Reklama

Reklama

Nejlepší přátelé Luke a Malachy si konečně mohou začít užívat léto. Avšak když se do města nečekaně přestěhuje krásná Michelle, ze dvou kamarádů se stanou úhlavní nepřátelé. Michelle se nudí, a tak se baví tím, jak oba mladíci soutěží o její srdce. Díky tomu se původně prázdniny plné relaxace mění v divokou jízdu, kde alkohol teče proudem, drogy mění realitu, sex je hrou a soutěž končí smrtí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Ďalší v dlhej rade filmov o rizikách nezodpovedného bujačenia znudenej mládeže. Nie je sám o sebe zlý, len akosi nemá čo povedať nového. A pokiaľ ide o povestnú britskú poetiku v sociálnych drámach á la Billy Elliot, tak s poslednej várky melancholických fresiek uprednostním Cemetery Junction. Ale Rupert Grint zahral veľmi dobre. ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Dobrý film na téma "jak si dojebat život během pěti vteřin". Dobrá hudba, kamera, docela neokoukaný vývoj událostí. Překvapil mě Rupert Grint, který ukazuje, že ze škatulky Harry Potter se dokáže v pohodě vyhrabat ven. Líbila se mi ta prosvítající sociálněkritická hořkost, inu země původu se nezapře. Na druhou stranu mě štvalo několik do očí bijících nelogičností, jako třeba nesmyslná autonehoda (Grint mohl přeci kdykoliv zastavit) nebo chybějící hudba na oné megapárty. Celkově docela příjemná teenagerovina, až na to, že toho týpka z Misfits jsem měl celou dobu chut pořádně skopat :). ()

Reklama

sheldonka. 

všechny recenze uživatele

Poutavý příběh o trojici mladých lidí. Nejdříve se zdálo, že půjde jen o předhánění se Luka s Malachym o to, kdo získá Michelle. Mě ale mnohem víc zajímal osobní příběh Luka, jeho vztah s otcem a bratrem, jeho životní situace a celkově jeho charakter. Mám v oblibě prosté filmy se skvělým prostředím, tudíž mě Cherrybomb potěšil. Robert Sheenan a Rupert Grint jsou opravdu skvělí, mladí herci, které čeká určitě dlouhá kariéra. A nedokážu si představit nic lepšího, než když vám super film podtrhuje úžasná hudba. ()

Dixiee 

všechny recenze uživatele

Další z filmů na téma "zkažená mládež" aneb co mohou mít společného tři teenageři ze zcela odlišného rodinného zázemí. Herecké výkony tří ústředních postav hodnotím velice pozitivně. I přesto nelze říct, že by film přinášel něco převratného. V některých pasážích je tempo vyprávění příliš pomalé a již od začátku je jasné, jak to asi může dopadnout. ()

andio 

všechny recenze uživatele

Očekávané vyvrcholení je velmi slabé a film v něm spoléhá na moment překvapení, ale mě to teda nijak zvlášť nepřekvapilo a proto to pro mě bylo velké zklamání. Rupert Grint i Robert Sheehan jsou oba skvělý a i třeba James Nesbitt je fakt dobrej, akorát volba dívky nebyla moc šťastná, protože prostě není tak úžasná, abych věřil tomu, že se o ní všichni budou tak rvát. Drogfesty a naprostá volnost protagonistů mi hezky připomíná beat generation a tak se mi atmosféra moc líbila. Bohužel děj prostě pokulhává za zbytkem a dalo se z toho vyždímat mnohem víc. 5/10 ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Rupert Grint (Malachy) údajne hovoril o scéne plnej sexu zdržanlivo, no nevadilo mu to ak videl túto scénu spolu so svojimi rodičmi na DVD ukážke. (Flipper)

Reklama

Reklama