Reklama

Reklama

Blood River

  • USA Blood River
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Čerstvo zosobášený párik Summer (Tess Panzer) a Clark (Ian Duncan) si vyrazia na svadobnú cestu do púšte, až kým im dovolenku neskomplikuje autonehoda a ocitnú sa uprostred ničoho. Rozhodnú sa v horúčave putovať pešo do najbližšieho mesta. Unavení a vysilení tam napokon dorazia, avšak zisťujú, že je to mesto duchov: prázdne, opustené, schátralé, a čo je najhoršie, bez vody.
Odrazu sa objaví Joseph (Andrew Howard) a vyzerá to tak, že sú zachránení. Omyl! Joseph nenechá nikoho len tak odísť a postupne sa začínajú odhaľovať desivé a temné tajomstvá, ktoré si nikto nedokáže ani len predstaviť... (ricci.s)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (49)

Campbell 

všechny recenze uživatele

A opět Mason a jeho super nudnej a špatnej film, já tohohle režiséra fakt nemám rád ale údajně tohle bylo dobrý a já říkám je to jeho nejlepší film ale i tak se jedné u mě o sračku. Je to zbytečně dlouhý film zkrátit tak o 30 minut, postavy jsou nesympatické hlavně vrah a jeho motivy jsou pěkně trapný. Konec má bejt rádoby psycho ale člověku spíš zůstane plno otázek bez odpovědí. Co se Masonovy ale nedá upřít je taková nepříjemná atmosféra kterou umí vyvolat ale i tak je to málo aspoň k průměru. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Lidi nejsou na hraní, ani kdyby ten, kdo si přijde pohrát, byl posel boží, anděl pomsty, nebo maskot coca-coly. Každý máme nějaký hřích, každý si nepochybně za něco zasloužíme trest, nebo bychom se aspoň měli upřímně kát. Lhostejnost, ješitnost, lenost i to jsou hříchy, i když v porovnání s velkými hříchy, berme třeba desatero, jsou to marginální záležitosti. Pokud by si zasloužil smrt každý, a pokud by se smrti (ještě provázené psychickým mučením) dostalo každému, kdo kdy někomu nepomohl, i když mohl, kdo se někdy naparoval, i když by se měl jen skromně začervenat, brodí se ten svatý zbytek lidstva po kolena v krvi. Nebrodí. Neměl by se kdo brodit. Proti jasně vymezené dvojici zločin a trest bych stavěla dvojici neméně silnou prosba a odpuštění. Protože jsem co jsem, na naznačené či řečené křičím k nebesům: "Bože, kdo si myslíš, že jsi, abys mě soudil a vůbec mi nedal šanci?! Takhle ti tu smlouvu vypovím!" ()

Reklama

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě "boží messenger" svými kecy dost nebavil, ale čím dál jsem ve stopáži pokročil, tím jsem si ho víc zamiloval. Asi bych ale úplně vypustil úvodní motelový trest a věnoval se výhradně hlavní dvojici (trojici). Tím by se zároveň zkrátila i ta na horor šílená délka. Motiv výborný, herci, jak už jsem říkal hlavně Joe, fakt špica. Někdý bych opravdu rád navštívil takový opuštěné pouštní městečko, samozřejmě za jiných okolností :D. Spokojenost 70% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Veľmi ma tento horor potešil. Prvá polovica filmu bola taká klasika, veľa sa tam toho neudialo, ale ja som sa nenudil. V druhej polovici nastal veľmi zaujímavý zvrat a začalo sa mi to páčiť ešte viac. Myslím, že je to skôr horor na premýšľanie. Nie je problém ho pochopiť, väčší problém už je vysvetliť, ako je to všetko možné. V každom prípade je to nesmierne originálny film, najmä čo sa týka tej pointy. Hlavný záporák bol sympaťák, možno by som s ním aj skočil na pivec :) Takže aj keď to nie je úplne dokonalý hororík (miestami sa mi to zdalo dosť rozťahané), za pozretie určite stojí. Niekedy stačí dobrý nápad a už to ide samé od seba. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mladomanželia počas cesty k svokrovcom havarujú uprostred pustatiny. Keď už sa zdá, že budú na celý vzniknutý problém sami, objaví sa nečakaná "pomoc". No ja si tiež nemôžem pomôcť. Ale mňa film zaujal viac ako som si spočiatku pripúšťal. Najsilnejšou stránkou "Blood River" je jednoznačne príbeh a myšlienka. Škoda, že snímok neobsahuje nejaké to gore. Mohol to byť ešte lepšie zrealizovaný nápad! Inak všetko dokonale vo svojom komente opísal "ricci.s" - 60%. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama