Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
Ukázka z filmu 169
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Diskuze

Amon Amarth

Amon Amarth (hodnocení, recenze)

Když už se přenesu přes ty neskutečný taktický chyby a zabíjim páteční večery tímto seriálem,tak Cool nemá další díly...

Jó chápu,že to ještě neni dotočený,ale jen doufam,že neudělají tu samou hovadinu jako Hovno tv s Policejním odznakem,na pokračování se čekalo tak dlouho,že už člověk nevěděl co se tam stalo :p 

m@cs

m@cs (hodnocení, recenze)

Amon Amarth

Přejel jsem 3. a 4. sérii na Coolu a prostě je tenhle paskvil nemožný. :D

 

Já se teda na Cool díval jednou, ale ten dabing je příšerný. Proto se dívám na dabing AXN, který je proti tomu parádní a vtipný a ty hlasy jim parádně sedí. 

Amon Amarth

Amon Amarth (hodnocení, recenze)

Překousnul jsem to,co se mi na tom nelíbí...Bože,takovou chybu už nikdy neudělám... Pominu výkony herců,ty jsou celkem v pohodě,jako nějaký akční seriál typu Brutální Nikita,jo to jo,dal bych 6*. Ale tohle co páni tvůrci vymysleli je to nejdebilnější co mohli dát do kupy.

Takových taktických omylů co ti agenti vytvářej,na to nemám žaludek. Přejel jsem 3. a 4. sérii na Coolu a prostě je tenhle paskvil nemožný. 

Tohle není NCIS,ale nějaká sekce 20(nebo jak to bylo v Nikitině serálu).

na příspěvěk reagoval m@cs

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Dal by som aj 2*, ale keďže sa rozhodli začleniť tento tuctový, ničím nezaujímavý, miestami až smiešny a šablónovitý seriál do kategórie NCIS, tak potom je to odpad! !!

m@cs

m@cs (hodnocení, recenze)

Amon Amarth

Jo jo, ze dvou dílů hodnotit, to má vážně vypovídající hodnotu ... nejdřív shlédni víc než 2 díly a pak hodnoť ... 

na příspěvěk reagoval Amon Amarth

Amon Amarth

Amon Amarth (hodnocení, recenze)

Naprosto příšerný seriál,jenž (tak soudím ze shlédnutých pouhých dvou dílů,protože na víc nemám žaludek) nemá s NCIS vůbec nic společného.Stupidní dialogy,metrdvacet vysoká ,co?,šéfová,zbrojařka?,sídlo v luxusní vile v luxusní čtvrti?,výkony herců na dvou stupních ze sta. Nechápu,že toto má vůbec nějaké fanoušky. ABSOLUTNÍ ODPAD

na příspěvěk reagoval m@cs

Reklama

Reklama