Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja pubertálni kamoši Rickie (Shiloh Fernandez) a J.T. (Noah Segan) sa idú z nudy zabaviť do bývalého blázinca. Zatúlajú sa hlbšie do pivníc a objavia 'mŕtve' dievča. 'Mŕtve' dievča avšak tak úplne mŕtve nieje a tu vystupuje na svetlo konflikt medzi chalanmi, kde jeden sa snaží zo situácie vycúvať s rozumom, ale druhý má na situáciu opačný názor. Zvrátená hra, do ktorej sú pomaly zaťahované ďalšie osoby z ich blízkeho okolia začína... (phaloc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Deadgirl“ je snímek, který má velmi dobrý nápad, je v tomhle smyslu relativně originální, ale snaha narvat do toho příběh, který je nakonec hodně nudný, se prostě nepovedla. Tenhle film je skvělý v tom, jak je zde zobrazeno, jak se lidé k sobě dokážou chovat. Je skvělý v tom, jak je realistický, jak se nebojí. Ale k dokonalosti mu ještě nějaký ten krok chybí. Rozhodně ale nadprůměrný horor. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavé. Sice to občas působí jen jako nějaký poloprofesionální pokus o film, ale celkově z toho nakonec vzejde poměrně originální (dávejte bacha na spoilery a nechejte se překvapit, co se z toho vyklube) a velice netradičně uchopený horor (hlavní hrdinové jsou pěkní prevíti), který mohu doporučit. Tvůrci dobře pochopili, že nějakým obyčejným slasherem nebo exploiťákem dnes už nemají šanci výrazně zaujmout (ne s tak evidentně nízkým rozpočtem), a tak svůj snímek pojali jako zvlášť zvrhlou (představte si to... :-/ ) multisubžánrovou směsici, jejíž námět je, jak jsem musel po počáteční skepsi uznat, originální a velmi znepokojující. Dokonce se by se tam dala najít i nějaká společenská kritika, ale nejsem si jist, zda-li je záměrná. Abych jenom nechválil, tak téměř všechny postavy jsou strašně nesympatické (ale v podstatě i to má svůj účel...) a z některých dialogů vyloženě bolí uši. Jinak pro mne byla Deadgirl nečekaným příjemným překvapením. Pro horrorfans, kteří chtějí mít přehled, je to povinnost. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Na tom filmu je povedená jen hudba a závěrečná půl hodina - akorát člověk musí akceptovat, že to absolutně nedává smysl a postavy se chovají o dost hloupěji než (jak tady trefně uvedl uživatel lamps) Homer Simpson... takže povedená je v ní jen atmosféra, nic jiného. A ještě ten námět je originální, když už nic jiného. Celé je to o dvou strašně nesympatických pitomcích, co vlezou do opuštěného skladu, udělají tam bordel a najdou zombie holku. A samozřejmě je nenapadne nic jiného, než si to s ní rozdat. Pak k těm dvěma přibude ještě jeden chuj, pitomější než ti dva dohromady a sranda může začít... Dál děj popisovat nebudu, ale celou první hodinu je to strašná nuda skoro o ničem, jen je to samoúčelná úchylárna bez jakékoli větší psychologie (jen naivní, jak z průměrného teen slasheru - a to navíc jen u jedné postavy...), pak tam přijde jedna překvapující scéna, která ale v následujícím průběhu filmu vůbec nedává smysl a pak až do konce filmu to je celkem odhadnutelné a bez nějakého pořádného zvratu. Kdyby se tam aspoň ty postavy nechovaly tak tupě, kdyby to aspoň trochu dáválo smysl, asi bych to tolik nekritizoval, ale takhle je to prostě špatné. Ale čistě jako hororová komedie by to fungovalo skvěle, ostatně, u některých scén jsem se smál už takhle (třeba u díry v břiše... já vím, je to morbidní a hnusný, ale to by fakt napadlo jenom totálního idiota :D). Slabé 2* ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Obrovský překvapení. Deadgirl je odvážný koktejl několika nesourodých žánrů, co očividně nezachutná každému, ale milovníci "tak trochu podivných filmů" budou hodně spokojení. Největší plus bych viděl v nevypočitatelném příběhu, který díky převážně záporným postavám má zcela nečekaný průběh, takže bych se předem snažil vyvarovat jakýmkoliv spoilerům (třeba Flipnicův komentář :)) Na nízkorozpočtový horor je to rozhodně výhra, protože pak se dá leccos odpustit - třeba absenci koziček té křehké zrzky. Závěr pak naštěstí hezky graduje a dočkáme se i peprnějšího gore. Takže za mě velká spokojenost, a to dokonce větší, než u příbuzného, a tolik chváleného kousku The Woman. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla tedy opravdu síla! Po vyčerpávajícím spoileru uživatele Flipnic už nezbývá co k filmu víc dodat. Jen tedy moje převažující pocity a dojmy - zvrácenost, zkaženost, hnus a tak podobně. Velmi zlověstná a zlovolná atmosféra. No ale zároveň i velká nadsázka. Ale stejně bych lidem s citlivými dušemi tento film nedoporučoval (což je pro ty ostatní lidi myslím dobré doporučení). Jako dlouholetého diváka horrorů a thrillerů mě už málo co dokáže v tomto žánru překvapit, ale tomuhle nízkorozpočtovému snímku se to tedy podařilo. Dobré, opravdu dobré (tedy vlastně špatné!) ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama