Reklama

Reklama

Nemrtví

  • Francie Mutants
Trailer

Obsahy(1)

Svět napadl pandemický vir, který mění lidské bytosti na primitivní a krvežíznivé kreatury. Marco a Sonia se pokusí najít řešení z této svízelné situace, avšak Marco je také kontaminován. Začíná se pomalu měnit a Sonia, která s ním čeká dítě, má před sebou dilema. Musí bojovat se Zombie a zároveň proti muži, kterého miluje. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tradičně suše neoriginální virózní zápletku na koukatelné úrovni udržuje hlavně velmi sympatická hlavní hrdinka a zajímavé prostředí obrovského komplexu (laboratoř? obytný komplex?) uprostřed lesů v horách a vlastně i zajímavě pojaté postavy hrané neokoukanými herci. Takhle nějak bude vypadat Resident Evil 14. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Mutants bych rozdělil na 2 půly jedna je o proměně milované člověka v mutanta a druhá je o záchraně přeživších. Bohužel obě poloviny jsou strašně nevyrovnané a nudí (což u Francouzů mrzí). Námět není špatný ale selhává děj. Jediné co potěší je brutalita a docela i dobrý masakr na konci ale to vidím už v skoro každém hororu za to hvězdu nedám. ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Trapné, jednoznačné zklamání. Můj neoblíbenější žánr (mutanti, zombie), ale v tomto případě otřesný. Kdyby se děj držel původních deseti minut a předvedl něco podobného, jako britský seriál Dead Set, pak by možná měl šanci na úspěch. Pokud ale půlku časového rozpoložení filmu, zabírá trapné drama partnerské dvojce a postupná změna jednoho z nich, stane se z toho nuda. Celý děj se navíc odehrává v naprosto nezajímavé budově, postavy jsou trapné a nepovedé kopírky těch slavnějších z lepších filmů. Hlavní představitelka je na dělo už po třiceti minutách a vrchol stádia mutace vypadá, jako stoletá želva. Nikde jsem nepociťoval náznak napětí ze světa, po kterém se toulají lidožraví zabijáci, nelogičnosti proplétají celý film, který jsem sledoval bez špetky emocí. Kolonka v rozpočtu s největším číslem, nesla název "vypůjčení vrtulníku". Všem jsem přál, aby zhebli a pak se toulali po lese s tou bandou zelených kryplů. 40% 14.01. 2009 ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Uf, tak tohle je sic hodně krvavý zombies biják, u Frantíků to ani není nic neobvyklého, ale to je spolu s maskama asi tak všecko, za co můžu nějakou hvězdu pohodit. Scénář je naprosto minimalistický, nic neříkající, nejhorší pak je divákův celkový nezájem o postavy a dění ve filmu. Jako zombie nouzovka OK, jinak tohle nebrat. 49% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Už měsíce virus hubí populaci. CITÁT - Musíme držet pohromadě. Brečel jsem smíchy, když Frank ( Nicolas Brianqon ) hodil v knihovně tu dýmovnici. Pak chodil v mlze s brokovnicí a nic neviděl. Proč to dělal ? Není nic horšího než, nasraný, zmutovaný, zamilovaný, lidský zombie. Ještě štěstí, že Sonie ( Héléne De Fougerolles ) nechali tolik času na výzkum, co. Určitě by je to světlo přilákalo dřív, ale rejža si to zatím nepřál a tak se scénaristicky čekalo až bude mít hlavní hrdinka nějaké výsledky. Jo a všimli jste si, že tam nic nejedli, teda krom dlouhého vepřověho ? Jedna hvězda za podařenou hudbu a pěkné krvavé zvuky. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • V čase 14-15 minúta sa palivová ručička zobrazujúca stav nádrže mení z plnej na prázdnu. (zuzulatomas)
  • Film měl premiéru 31. 5. 2009 na Filmovém festivalu Gérardmer ve Francii. (Terva)

Reklama

Reklama