Reklama

Reklama

Anatomie lži

(seriál)
Ukázka z filmu
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
USA, (2009–2011), 35 h 8 min (Minutáž: 43–47 min)

Tvůrci:

Samuel Baum

Hrají:

Tim Roth, Kelli Williams, Monica Raymund, Brendan Hines, Hayley McFarland, Kristen Ariza, Mekhi Phifer, Tim Guinee, Wayne Dalglish, M.D. Walton, Tim Griffin (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(48)

Doktor Lightman je přední světový expert na lhaní. Perfektně se vyzná v řeči těla, neuteče mu žádný výraz v obličeji ani ten nejmenší záchvěv v hlase. S neodolatelným sarkasmem a s týmem specialistů pomáhá nejen vládním organizacím řešit ty nejzapeklitější případy... (TV Prima)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (239)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Velke stastie, ze tendencie ukazujece sa v uvodnych epizodach a vrcholiace asi okolo tej piatej, sa dalej nerozvijali a serial presiel do trosku "uveritelnejsej" roviny. Aj tak ho vsak treba brat so znacnym odstupom, pretoze dedukcne schopnosti Dr.Lightmana prekonavaju moje najskrytejsie obavy, ze by mohlo byt prekonane inteligencne bozstvo Dr. Housea :) Lie to me sa vsak sleduje naozaj dobre, za co moze jednak skvely Tim Roth a jednak velka rozmanitost epizod. Uvidime, co ponukne druha seria...zatial 3,5/5* Druha seria je vyrazne lepsia ako ta prva a to nielen vdaka uz skutocne perfektnemu Rothovi, ktory si svoju postavu mimoriadne uziva a ked je na scene, strhava vsetku pozornost na seba. Skoda niekolkych podla mna zbytocnych epizod, ktore inak fakt kvalitnu seriu zaplnaju zbytocnou vatou. 4* A tretia seria? Pre mna jednoznacne posledna, pretoze aj Dr. Calla Lightmana sa da prejest a co tu stvara Tim Roth a spol. uz nestoji ani za stary deravy prezervativ. 1/5*. Ak aj tohto serialu bude viac, nemam zaujem a po tretej serii jeho hodnotenie ustalujem na pre mna defititivne 2,5/5* ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

první,co mi vyrazilo dech,bylo zjištění že tim roth hraje v seriálu.paráda!to zkoumání lidského xichtu je perfektní,kdy člověk lže a kdy mluví pravdu poznáte podle pohledu,posunutí obočí a tak!doufám že to moc lidí nekoume,páč lhaní je prostě jediná přirozená obrana:-)český dabing opět zazdí všechno nejlepší,doporučuju originál,tim roth je pak úplně jiná postava. ()

Reklama

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Popri všetkých tých CSI, Bones a im podobných seriáloch, ktoré sa venujú exaktnému dokazovaniu spáchania trestných činov, je Lie to Me nevšedný, ale o to príjemnejší seriál. Tim Roth so svojou večne na bok uklonenou hlavou mi nie je dva krát sympatický, ale dá sa to prežiť, keďže seriál má okrem zaujímavého námetu aj istý potenciál do budúcnosti (sem-tam sa poodhalia tajomstvá niektorého z hlavných hrdinov, no nikdy nie natoľko, aby sa divák dozvedel všetko...). Zatiaľ 70 % ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Další seriál, který mi dlouho unikal a nakonec jsem jej zkoukla pěkně najednou. Už po několika dílech 1. SÉRIE mě tenhle seriálový kousek pohltil a i když se nejedná o vyloženě dokonalou záležitost, zaujal mě. Na tom má samozřejmě velkou zásluhu Tim Roth, kterému hlavní role padne jako ulitá. No jo, mám slabost pro tenhle typ drsňáků. :-) /// V průběhu 2. SÉRIE jsem se stala na seriálu závislá a 3. SÉRIE je zatím rozběhnutá tak dobře, že s jistými rezervami dávám Lie to Me i tu pátou hvězdičku. Jistě, kdyby nehrál hlavní postavu můj oblíbenec Tim Roth, byl by seriál poloviční. Ovšem Roth je prostě borec, který i občasná hluchá místa svým charismatem zcela přebíjí... 5.2.2011 - Tak nám skončila třetí řada a jelikož FOX zrovna nevypadá, že by chtěl nakupovat další díly, je to možná konec jednoho skvělého seriálu. :-( 11.5.2011 - Ano, bohužel je to tak. Seriál byl ukončen, takže se další série už nedočkáme. Sbohem, Cale. :( ()

miguel_111 

všechny recenze uživatele

Dr. Lightman v podaní Tima Rotha spolu zo svojím vyšetrovacím tímom dokáže spozorovať na človeku za pomoci gest, mimik, pocitov, hĺbky či tonu hlasu či človek hovorí pravdu alebo jednoducho lže. Síce nie som fanda Tima Rotha, ale táto rola mú neuveriteľne svedčí a ľahko mú to človek dokáže uveriť. Dúfam, že s pribúdajúci počtov dielov resp. sérií nebude kvalita tohto pre mňa dosť zaujímavého seriálu klesať a udrží sa aspoň na takej úrovni ako mala 1 séria. Pre mňa po 1 sérií 80% ()

Galerie (603)

Zajímavosti (6)

  • Tim Roth a Jennifer Beals si společně dříve zahráli již ve filmu Čtyři pokoje (1995). (PrcekTK)
  • Podobný program na trénovanie emocií (smútok, pohŕdanie, radosť...), ktorý používali aj v Lightman Group si môže každý zaobstarať spoločne aj s výcvikom. (lmartinl)
  • Dr. Paul Ekman je zároveň vědeckým konzultantem seriálu a podílí se na psaní scénáře. (Prefectus)

Reklama

Reklama