Reklama

Reklama

Nespoutaná divoká láska s tragickým a tajemným koncem. Vincent a Rebeca jsou dva mladí lidé, kteří se potkali v internetové kavárně. Na první pohled se do sebe zamilují a tráví spolu veškerý čas. Tato idyla ale končí o pár měsíců později, kdy je Vincentovo tělo nalezeno v řece a Rebeca je nezvěstná. Případu se ujíma inspektor Hervé Cagan a jeho kolegyně Karine. Ti začínají pomocí internetové sítě rozkrývat neuvěřitelný příběh mladého páru. Během vyšetřování přijde šokující zjištění - Vincent prodával své vlastní tělo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

Dr.Jane 

všechny recenze uživatele

Jak namíchat krimi a tolik různých podob lásky? Asi jako v nenápadně se tvářících Spiklencích. Typově dokonale vybraní herci, má to spád a různé linie příběhu tady zdaleka nejsou jen o různém čase. Láska prodejná, kupovaná, opravdová, všeodpouštějící, neopětovaná... Dost mě to vzalo. Vlastně mě Mermoudův způsob vedení filmu, nevinný úsměv Cyrila Descourse a mj. také neobyčejná obyčejnost jeho milé dostaly přesně tam, kde to nejspíš mělo skončit. Přitom i v tak relativně těžkém tématu žádná extra přehnaná účelová vulgarita. Jen pozor, tohle je fakt filmík spíš pro ženský. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Slušná francouzská kriminálka kombinovaná s ještě lepší vztahovkou, kde se vyšetřuje vražda mladýho homosexuálního prostituta a zmizení jeho přítelkyně z počestné rodiny. Možná to produkčně má level televizní tvorby, ale ve výsledku to zaujme a zapamatuje - krimi, romance, sociální drama, výborně vykreslené postavy plus trocha odvážné erotiky za čtyři hvězdy. ()

Reklama

argenson 

všechny recenze uživatele

Fakt je, že by to mohl bejt klidně jeden díl běžného krimi seriálu. Ale... má to týpka, kterej si získá vaše sympatie, přitom od začátku víte, že je mrtvej. Co to ovšem nemá, je napětí, spád a gradace. Naopak, co to má, jsou všechny ty moderní atributy, jakože se kouří tráva, chlapci to dělají s chlapy, tu za prachy, tu z lásky. Zatímco ženy mají problém se vůbec seznámit. Ovšem ten konec to celkem pohřbil. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Že prý nespoutaná divoká láska s tragickým a tajemným koncem? No to mě podrž... Divácké atraktivitě v mých očích silně přidává 26letý zelenooký Němec po matce a Francouzs po otci Cyril Descours (prostitut Vincent), jakož i 19letý Jérémy Kapone (gay Thomas). Dovolím si proto být poněkud neobjektivní a dát celkem tři vzrušené hvězdičky. ()

Olczyk 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film o drsném tématu týkající se prostituce mladistvých osob a nejen jí. Obdiv režisérovi za otevřenost, ze kterou to natočil a podal. A závěr filmu se mi moc líbil, kdy mne silně oslovila projevená lidskost ze strany inspektora Hervé Cagana k Rebecce. Tím chci říct, že naprosto souhlasím s tím, že se nemá dosahovat něčeho za každou cenu. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama