Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní zpravodajská relace České televize. Souhrn nejdůležitějších událostí dne v ČR i ve světě. (Česká televize)

Recenze (213)

Attta

všechny recenze uživatele

Bohužel v roce 2015 musím konstatovat jednu smutnou pravdu a to tu, že už ani zprávy na ČT se nedají sledovat. Pokud můžu doporučit nečtěte a nedívejte se na žádné komerční média a pokud možno začněte sledovat nebo číst zahraniční televize/ weby, pak krásně uvidíte jak moc zkreslené informace se dostávají každý den večer průměrnému čechovi před spaním "na talíř". ()

kratajirka 

všechny recenze uživatele

Jestli chceš dostat každý den co nejrelevantnější odpovědi na své otázky, tak pouze tenhle pořad ti je dá. Ano, občas mi přijdou události zpolitizované. Nicméně doufám a věřím, že si ve své třetí dekádě zachovává svoje dekórum a neztotožňuje se s názory jakékoliv existující strany či hnutí. Bylo by to pouze na škodu. Události jsou pro mě prostě mediálním prostředkem k získávání pravdivých informací. Kde jinde totiž získat pravdu, když ne ve veřejnoprávní televizi (dobře, občas je zkomercializována, ale kdo není ....) :) ()

Reklama

Beda odpad!

všechny recenze uživatele

Po dnešní obsáhlé reportáži o "demonstracích radikálů proti Romům" pokračuji ve snižování hodnocení, zůstává poslední čestná hvězdička (stále se jedná o nejlepší zprávy u nás, nikoliv však umem ČT, ale naprostou neschopností ostatních stanic vytvořit něco, co by se aspoň trochu blížilo seriózním zprávám). Události co se týče objektivity poslední dobou docela padaly dolů, nicméně po dnešku evidentně dopadly na dno. Tohle nemá se seriózním zpravodajstvím nic společného, žádná snaha o objektivní a nezávislý náhled na problém, čistá manipulace s cílem dostat diváka do určité polohy a vnutit mu "ten správný" názor. EDIT: po dalších pár zhlédnutích už si začínám říkat, že není kam spadnout. ČT mě však je schopna neustále přesvědčovat o opaku. Odpad! Události se v poslední době už nezaujatost nebo objektivnost nesnaží ani předstírat. ()

GMVajgl odpad!

všechny recenze uživatele

Večerníček je v 18:45 pro malé děti a v 19:00 pro velké děti. Malí i velcí tak denně dostanou svou dávku dramatu, emocí a pečlivě předem připraveného příběhu vyprávěného známou a sympatickou postavou. Možná je lepší se nezajímat vůbec, než koukat na veřejnoprávní zprávy, protože v tomto okamžiku je to vládní PR / propaganda. Je tragikomické, že tento pořad mnohdy ty nejdůležitější UDÁLOSTI naprosto opomene byť jen zmínit. "We need watchdog journalists, not lapdog journalists." ()

majxik 

všechny recenze uživatele

Nejkvalitnější zprávy které se týkají převážně ČR, bohužel to neznamená že jsou dokonalé. Objektivita by mohla být občas lepší, informace by mohli být lépe podané a tak dále. Ale postupně se zlepšují, tak uvidíme. Třeba se jednou dostanou trochu nahoru. Dávám sice 4 hvězdičky, ale jen protože jsou nejlepší v ČR, a jelikožse to nedá porovnat s filmy nebo serialy. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Během Událostí vysílaných 18. 11. 2011 přestalo fungovat spouštění obrazových příspěvků. Události tak musely být ukončeny po 19 minutách. Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly ale odvysílány bez technických problémů. (David7)
  • Během Událostí vysílaných 18. 8. 2012 nastal technický problém – šlo o selhání pultu ve zvukové režii. Na konci Událostí (byly ukončeny předčasně) bylo slyšet, jak Jakub Železný říká: „Ty k*ávo, už jsem zažil ledacos.Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly odvysílány z Velína namísto virtuálního studia. (David7)

Reklama

Reklama