Reklama

Reklama

Rozhodli se zhubnout a změnit celý svůj svět. Unikátní pořad o zdravém životním stylu s doktorkou Kateřinou Cajthamlovou a specialistou na výživu, inženýrem Petrem Havlíčkem. (oficiální text distributora)

Recenze (195)

Stegr 

všechny recenze uživatele

60% - Lidé, zabředlí v pasti ze sladkostí a sádla, kteří se rozhodnou se přes svůj problém dostat. To chce odvahu, žrát si a kynout je přece tak příjemná věc. Jíst zdravě a cvičit je pro národ omáček a knedlíků vopruz. Paní Cajthamlová je navíc hodně přísná a to je také obrovská motivace. Rozhodně jedna z těch povedených reality show... ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

Typ takového pořadu asi normálně OK, ale já jenom když koutkem oka zahlédnu tu pizdu Cajthamlovou, co byla otrávená zřejmě už v děloze, sbíhají se mi všechny známé i neznámé žaludeční šťávy..."Tak ukažte Jano, co máte v ledničce, Vás osobně tipuju na samý nezdravý a tučný sračky..nojoooooo,dyk sem to říkala, nutela, čokoláda a prošlý rybí prsty...jsem prostě odbornice na slovo vzatá". Tvl, komu tahle ježibaba může být sympatická, to si vážně nedokážu představit - nedejbože, jaký debil/kráva si podle téhle kreatury nově nalajnuje život... ! ()

Reklama

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Do pořadu se přihlašují lidé, kteří s prominutím nejí, ale žerou jako prasata. Co dodat, klepu si na čelo a nechápu, že se pak diví, že nehubnou. Nadruhou stranu někdo jí opravdu málo a přesto tloustne, ono se ten problém potom prohloubí a otravuje toho dotyčného v hlavě, takže pro tyhle lidi pak ten pořad asi je. Přesto mě baví jej sledovat a občas se i pořádně zasmát, každopádně já bych ze sebe nemohla dělat před celým národem kašpárka, takže všechna čest za tu odvahu. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Věřím, že ti kteří se do tohoto pořadu přihlásili dosáhli svého cíle čili zhubli a zlepšili své zdraví. To je ohromné plus tohoto pořadu, zlepšuje zdraví našeho obyvatelstva. Bohužel to není charitativní pořád a mám pocit, že v některých chvílích hlavní aktéry zesměšňují. Navíc Kateřina Cajthamlová mi připadá až neskutečně vlezlá. Chápu, že na některé lidí musíme dohlížet abychom jim pomohli, ale aby někdo někomu prohraboval koše a obsah pouštěl do éteru je pro mě nemyslitelné. 30% ()

macetoma 

všechny recenze uživatele

Každý seriál začně po jisté době trpět stereotypem, ze kterého není úniku. Umění je včas přestat. Doktorka Kateřina se snaží seč může, ale i na ní je poznat, že je to co jí :) Nejvíc mě bavily ty části, kdy doktorka udělala "přepadovku" a našla u postiženého "zakázané" potraviny. Nu, jsem škodolibý Čech. Dávám tři hvězdy za nápad. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Kateřina Cajthamlová není profesí diabetolog, ale internista a systematický terapeut. V jednom rozhovoru přiznala, že se k pořadu dostala nedopatřením a počátečním nepochopením, oč v něm vlastně půjde. Její kolega Petr Havlíček je dokonce původně zootechnik. (Olík)

Reklama

Reklama