Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Harding (Penn Badgley) se vrací z vojenské školy domů, kde na něj k jeho údivu čeká šťastně zamilovaná matka (Sela Ward) a s ní i její nový přítel. Jmenuje se David (Dylan Walsh) a s Michaelem se tak trochu znají. Postupem času začíná mít Michael z nového přehnaně ochotného obyvatele domu stále podivnější pocit. Je opravdu tak dokonalý, jak ho vidí matka, nebo snad skrývá i svou temnější tvář? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (225)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Remake původního filmu nepřináší logicky nic nového, jede v kolejích předchozí celé trilogie. Ono asi těžko na dané téma vymyslet něco jiného - vrah rodiny, do níž se přiženil, ale ona ho zklamala, si najde jinou. Dokonce úvod až příliš kopíruje snímek z roku 1987, což nakonec zas tak nevadí. Kromě prozíravého Michaela jsou všechny postavy naivní a chovají se hloupě, proto musí zaplatit. Člověk s nimi ani moc nesoucítí. Na rozdíl od posledního krvavého filmu jsou tu vraždy tuctové spokojující se s házením ze schodů, dušením a topením. Na co má David ten krásný kufříček s nástroji asi ví jen rekvizitář. Poslední čtvrtina napětí má, o tom žádná, napomáhá i prověřené klišé v podobě bouře. Z průměru to film ovšem nevytáhne a já nakonec původní hodnocení ponechávám, byť je spíše na 2*. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Původního Otčíma jsem neviděla, takže nemůžu porovnávat. Nicméně, musím říct, že tenhle film mě hned od začátku chytil a já jsem až do konce sledovala, co se z toho milého chlapíka, který měl plnou pusu říčí o šťastné a úplné rodině, vyvrbí. David byl pěkný slizák a přitom vypadal jako velký sympaťák. Soundtrack je povedený. Škoda jen, že se takových filmů dnes točí mraky a člověk si musí bedlivě vybírat, aby nenarazil na nějakou slátaninu, která by ho zbytečně přepravila o kousek života. ()

Reklama

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Hmm, chutny thriller. Sice naprosto klasicka predvidatelna USA produkce, ktera na prvni pohled nijak zvlast nevynika, ale jsou to malickosti, ktere zapadnou a diky kterym to nakonec i pres to zapusobi pozitivne. V prvni rade atmosfericka hudba Charlieho Clousera, ktery se tentokrat krotil s vytvarenim uzasnych dark main themeu a zameril se vylozene na podporeni napeti, ktere bylo docela solidni a drzelo po celou dobu. Spravne vnitrne evil zaporak, ktery to zvladl bez zbytecneho prehravani a sexy blondyna, ktera vypadala jako Scarlet Johansson, ale ne tak nechutne. Kvalitni prumer. 6/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Spíše televizní záležitost, ale to nebylo nijak na škodu, protože i tak se jedná o celkem solidní thriller. Otčím sice ničím nepřekvapí a patří do škatulky "klišé jako kráva", ale v žádném případě nenudí a své si odvedli i herci. Dylan Walsh jako otčím byl parchant na svém místě, Penn Bagdley působil sympaticky a na Amber Hear d v plavkách je pohled jako........no.........jako na Amber Heard v plavkách. Trochu mi vadila postava matky v podání Sely Ward, protože se chovala jako tupá nána. Na druhou stranu láska je mocná čarodějka, takže co já vim, jak se ženská po čtyřicítce chová, když se zblázní do chlapa. Suma sumárum slušná práce. 70% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pre mňa prekvapujúco dobré, Dylan Walsh je skvelý záporák a film nenudí ani chvíľu. Originál som nevidel, ale určite by nový Otčim v porovnaní obstál - filmu nechýba atmosféra ani napäté chvíľky. No a od Walsha sa dobrému umeniu vraždiť skvele neskôr naučil práve jeho filmový nevlastný syn Penn Badgley, ktorý sa asi o desaťročie stal hlavnou postavou špičkového seriálu You. Amber Heard tu je len na promenádu v plavkách, jej rolu by mohol hrať ktokoľvek. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Videohra, kterou hrajou Michael (Penn Badgley) a Sean (Braeden Lemasters), se jmenuje "Burnout Paradise". (henrycruel)
  • Film byl natáčen v Los Angeles, Santa Claritě a Sony Pictures Studios. (henrycruel)

Reklama

Reklama