Reklama

Reklama

Stav beztíže

(seriál)
  • USA Defying Gravity
USA / Kanada, 2009, 9 h 18 min (Minutáž: 42–44 min)

Epizody(13)

Píše se rok 2052. Na konec září je naplánován start vesmírného projektu Antares. Osmičlenná posádka vytrénovaných astronautů bude po šest let navštěvovat sedm planet sluneční soustavy. V týmu měl být i zkušený astronaut Maddux Donner. Kvůli nehodě, která se stala před pěti lety při výpravě na Mars, však nepoletí. Je pouhým náhradníkem. Stejně je na tom i jeho přítel a spolupracovník Ted Shaw. Tenkrát museli pro dobro mise a na rozkaz velitele odstartovat bez dvou kolegů, které nechali na povrchu Marsu zemřít… V baru se odehrává bouřlivá oslava a loučení se Zemí. Velitel projektu – odměřený Mike Goss – dává zrovna interview novinářům. Ti se diví, proč nebyli místo nezkušených nováčků do mise nasazeni Donner a Shaw. Rozhovor se opět vrací k tragédii na Marsu. Donner to psychicky neunese a napadne jednoho z reportérů... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

Ondriss 

všechny recenze uživatele

Parádní scifi románek a levitujících blikajích.. špagetách -) S citem použitá hlavní postava zároveň jako vypravěč, jako ostatní nevypouští žádné velké myšlenky, jen aktuální prožitky a pocity spojené s minulostí. To u mne zabodovalo a hned jsem se stoprocentně ponořil do děje. Odpouštím i trochu nudný střed první, a bohužel jediné serie - protože být na takové lodi zákonitě musí být nuda a je dobré, když to dýchne i na diváka. ()

Kreeki 

všechny recenze uživatele

Tohle komorní scifi má po scénáristické stránce hodně problémů, přes úžasný vizuál z něho čiší amatérina scénáristů (od citu pro reálnost a uvěřitelnost situací až po vůbec způsob vyprávění a odvíjení děje). Nicméně, co mě ovšem iritovalo nejvíce byly realtime videohovory s centrálou na zemi a podobné rádoby eye-candy vychytávky, pro jakéhokoliv fanouška scifi nejeden WTF moment zaručen v každém díle. // Po posledním díle musím uznat, že celou druhou polovinu jsem hltal doslova jako maliny a Defying Gravity mi velmi přirostlo k srdci. Škoda, že se již pokračování nedočkáme. ()

Reklama

PDcz 

všechny recenze uživatele

Hodnotit po jednom díle? A proč ne?? Zkusili jsme to, ale jsou věci které nepřekousnu. Gravitace navozená nanooblekem? Dejme tomu.. a nanogumička ve vlasech drží celé vlasy nomáka bez poletování? Dejme tomu.. rajčátko jim létalo, ale baseballový míček ne? Že by ho pomazal nanomastičkou? Napínavé to nebylo, zajímavé už vůbec ne. Pápá ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Dobrý sci-fi seriál. Základná schéma je možno až príliš klasická a odhaľovanie veľkého tajomstva nie je až také napínavé, ale funguje to. Dôraz kladený na vzťahy medzi postavami a prestrihy do minulosti ma bavili. Akurát na hlavného hrdinu som si musel chvíľu zvykať... Nečakajte depresiu (MESIAC) ani horor (SUNSHINE) a možnože sa budete baviť, rovnako ako ja... ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

(Hodnoceno po první sérii) Zřejmě dobrý sci-fi seriál, naředěný ale lavinou telenovelních vztahových vzorců a dnes tak módní psychologickou motivací jednání postav, není snad postavy, která by nebyla determinována nějakou temnou věcí ze své minulosti, již osvětlují až příliš časté flashbacky. Nebýt jich a jejich nadměrné četnosti, byl by tenhle sci-fi seriál o třídu lepší... A to i přesto, že se rozjíždí velmi, ale opravdu velmi pozvolna... ,,Proto jsme tím, kým jsme, kvůli našim prohrám, ne úspěchům." Podobné filmy a seriály: Virtuality ()

Galerie (166)

Reklama

Reklama