Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní zpravodajská relace České televize. Souhrn nejdůležitějších událostí dne v ČR i ve světě. (Česká televize)

Recenze (213)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Kdysi solidní zpravodajství, ale postupně tvůrci převzali manýry komerčních televizí a kvalita šla do análního otvoru. Nezbytná kulturní vložka v závěru mě sere (přepínám) a oddělit sportovní rubriku blokem reklam, upoutávek a agitkama na téma třídění odpadu taky nepovažuju za příliš šťastný krok. 35% ()

lajkus 

všechny recenze uživatele

SPOILER Dobrá práce s kamerou, dobrý výběr herců, nevadilo by ale přidat mezi oběma aktéry občas romantickou linku jo a dobré speciální efekty..... teď vážně, co na tomhle mam hodnotit? Jsou to zprávy proboha.... Sem tam na ně mrknu, NOVU vidim tak zhruba 2krat do měsíce a chčiju u toho broky, tady na ČT se to dá, ale vždy se dá něco vylepšit... Mě třeba chybí více zpráv ze zahraničí a míň keců o starostech městeček se 113 obyvateli a 59 psy, na to jsou události v regionech, chci novinky, které hýbou celým Českem a nejen Horní Dolní.... ()

Reklama

Enšpígl odpad!

všechny recenze uživatele

Opět další z pořadů, který tady podle mýho nemá co dělat a za normálních okolností bych ho ignoroval, ale bohužel normální okolnosti nejsou. Někdy mám dojem, že kdyby se vytvořila hromada hoven a nahoru se napsalo logo čt, příběhnou někteří zdejší uživatelé a budou říkat, jak ta hromada krásně voní a kdyby se pak přes noc ta samá hromada přesunula jinam a jen se vyměnilo logo čt za logo tv nova a přiběhli by k ní ti samí uživatelé, co den před tím, začali by tvrdit že strašně smrdí. Zdejší hromadné přirovnání zpravodajství veřejnoprávky ke zpravodajtsví komerček přejdu s tichým mlčím a úsměvem na rtech. Přece jen za ty roky na csfd už mě hned tak něco nepřekvapí. Přejdu rovnou k věci, tedy k příkladům proč dávám odpad a rozhodně to nebude kvůli porovnávání s bbc. Myslím si, že komedie je zde až dost. 1. Válka na Bálkáně - hlavně z počátku to nebylo nezávislý zpravdajství, ale pouhé předčítání tiskových zpráv vydaných Bílým domem případně sekretariátem NATO. 2. ČT : věc veřejná - to nebylo zpravodajství, ale jednostraně viděné pravdy. 3. Kauza Ďolíček - lidi, kterých se kauza dotýká byli ze zpráv v šoku. Buď učelové lži a nebo naprostá lenost novinářů z ČT zjišťovat si pravdu a dát prostor všem stranám. Opravdu neuvěřitelné, byl jsem v šoku, kam až je Čt schopna zajít a klesnout. Po bodu 3 už jsem se na Události přestal dívat, protože je nepovažuji za objektivní a pravdivé, ale co taky čekat od TV, nad jejíchž "nezávislostí" bdí slepenec prapodivné partičky říkající si rada ČT, kterou jmenujou politici !! Jediný pořad, který na ČT snese přisné měřítko jsou Události, komentáře ve 22:00 na ČT 24 a to je opravdu zoufale málo. Co tady dělá proboha Kocáb ?? Že by novej moderátor zpráv ? No pokud se chce ČT vyrovnat objekitivou zpráv třeba ruský státní televizi, bude kariérista a protekční politik Kocáb ten nejpovolanější. ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Vítejte v totalitě. Opět. Když onehdá čt1 označila tisícovku důchodců a rodičů s dětma ve Vansdorfu jako pár stovek neonacistů, byl to slabý čajíček proti tomu, co se v čt dějě od "uprchlické" (a ukrajinské) krize. Má cenu rozepisovat? Rozumný člověk si pravdu najde sám, muslomrdi a pražskokavárenská verbež dá pět hvězd. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Objektivní novinařina ?? Jistě, ale leda tak na planetě Dělámesizvásprdel.. A tak přišla doba, kdy i dříve jen profesionální formou se pyšnící a zastydle distingované Události začaly platit za pouze profesionální formou se pyšnící a zastydle distingované nepříjemně koncentrované zlo.. Pravda je tam venku, přátelé, ne na internetu, ne v novinách, časopisech a televizních obrazovkách.. Ať žije masová manipulace !! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Během Událostí vysílaných 18. 8. 2012 nastal technický problém – šlo o selhání pultu ve zvukové režii. Na konci Událostí (byly ukončeny předčasně) bylo slyšet, jak Jakub Železný říká: „Ty k*ávo, už jsem zažil ledacos.Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly odvysílány z Velína namísto virtuálního studia. (David7)
  • Během Událostí vysílaných 18. 11. 2011 přestalo fungovat spouštění obrazových příspěvků. Události tak musely být ukončeny po 19 minutách. Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly ale odvysílány bez technických problémů. (David7)

Reklama

Reklama