Reklama

Reklama

Ztracena v pustině

  • USA And Soon the Darkness (více)
Trailer
Krimi / Thriller / Mysteriózní / Horor
USA / Argentina / Francie, 2010, 91 min

Čerstvé dvacátnice Ellie a Stephanie se odpojí od svého cyklistického družstva, aby si projely Argentinu na vlastní pěst - Ellie prahne po úchvatných přírodních scenériích, dobrodružství a zábavě, kdežto Stephanie hodlá uzavřít jednu neúspěšnou kapitolu ve svém romantickém životě. V malém městečku Alemana na ně číhá mnoho nástrah, čehož si však Ellie pohlcená flirtováním s místním pobudou Chuchem ani nevšimne. Dalšího dne zmeškají dívky autobus zpátky do civilizace - a po hádce se rozhodnou jít si každá po svém. Hned nato však Ellie zmizí - a Stephanie ji musí najít, než se setmí a naplní se její nejhorší obavy... (Canal+ Action)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (150)

Hrůša7 

všechny recenze uživatele

Špatně zrealizovaný z počátku zajímavý námět. Defakto velká nuda s předvýdatelnou budoucností. Plno na oči byjících chyb. zkrátka film se starými triky, které už nejsou atraktivní a tudíž příběh předbíhají nikoliv ho dělají zajímavý. Opravdu nepovedené dílo, které na sebe dokáže strhnout jen do doby než se na něj začnete dívat. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Oceňujem sympatické obsadenie v podobe Odette a Amber, avšak tvorcovia filmu nezaválali. V momente kde mali pritlačiť na pílu a predložiť divákovi riadnu porciu drámy a napätia, tak neučinili a celé to zazdili v priemernosti....Takýchto snímkov tu už bolo...boli aj horšie,.....ale i o dosť lepšie. Pričom tento neprináša nič nové..... ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Kým sa Odette Yustman predvádza v miestnej krčme a slní pri jazierku je sa na čo pozerať, ale potom nasleduje pátranie (námatkové blúdenie kade tade) po zmiznutej kamarátke, ktoré ja absolútne o ničom ako inak celý film vrátane tuctového najnezaujímavejšieho rozuzlenia aké v najhoršom prípade asi musí očakávať každý. Oproti tomuto má napríklad TURISTAS úplná premakaný scenár. Karl Urban proste opäť stúpil vedľa a fakt nechápem prečo sa tomuto filmu vôbec upísal. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jako v mnoha jiných, i zde se nás snaží nalákat vábničkami v podobě vzhledných modelek, které jsou posléze buď masakrovány nebo distribuovány. V případě AStD je to rozděleno přesně na dvě poloviny, kdy ta první je celkem nudná, holky si užívají sluníčka a nasávají alkoholu s argentinskými chlapci a v té polovině druhé už přece jen přituhuje. Občas se vyskytnou nelogické situace a chování, ale dá se to překousnout a závěr...závěr? Tak ten dopadne dobře...a nebo špatně, to už se nechte překvapit. 55% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Když si dvě americké pipiny vyjedou na kolech do zapadlé argentinské prdele, navštíví večer místní hornický bar a nezapomenou si v hotelu kozy, jednoznačně si říkají o vstupní pohovor do nějakého útulného paraguayského bordelu. Když si jich místní lovec talentů opravdu všimne a zcela bezskrupulózně jim nabídne nějaký ten job, tedy vlastně blowjob, nepochopitelně zarytě své kariérní uplatnění na latinskoamerickém trhu práce odmítají! Neoriginální, nelogické, ale na to, že tam hrají čtyři herci a partička lokálních cigošů, docela zábavné! ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama