Reklama

Reklama

VOD (1)

Milo Boyd musel odejít kvůli svým prohřeškům od policie a živí se jako lovec lidí. Jeho bývalá manželka a novinářka Nicole je obviněna z napadení policisty a poté na kauci propuštěna. Protože se nedostaví k soudu, soud kauci zruší a nařídí znovu její zadržení. Zadržet ji má Milo, který to dostane od svého šéfa jako úkol. Milo se potýká s dluhy z hazardu a kvůli nim po něm jdou také černí bookmakeři. Nicole mezitím pátrá po podrobnostech smrti policisty Waltera ze skladu důkazů, který oficiálně spáchal sebevraždu. Nicole je přesvědčená, že šlo o vraždu. Poblíž parkoval černý terénní vůz. Nicole kontaktuje svého informátora, barmana Jimmyho, který si s ní dá schůzku, ale dřív, než se s ní setká, ho unesou. V Jimmyho bytě najde Nicole tácek s textem Inventura skladu důkazů. Nicole volá kamarádovi a policistovi ze skladu narkotik Bobbymu a ten ji varuje, aby se měla na pozoru. Milo zjistí, kde se Nicole pohybuje, a chytne ji. Nicole mu uteče a Milo ji chytí podruhé. Oba se dozvědí, že jako sebevraždu nahlásil smrt Waltera jejich přítel Bobby. Milo mu však věří. Na silnici sleduje Mila s Nicole černý terénní vůz. Muž po nich střílí, ale havaruje. Ujede zcizeným vozem. Milo s Nicole zjistí, že jde o Earla Mahlera. Na čas je to sblíží, poté se pohádají a Nicole Milovi zase uteče. Stopy ji zavedou až do tetovacího salonu, kde najde spoutaného Jimmyho... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (469)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Ze začátku, asi tak prvních 50 minut, je to nepřekonatelná N U D A ! Potom se už konečně něco málo uděje a pak příjde na řadu rádoby romantika. Je mi osobně moc líto, že do něčeho tak scénaristicky slabého a bezduchého Jennifer šla. Celá tahle hloupost se dala odvyprávět za 10 minut. Příště už hodnocení na ČSFD poslechnu ! :-) ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Úplně jsem zapomněla ohodnotit tenhle film a možná je to i dobře. Plusem budiž, že si stále vybavuji klíčové scény i to, co se mi na filmu líbilo. Největším pozitivem filmu jsou ale bezesporu hlavní hrdinové, oba jsou charismatičtí a chemie mezi nimi funguje. Nápad na nahánění bývalé manželky pro odměnu je výborný a vyplyne z toho dost vtipných scén. Pěkný průměr a mé vřelé doporučení. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Taktiez som cakal od tejto komedii viac, ale treba jednoducho vypnut mozog, nic neriesit a bavit sa. Ked som si vsimol scenu, kde Gerard Butler nasilu a samozrejme proti voli hodil do kufru auta Jennifer Aniston pred desiatkami ludi, ktori sice vsetko videli, ale akoze si nicoho nevsimli, uz len pri tejto scene som si pomyslel, ze tu bude takychto zaberov viac a jednoducho to netreba riesit. Obcas sa tu nasli sceny, pri ktorich som sa zasmial, ale zial ich nebolo az tak vela, ale treba to brat cislo len ako nenarocnu hollywoodsku zabavu. Pre nic ine tento film nebol natoceny. Reziser Andy Tennant natocil napr. romant. komediu so Salmou Hayek JEN BLAZNI SPECHAJI (1997), rozpravku o Popoluske s Drew Barrymore VECNY PRIBEH (1998), historicko-romanticku dramu s Jodie Foster ANNA A KRAL (1999), dalej romant. komediu s Reese Witherspoon HOLKA NA ROZTRHANI (2002) alebo i komediu s Willom Smithom HITCH: LIEK PRE MODERNEHO MUZA (2005).________ Gerard Butler - (Milo Boyd) +++ Jennifer Aniston - (Nicole Hurley) +++ Gio Perez - (Strýko Sam) +++ Joel Garland - (Dwight) +++ Jason Kolotouros - (Gelman) +++ Matt Malloy - (Gary) +++ Jason Sudeikis - (Stewart) +++ Adam Rose - (Jimmy) +++ ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Jediný dobrý nápad v tomto filmu měl ten sedmnáctiletý řidič rikši, když řekl Jennifer Anistonové, aby mu ukázala kozy místo placení. Bohužel nebyl realizován. A tak tu máme jednu docela zdlouhavou romantickou komedii, v níž to mělo pořádně jiskřit, ale nejiskřilo, a nečím, čemu se říká vtip, se pořádně šetřilo. Holt jaksi impotentní scénář nenabídl moc zábavy. A přitom ti dva vůbec nebyli špatní, jen kdyby měli co hrát. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Akce 5/10/// PLUS: předně hlavní herecká/ex-partnerská/rivalská dvojce Butler a Aniston kvůli kterým jsem chtěl film především vidět, občas to mezi nimi správně jiskří, romantika ve filmu funguje asi nejvíc, "buddy" komedie občas taky MÍNUS: s akcí je to krapet horší, ale ne o tolik, jen je to spíš průměr i na romantickou komedii, některé vtípky se míjí účinkem, Butlera mám přeci jen raději ve vážné akční poloze, škoda slabšího scénáře a faktu, že to mísení žánrů zas tolik nedrží pohromadě/// Shrnutí: Taková jen lehce nadprůměrná záležitost, asi fakt jen na jedno zkouknutí. Je to občas milé, není to naštěstí moc trapné, jen je to snad sem tam dost naivní, což ale patří k žánru. Nejvíc mě nakonec bavila krimi zápletka, různé pronásledování a vyšetřování, které k mému překvapení bylo i napínavé. A ano trochu mi to připomnělo odlehčenou verzi Pan a paní Smithovi. S tím že některé vzájemné legrácky mě pobavili./// Celkem 60%/// ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Námět na film Exmanželka za odměnu vzešel při obyčejném sousedském rozhovoru. Těmi sousedy byli producent Neal H. Moritz a režisér Andy Tennant, kteří spolu v minulosti vyrobili film Holka na roztrhání (2002). (darek kartac)

Související novinky

Sandra a Ryan tentokrát v akci

Sandra a Ryan tentokrát v akci

09.06.2010

Jejich loňská spolupráce Návrh vydělala při 40-milionovém rozpočtu jen v kinech krásných 317 milionů. Člověk logicky čeká dvojku, ale namísto toho dostaneme nový příběh a nové postavy. To, co se… (více)

Král Leonidas na lovu Rachel Greenové

Král Leonidas na lovu Rachel Greenové

23.06.2009

Akční komedie Bounty Hunter se vynořila prakticky odnikud. Doposud o ní nikde ani nejmenší zmínka... a najednou internet chrlí fotky z natáčení. A na nich se v dobré formě předvádí Jennifer Aniston,… (více)

Reklama

Reklama