mnohem důležitější, dokonale padne na svoje místo, a dotvoří celý obrázek. Obrázek, na který pár magorů čekalo. Jste-li jedním z nich, přestaňte číst a jděte do kina. Jestli nejste... Tak zřejmě tenhle komentář stejně nečtete. 70% s příklonem ke čtyřem. Na truc ignorantům. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mno docela čumím, po zpackaný nudě předchozího dílu se tenhle až nečekaně vydařil. Teda ne, že by se ani tady už nejednalo o pořádnou dávku recyklace, ale tenhle díl mě celkem bavil a Mandylor mě tu poprvé přesvědčil, že by mohl být regulérním nástupcem Jigsawa, ale tady už to fakt měli utnout. Bez prdele.55% ()

Galerie (62)

Zajímavosti (20)

  • Natáčení probíhalo v Torontu (Ontario, Kanada). Natáčelo se od 30. března do 13. května 2009. Postprodukce skončila 11. 9. 2009. Hollywoodská premiéra se konala v Mann's Chinese Theater 22. října 2009. (Chatterer)
  • Kvůli vylepšení posledních 5 minut byl film oficiálně dokončen až 21. června 2009. (Duoscop)
  • Ve filmu zazní celkem 37x slovo „fuck“. (noelcoward73)

Reklama

Reklama