Reklama

Reklama

Rozhodli se zhubnout a změnit celý svůj svět. Unikátní pořad o zdravém životním stylu s doktorkou Kateřinou Cajthamlovou a specialistou na výživu, inženýrem Petrem Havlíčkem. (oficiální text distributora)

Recenze (195)

Attta 

všechny recenze uživatele

Člověk, vždycky nerad zná pravdu :D a možná proto je tento pořad tak špatně hodnocený! Průměrnému čechovi je stravování u prdele, a tak chápu že na českou masu tenhle pořad nezapůsobí. Já se naopak na tento pořad rád podívám. Snad jedna z mála reality show na kterou se dá dívat, protože má alespoň nějaký smysl a doufám, že divákovi který není totálně lhostejný to i něco dá. Problém je, žě většina lidí neví o jídle a lidském organismu ani ty největší základy a tak se snadno stane, že člověk který chce zhubnout aplikuje dietu ve kterési koupí dietní párek a k tomu si dá rohlík a přestane jíst!!!! Aby to fungovalo člověk musí mít POHYB a dát svému tělu jen to, co opravu potřebuje a nic navíc, to je ten základ pro úspěšné hubnutí, či vypracování postavy nebo její udržení!!! Škoda že na tenhle pořad se většinou dívají lidé, kteří to nepotřebují. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Co k tomuto pořadu říci? Kladem je určitě snaha napravit český národ, kdy si člověk uvědomí co si vlastně kupuje za bordel (viz masné výrobky v kterých skoro není maso) a co jsou kvalitní alternativy. Záporem je snaha fascinovat těmi stoly hrůzy a vlastně neustálé omílání jednoho a toho samého, či náprava těch českých rádoby hvězd. Nesleduji to, ale člověk se tomu pořadu nevyhne a občas si z toho i něco "odnese". 3z5 ()

Reklama

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Hanbou bych se musel propadnout , kdybych s 30 kily navíc vlezl do téhle " šou " Nechápu lidi co se snaží zhubnout a nejde jim to. Já jsem po nemoci ( dost blbé ) přibral 18 kilo. A protože se mi to nezamlouvalo , tak jsem zhubl a shodil kila zcela normální cestou. Jako pardon ale zhodit 30 - 40 kilo za 2 měsíce je podle mě dost o zdraví - tělo se nedá tak dobře zregulovat aby mu to nevadilo. Tendle pořad je další v řadě co má ponižovat chudáky tlusťáky a obyčejným lidem má dokázat že každé prase snězené o zabíjačce je hřebík do rakve. Já mám prasátka rád a hřebíky si klidně budu schovávat. Jinak bych jen dodal : kdo je línej cvičit a aspoň trochu se hýbat , ten je potom donucenej nosit sebou kila navíc. Trapné až na půdu ( viděl sem cca 11 dílů spíše ze zvědavosti , kterej debil se nechá ztrapnit a ponížit tentokrát ) 1* za odvahu pár lidí s tím OPRAVDU něco dělat ( upřímě ale nechápu jak to někdo může nechat zajít až tak daleko ) ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od diet, šílených hubnoucích postupů a zázračných metod ukazuje pořad zdravé hubnutí prakticky výhradně jídlem, spojené se zdravím pohybem. Z pořadu jsem se naučila spoustu důležitých věcí - složení jídla, množství jídla, reakce těla na hlad a na potraviny, atd. Pořad doporučuju všem, kteří se snaží zhubnout. Já kombinuju insanity workout, Jste to co jíte a výživového poradce - výsledky jsou ohromné ()

reditelka 

všechny recenze uživatele

Udivuje mě, že jsou mezi námi takoví, co si libují v třepání pupkem a zadkem před kamerou. Nelíbí se mi vyhazování jídla (i když nezdravého) do popelnice. Naopak se mi líbí to, že se diváci dozvědí od odborníků něco o správném stravování a o tom, že se vyplatí číst obaly výrobků. Spousta lidí totiž s prominutím sežere cokoli. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Kateřina Cajthamlová není profesí diabetolog, ale internista a systematický terapeut. V jednom rozhovoru přiznala, že se k pořadu dostala nedopatřením a počátečním nepochopením, oč v něm vlastně půjde. Její kolega Petr Havlíček je dokonce původně zootechnik. (Olík)

Reklama

Reklama