Reklama

Reklama

Anatomie lži

(seriál)
Ukázka z filmu
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
USA, (2009–2011), 35 h 8 min (Minutáž: 43–47 min)

Tvůrci:

Samuel Baum

Hrají:

Tim Roth, Kelli Williams, Monica Raymund, Brendan Hines, Hayley McFarland, Kristen Ariza, Mekhi Phifer, Tim Guinee, Wayne Dalglish, M.D. Walton, Tim Griffin (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(48)

Doktor Lightman je přední světový expert na lhaní. Perfektně se vyzná v řeči těla, neuteče mu žádný výraz v obličeji ani ten nejmenší záchvěv v hlase. S neodolatelným sarkasmem a s týmem specialistů pomáhá nejen vládním organizacím řešit ty nejzapeklitější případy... (TV Prima)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (239)

bouncer 

všechny recenze uživatele

Po první sezóně. Povedený kriminální seriálový počin. Tima Rotha už jsem dlouho v ničem neviděl a role chodícího detektoru lži mu sekla a dodává celkem zajímavému tématu ten správný šmrnc. Některé díly jsou bohužel možná až moc nabité dějem a dialogy, že nestačíte ani stíhat, ale povětšnou jde o velmi pohodovou podívanou, která se nebojí reagovat i na aktuální události. Lie to Me si zachoval bohužel jeden nepěkný neduh, který trápí mnoho podobných seriálů či filmů a já mu nemůžu přijít na chuť - ta zázračná technologie, když i z obyčejné hlídací kamery dokáží hladce zazoomovat na malý detail obličeje bez rozpixelování. Úžasné, škoda, že technicky nemožné...a tak příšerně hloupé. Přesto se mi seriál líbí a pokud bude pokračovat, tak mu dám šanci a rád k němu znovu zasednu nebo spíš zalehnu ;-) (1. sezóna - 90%) ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Popri všetkých tých CSI, Bones a im podobných seriáloch, ktoré sa venujú exaktnému dokazovaniu spáchania trestných činov, je Lie to Me nevšedný, ale o to príjemnejší seriál. Tim Roth so svojou večne na bok uklonenou hlavou mi nie je dva krát sympatický, ale dá sa to prežiť, keďže seriál má okrem zaujímavého námetu aj istý potenciál do budúcnosti (sem-tam sa poodhalia tajomstvá niektorého z hlavných hrdinov, no nikdy nie natoľko, aby sa divák dozvedel všetko...). Zatiaľ 70 % ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Seriál po kriminálkách co se přemnožily, nabízí vědeckou disciplínu, kde emoce v určitej moment neskryješ ani když si trénovaný zabiják..Sme prostě jenom Zvířátka. Sám sem se tím trochu zabýval (řeč těla) než vůbec něco řeknete, tak jste už min. 70% řekli...Jo a vážení pánové Kelli Williams má takový sexappeal, že by vzbudila i mrtvýho... ()

blixadovan 

všechny recenze uživatele

Jediné, co dělá seriálek jakžtakž sledovatelným, je charisma Tima Rotha, což však na druhou stranu hodně shazuje tradičně zoufalý český seriálový dabing - v originálním znění je to o několik řádů jinde. Kdy už konečně zodpovědné osoby pochopí, že svými bohulibými úmysly ničí minimálně polovinu kvality snímků? A proč Anatomie lži? To je jeden z nejzoufalejších "překladů"! Vyšetřovací metody mi přijdu místy pitomé, ale chápu, že to je asi v rámci formátu takovéto typu seriálu nutné. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Snad už si nikdy nevybavím Tima Rotha v jiné roli, než jako svérázného doktora Lightmana. 1) Fantastický 48letý Tim Roth předvádí skvělou pohybovou stylizaci a dává průchod svému nekonečnému charismatu. Musíte ho milovat nebo nesnášet, ale určitě k němu nezůstanete lhostejní._____ 2) 33letý Brendan Hines (vyšetřovatel Loker) vypadá jako milý kluk. A ještě k tomu hraje na kytaru a zpívá (zatím 3 alba)._____ 3) Jednotlivé limonádové příběhy mají různou kvalitu, což při 29 scénáristech a dalších 29 režisérech na 48 epizod není ani příliš divu. ()

Galerie (603)

Zajímavosti (6)

  • Podobný program na trénovanie emocií (smútok, pohŕdanie, radosť...), ktorý používali aj v Lightman Group si môže každý zaobstarať spoločne aj s výcvikom. (lmartinl)
  • Tim Roth a Jennifer Beals si společně dříve zahráli již ve filmu Čtyři pokoje (1995). (PrcekTK)
  • Dr. Paul Ekman je zároveň vědeckým konzultantem seriálu a podílí se na psaní scénáře. (Prefectus)

Reklama

Reklama