Reklama

Reklama

Chi o suu bara

Trailer

Obsahy(1)

Profesor Shiraki je pozván do soukromé dívčí školy, aby zde učil. Hned po příjezdu se mu zdá chování ředitele školy podezřelé. Zažene chmurné a nelogické myšlenky a přijme pozvání na večeři do ředitelova domu, který se mu svěří, že by byl rád, kdyby ho na pozici ředitele nahradil. Jenže když zůstane v domě přes noc, zjistí, že jeho podezření bylo správné. V domě se totiž ukrývá prastaré zlo, které mu bude usilovat o život. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Nevedel som, že sa jedna o sériu a tak som si pozrel v poradí až tretí film z tejto serie. Ale nemalo by to vadiť, keďže film začal jednoduchým príbehom u ktorého som nespozoroval, že by som niečomu nerozumel. Už na dnešnú dobu sú tu upíri ukázaný celkom smiešne a ich lesklé tvare zafarbene do modra a to len preto, aby sa odlíšili od živých ľudí mi vždy prišlo komické a tu to nebolo inak. Film ubieha rýchlo, nenudí a je tu i niekoľko zaujímavých postavičiek či kladných alebo záporných, ktoré tu nie sú len do počtu. I keď sa film snaží byt po celu dobu tajomný, moc mu to nevychádza a aj atmosférický sa ukázal v plnej sile až vo finále, ktoré bolo z celého filmu najdramatickejšie aj najzrušujúcejšie. Zatial je to za silne 3*, uvidím ako dopadnú prvé dve časti z tejto upirskej serie. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Profesor Shiraki přijede do dívčí školy, která stojí, jak jinak, stranou od lidí. Ředitel je divný, učitel francouzštiny ještě divnější a nejdivnější je ředitelova žena, která leží po havárii ve sklepě školy v rakvi. Netrvá dlouho a upíři se pustí do lidských cisteren na krev. Naháněčky v lese, ostré zuby a drápy, útěky a střety. Tedy Shiraki je spíše naivní, na upíry věří, ale nic si o nich nezjistí, proto se za nimi klidně vydává nočním lesem a vrhá se na ně holýma rukama. Samozřejmě člověk nemá v rámci pěstního souboje s upírem šanci. Zajímavosti - zdejší oběti, především mladé dívky, nemají prokousnuté hrdlo, nýbrž upíři jim zatínají zuby kousek nad ňadro, a upíra stejně jako v předchozí části volné trilogie netřeba bodnout do srdce, stačí mu propíchnout břicho. V rámci krvavých útoků potěšily především nůžky. Vizuálně příjemné a stejně jako předcházející části i tohle potěší zejména skalní příznivce postarších gotických hororů. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Úvod pripomínajúci román Dracula v modernom háve potešil. Čiže rozbeh slušný. Potom ale príde akýsi už tradičný nudný prostriedok, ktorý postráda atmosféru a aj napätie. Všetko nám to tvorcovia chcú vynahradiť v posledných, vynikajúcich posledných minútach. Nebolo to až príliš neskoro? ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Za mne asi nejlepší z celé Jamamotovy upírské trilogie, i když si všechny (vzájemně dějově nesouvisejicí) díly spolehlivě drží podobně vysokou kvalitu (kolem 6-7/10 = 3*), alespoň zde dám 4*. Opravdu - jako by atmosférou zprdele vypadly těm lepším Hammerovkám, ale překvapivě nejde o jejich kopírování a ani z toho po jejich zjevné inspiraci po Japonsku nevzešel žádnej nestravitelnej guláš. Perfektně zkloubená estetika evropského hororu 60. a 70. let s Japonskými prvky - děsivé Japonky, prostředí školy/zámku/městečka/jezera či lesů a bouře, podivíni, výborná kamera a obrazy s krásně nepříjemnou atmosférou.. moc jsem si to užíval. Jediné, co mě vyloženě vadilo byla postava upíra v podání Shina Kishidy v posledních dvou dílech - když hrál svou lidskou podobu, měl charisma a působil výborně, ale jakmile se změnil v kung-fu Dráculu a předváděl to svoje "hááááááá....jááááááááá...ťáááááaaa... uuaaaaaaaaa" a tvářil se u toho, jak kdyby mu měl každou chvíli prasknout močák, to bylo bohužel vostřesný. 7.5/10 a pro milovníky atmosferických strašidelných hororů určitě povinnost. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama