Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 3

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 3

Recenze (306)

Algernons 

všechny recenze uživatele

Vcelku zklamání... potřetí se nás série snaží naučit tu podobnou myšlenku a lekci, tentokrát z pohledu učitele, ale přesto to není už úplně ono. Nejvíc bavil začátek evokující mix jedničky. Shifu a Po spolu prostě fungují skvěle. Člověk také doufal nějaké větší rozvinutí vztahu Po ke své družině, hlavně tygřici a v tomhle ohledu taky nic. Začátek mě nadchnul skrze výpravu na místo, kde proběhne učení, ale ono prd... místo toho je tu dětinská část s pandami, která se pořádně nevyužije a ve výsledku to působí, jakože si trojka ukousla příliš velké sousto a témata, nápady a myšlenky se nerozvinuly, protože si navzájem kradly čas, místo toho aby se rozvíjeli navzájem, Není tu žádné dilema o tom, zda přistoupit na život pand a nebo pokračovat v cestě dračího bojovníka, stejně tak tu máme jednu úvodní scénu o tom, jak Po neumí učit a pak najednou má být uspokojivý, když to pochopí na konci filmu? To prostě nefunguje. K tomu i přes cool faktor, dost slabý záporák. Pořád to má kouzlo Kung Fu Pandy, ale neexceluje to, jak by mohlo a mělo. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Asi největším překvapením je, že se na tomto příběhu produkčně podílela i Čína. Přeci jen degradace národního symbolu do hlavní postavy, která se vyznačuje dvěma otci, zženštilostí a značnou dávkou nemotornosti chce docela odvahu. Nicméně na to, že se jedná o třetí díl série je to docela slušné. Je tu pár slušných nápadů, i když nejsem schopen posoudit na kolik se jedná jen o recyklaci vlastních motivů z předchozích dílů. Dějová prostost, kdy je většina stopáže zaplněna prostými atrakcemi asi též nebude pro cílové publikum problém. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

DreamWorks robí parádnu prácu, hoci z tých animákov "na pokračovanie" ma oveľa viac bavil Shrek a Madagascar, ale aj toto si v podstate drží svoj štandard počas všetkých 3 dielov. Má to v sebe ten typický dôvtip, dobré dialógy, dokonca aj zápletku, akurát tá kung-fu tematika v znamení bojových scén ma až tak nikdy nebavila. To je dôvod prečo prvé dva diely dostali odomňa 3*, a rovnako to bude aj v tomto prípade. Aj keď to nie je len taký obyčajný priemer, ale zas na čisté 4 to predsa len nebolo. Pozerateľné, milé, aj sa dá pri tom oddýchnuť a zabaviť, ale to je tak všetko. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Po se setkává se svým otcem Li a musí čelit nové hrozbě, kterou představuje neporazitelný bojovník Kai... Jean-Claude Van Damme uvedený v závěrečných titulcích (ADDITIONAL VOICES) byl docela překvapením, protože jako Master Croc má v tomto pokračování pouze jeden válečný pokřik, který mohl nadabovat prakticky kdokoliv. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Pokud bych koukal na Kung-Fu Pandu 3, v polovině bych si na 10 minut odskočil a mezitím mi někdo pustil druhou polovinu , možná bych ani nepoznal rozdíl. Přesto příjemná rodinná podívaná, která se zaměřuje spíše na menší publikum a přestože se kvalitativně nepřibližuje prvnímu dílu, ostudu mu nedělá. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Když se Po setká na konci s nefritovými bojovníky, zmíní se, že všichni zezelenali až na kundlanku, která byla zelená ještě před proměnou. Zmiji, která byla také zelená ještě před uvězněním, už nezmínil. (Agressor69)
  • Pokaždé, když se objeví Kai, hraje v pozadí instrumentální verze písně „I'm So Sorry“ od kapely Imagine Dragons. (veverrka11)
  • Okrem amerických tvorcov sa na filme podieľali aj technici zo Šanghaja a miestna pobočka Oriental Dream Works. (martin1m2)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama