Reklama

Reklama

Rozhodli se zhubnout a změnit celý svůj svět. Unikátní pořad o zdravém životním stylu s doktorkou Kateřinou Cajthamlovou a specialistou na výživu, inženýrem Petrem Havlíčkem. (oficiální text distributora)

Recenze (195)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Strašně ráda se dívám na pořady o zdravém životním stylu a cpu se přitom něčím smrtícím. Tudíž tento způsob zábavy zdá se mi poněkud nezdravým. :) Jde o show podobné koncepce jako Ano, šéfe!, kde je ale na místě restaurace v nesnázích jedinec v nesnázích. Ten je nejprve znectěn za své nekonfekční tělo i duši, pak následuje více či méně emocionální snaha o nápravu, a poté šťastný či nešťastný konec (přičemž happyend diváka motivuje a unhappyend diváka potěší, je tudíž třeba obojí pravidelně střídat). Záměr jistě chvályhodný = jsme tu od toho, abyste ani doma nejedli blafy. Jenže… se Šéfem mi prostě chutná víc než s Doktorkou. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

60% - Lidé, zabředlí v pasti ze sladkostí a sádla, kteří se rozhodnou se přes svůj problém dostat. To chce odvahu, žrát si a kynout je přece tak příjemná věc. Jíst zdravě a cvičit je pro národ omáček a knedlíků vopruz. Paní Cajthamlová je navíc hodně přísná a to je také obrovská motivace. Rozhodně jedna z těch povedených reality show... ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

Zdravá výživa je jistě záslužná věc, ale nevěřím tomu, že to chutná aspoň jejím propagátorům. Hubnutí je totiž pouze byznys (postižených je hromada). A tak se budou odborníci do nekonečna rozplývat nad upravenou sójou, která je chuťově k nerozeznání od řízku s hranolkama. Přitom stačí jíst trochu méně, pravidelněji a občas se pohnout. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

Typ takového pořadu asi normálně OK, ale já jenom když koutkem oka zahlédnu tu pizdu Cajthamlovou, co byla otrávená zřejmě už v děloze, sbíhají se mi všechny známé i neznámé žaludeční šťávy..."Tak ukažte Jano, co máte v ledničce, Vás osobně tipuju na samý nezdravý a tučný sračky..nojoooooo,dyk sem to říkala, nutela, čokoláda a prošlý rybí prsty...jsem prostě odbornice na slovo vzatá". Tvl, komu tahle ježibaba může být sympatická, to si vážně nedokážu představit - nedejbože, jaký debil/kráva si podle téhle kreatury nově nalajnuje život... ! ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Zvláštní reality show, která jako jedna z mála má i nějaký další smysl než čistě pobavit pár set tisíc po emocích lačných diváků. Protože já opravdu věřím, že Kateřina Cajthamlová chce těm soutěžím taky pomoci a zbavit je jejich nadváhy. Na druhou stranu mi začíná díl od dílu čím dál víc lézt na nervy, protože furt mluví stejně, reaguje stejně, stejný vtipy, pomalu u stejný oblečení... To ten Petr Pavlíček je daleko sympatičtější, možná díky jeho chování, které je na rozdíl od vždy stoprocentně odměřené Cajthamnové příjemnější, zkrátka působí o mnoho "normálněji". P.S.: Všem lidem, co se snaží zhubnout, držím palce! :) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Kateřina Cajthamlová není profesí diabetolog, ale internista a systematický terapeut. V jednom rozhovoru přiznala, že se k pořadu dostala nedopatřením a počátečním nepochopením, oč v něm vlastně půjde. Její kolega Petr Havlíček je dokonce původně zootechnik. (Olík)

Reklama

Reklama