Reklama

Reklama

VOD (1)

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (435)

nunka 

všechny recenze uživatele

Úvodné zvukové intro má na svedomí zreteľne čitateľný Rolfie Kent, čo ma pozitívne naladilo hneď v úvode. Luketic sa nechal jasne inšpirovať najoriginálnejším seriálovým hrdinom Dexterom - hudba+život hlavného hrdinu (kto fičal na tomto seriály ako ja pochopí, že nepreháňam). Niektoré repliky sa mi zdali povykrádané, mierne poupravené, vložené do úst Ashtona Kutchera a ak by to takto šlo aj ďalej, z filmu by sa stal kompilát s romantickou zápletkou. Vďaka za to, že sa to po 20 minútach zvrtlo na odľahčenú zábavu, kde logika hrá tie najposlednejšie husle. V druhej polovici dej pre zmenu nabral kontúry filmu Mr. & Mrs. Smith, Ashton a Katherine si však zachovali svoj štýl. A tak tento film beriem ako paródiu, prepletenú romantikou, vzťahovými peripetiami, vtipnými dialógmi, na ktorých som sa kráľovsky bavila. Pár briblblých vtípkov a ešte problblejší záver filmu jednoducho odpúšťam. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Co je na tom filmu dobré: špičkování mezi ústředním párem a pár vtipných scének občas solidně pobaví, bitky - i když mizerně natočené - jsou svižné a celkem cool, no a posledním větším plusem je krásný kukuč a postava Katherine Heigl... Takže o to více zamrzí, že Káťa se očividně vůbec nesnaží hrát, ale jen ukazovat svoje bujaré poprsí! Kutcher mě svými variacemi na nevinný úsměv také zrovna nenadchnul, no a co mě mrzelo asi nejvíce je fakt, že ve snímku je tolik zbytečných záběrů a dialogů, že by se z té půldruhé hodiny dal s přehledem udělat padesátiminutový klip. Takže i když jsem se vlastně moc nenudil a celkem i pobavil, výše než nad 45% jít nemohu. A ten debilní konec... ()

Reklama

Popluh 

všechny recenze uživatele

Nikterak originální či záživnou akčně romantickou komedii by možná zachránilo skrz na skrz příjemné a typově dokonalé obsazení se sympatickou dvojicí Kutcher-Heigl, závěrečné vyústění však Vrahouny posílá definitivně do vod lehce zapomenutelného podprůměru. Tohle nemělo potenciál minimálně od doby Mr. and Mrs. Smith a ani to nebyl žádný převratný filmový zážitek což z Vrahounů dělá zbytečnou a po všech stránkách nedotaženou napodobeninu. 40 % ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Při pokusu zjistit, která z letošních letních akčních parodií je lepší, jestli Zatím spolu, zatím živi anebo Vrahouni, došlo k erroru. Vybrat lepší se totiž nepovedlo, obě nestojí za moc. Na adresu Zatím spolu, zatím živi je nutno aspoň uvést, že tam je to parodování explicitnější, a snad proto i nenucenější. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý sa nehraje na nič iné ako nám ponúka, čo ho zachraňuje vo všetkých možných aspektoch. Kutcher a Heigl sú pre mňa sympatický herci, ktorý potrebujú naozaj dobrý príbeh a poriadnu rolu aby dokázali čo v nich skutočne je. Kutcher to už niekoľkými filmami aj dokázal. Obidvaja sú vo svojich postavách znesiteľný aj keď neprinášajú nič nové. Rozhodne je to jeden s tých lepších filmov, kde Heigl len uteká a kričí. Luketic je celkom schopný čo sa týka aranžovania scén a dynamika filmu tiež nechýba. Všetko to vlastne padá na predvídateľnosti a akejsi strnulosti príbehu, ktorý aj napriek napredovaniu stojí v starých známych vodách tohto žánru. Dokonca by som povedal, že konečné rozuzlenie príbeh ešte viacej zabije než aby ho spravilo vtipnejším, alebo zaujímavejším. Na jedno pozretie v obyčajných víkendový večer s lepšou polovičkou si neviem predstaviť nič lepšie. Ale inak si radšej pustím niečo omnoho sofistikovanejšie alebo podstatne uletenejšie. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Ashton Kutcher dostal za tuto roli anti-Oskara – cenu Zlaté maliny v kategorii herec v hlavní roli. (joshula)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama