Reklama

Reklama

Steven Seagal - Muž zákona

(pořad)
  • Česko Steven Seagal: Stražce zákona (více)
Reality-TV / Krimi
USA, 2009, 19x30 min

Steven Seagal se vydává společně s policejním sborem do ulic města New Orleans v Louisianě, kam půjde hledat skutečné kriminálníky. V pořadu tak budou vidět bojové dovednosti akčního herce Stevena Seagala v reálném boji. Tvůrci dají také nahlédnout do hercova soukromí. (oficiální text distributora)

Recenze (75)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Původně jsem si myslel, že se to jmenuje Steven Seagal - muž za koňa a z kusých informací se dovtípil, že Aikido-cvíboch pravděpodobně formou kus za kus nahradil ve sboru jízdní policie New Orleans jednoho koně na potlačování demonstrací. Nakonec však pravda byla trochu jinde a já odhalil mínusy a jedno plus policejní činnosti známého hereckého zkrachovalce. Negativa jsou vysoce překračovaná největší přípustná hmotnost služebního vozidla N.O.P.D a s tím související zvýšená spotřeba pohonných hmot. Pozitivní je, že pokud by přišel další hurikán Kathrina, tak to auto s tím objemným tělesem uvnitř neodfoukne vítr ani o píď.. ()

Danoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Pozrel som si prvý diel a zrejme si z recesie pozriem aj ďalšie. Kto si vyhľadá moje staršie hodnotenia Seagalových filmov uvidí, že nie som proti nemu nijako vysadený, ale toto je neuveriteľná sebamasturbačná hovadina, neviem za čo tam dať vôbec jednu hviezdičku. Videl som skoro všetky Norrisove filmy včítane Walkera, ale toľko kultu osobnosti ako v tomto "dokumente" tam rozhodne nebolo. Odhliadnuc od toho, že sa vďaka jeho gigantickej hmotnosti okolo neho začalo vytvárať gravitačné pole, tak to bolo 20 minút tupého mlenia pantom a hlášok ako "Keď som študoval bojové umenia..." "Ak chcete byť špičkový strelec ako ja..." alebo "Poznám kedy chce zločinec utiecť, kto študoval bojové umenia tak dlho ako ja to tiež pozná..." a samozrejme "Zenove dýchanie/Zenovi bojovníci/Zenove péro". Čo sa týka kamerovej stránky je to moderne poňatý dokument - nahráva sa to zrejme na mobilný telefón, sú tam nezmyselné prestrihy, nikdy neviete kde sa nechádzate, idete po diaľnici a v ďalšej sekunde už zatýkate podozrivého niekde na parkovisku... hrozné, celé zle. ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Náhodou... jedna z (opravdu) mála novodobých projektů Stevena, na které se dá koukat :) Jo, Seagal i tady přehrává.. i když tu nemá nikoho hrát. A je opravdu komické sledovat Seagala, jak radí odborníkům, jak mají dělat svou práci. Teď druhá sérka je opravdu našlapaná a dost přitvrdila narozdíl od první... takže já mám jasno! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

valící se marmeládová kobliha,v obleku policisty,radí nugátovejm koblihám v oblekách polictů,jak maj střílet a při lehkém klusu nedostat srdeční zástavu.steven se vychvaluje do nebes,tvrdí jak celej život trénoval všechno možné a tak nějak ale zapomína,že se zněj stalo tupé,namachrované prase.stále nechápu,co to stim člověkem proboha stalo.jak tělesně,tak i psychicky.Stejně ho ale furt někde v koutku srdce mám rád. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Tak Seagal prý dělá v Louisianě už 20 let zástupce šerifa, akorát to drží v tajnosti. To je fakt mazec. Pakliže je to pravda, tak mají v US neprosto neschopnej bulvár, že do toho nikdo nešťoural (anebo Steven už nikoho nezajímá?). Viděl jsem první dva díly a stačilo mi to. Týpci jezděj autem, občas vylezou a někoho otravujou, nic zvláštního se tam ale neděje. Zaujalo mě, že všichni policajti v New Orleans jsou očividně pěkně vyžraní (Steven mezi ně tedy pěkně zapadne) a protože se točilo v létě, ze všech pěkně leje. To zas bylo pane pokoukání. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Kromě herce Stevena Seagala se v pořadu objevují také policisté Johnny Fortunato, Newell Normand a Larry Dyess. (ssfan)
  • Místo natáčení: Jefferson Parish, New Orleans, stát Louisiana. (ssfan)
  • Úvodní epizoda s názvem The Way of the Gun vytvořila americké stanici A&E TV rekord ve sledovanosti vlastní televizní série - 3,4 milionu diváků. (ssfan)

Reklama

Reklama