Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja pubertálni kamoši Rickie (Shiloh Fernandez) a J.T. (Noah Segan) sa idú z nudy zabaviť do bývalého blázinca. Zatúlajú sa hlbšie do pivníc a objavia 'mŕtve' dievča. 'Mŕtve' dievča avšak tak úplne mŕtve nieje a tu vystupuje na svetlo konflikt medzi chalanmi, kde jeden sa snaží zo situácie vycúvať s rozumom, ale druhý má na situáciu opačný názor. Zvrátená hra, do ktorej sú pomaly zaťahované ďalšie osoby z ich blízkeho okolia začína... (phaloc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Divnej film, kterému se sice nedá upřít jistá dávka originality a to navíc v žánru, kterej už je mrtě vylouhovanej (zombies), ale po většinu stopáže jsem se ukrutně nudil. Nevím přesně, co tím chtěl básník říct, jestli chtěl vypíchnout, že všichni máme možnost volby a každej si za svoje jednání zodpovídá sám, ale jakž takž zajímavej námět zabíjí jeho provedení. Ty dvě hvězdy jsou teda za jinej pohled na zombie horory (i když těch žánrů se tu mísí víc) a taky za fajnou hudbu, jinak spíš zklamání. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Bod nahoru za trochu jiný pohled na zombie tématiku, přece jen, zápletku "dva píčusové najdou ve sklepě přivázanou zombici a začnou ji vesele šukat" člověk nevidí každý den. Body dolů za zpracovaní - zbytečně zdlouhavé, připitomělé dialogy a herecké výkony, zejména jeden konkrétní herecký výkon. Ano Rickie, o tobě mluvím. Pominula bych, že se mi ten herec vyloženě fysicky hnusí, ale jeho pohled, prázdnější než pohled libovolné mrtvoly a neschopnost předvést něco jiného než polohu emohoch v hajzlu pominouti nelze. Chápu, že sympatické zdejší charaktery být neměly, což se jim daří všem na jedničku, avšak přece jen bych ocenila, kdyby na to jedna z hlavních postav šla trochu jinak, než očividnou neschopností svého představitele. Trochu to prostříhat, vyměnit Rickieho a pravděpodobně bych neměla problém přihodit čtvrtou hvězdu, neb jednak nápad, jednak se zde vyskytuje několik velice pěkných scén a vydařený konec. 3,5* ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Ani ne tak děsivá, jako spíš vrcholně perverzní záležitost. Docela nečekané rozuzlení, u kterého nevím, jestli palec nahoru nebo dolů. Žádné explo nebo tak, spíš jen samoúčelná úchylárna, obohacena spoustou nesympatických herců, někdy docela šokující podívanou a ne často vídanými nápady. Celkově bych horor asi nedoporučila, ale zkusit se má všechno. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Hodně laciný a naivní psychologický "trochu horor", který sice zajímavě aplikuje motivy lidské zvrácenosti, ale nechtěně se stává i festivalem lidské imbecility a jednání tak hloupého, že Homer Simpson by v tomhle světě zastával pozici Stephena Hawkinga. Film, který nejenže nefunguje jako narativní koncept snažící se o postupné nabalování tísnivé atmosféry, ale dle mého selhává i ve svém prvoplánovém sdělení - na tomhle se může někdo (koho si teda nechci představovat) opravdu krásně inspirovat. Mrzí mě, že jsem nad tím ztrácel čas. 15% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad (sexy spútaná zombie), zaujímavý teenagerský príbeh bez jedinej sympatickej postavy, prekvapivé zvraty (pes, benzínka, koniec) a podarená atmosféra s nejakým tým shock momentom (ako som sa strhol keď sa mu do sna zaplietla zombiemrdka a bafla =)) a prekvapivo remeselne natočená divnosť je na svete. Thumbs up! ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama