Reklama

Reklama

V těle boubelky

(seriál)
  • USA Drop Dead Diva (více)
TV spot
USA, (2009–2014), 56 h 6 min (Minutáž: 42–47 min)

Tvůrci:

Josh Berman

Hrají:

Brooke Elliott, Margaret Cho, Kate Levering, April Bowlby, Jackson Hurst, Josh Stamberg, Gregory Alan Williams, Ben Feldman, Rosie O'Donnell, Rhoda Griffis (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(78)

Obsahy(1)

Mladá, krásná, úspěšná a lehce naivní. Taková je hlavní postava Deb Dobkins. Její život jako z pohádky plný nákupů, cvičení, modelingu a debat o módě ukončí autonehoda, po které se dostává k nebeské bráně a svému "nebeskému úředníkovi" Fredovi, který má rozhodnout, zda je Deb vhodný kandidát pro nebe či peklo. Po vášnivé diskuzi však Deb na Fredově nebeském počítači odklikne návrat na Zemi a dostává se do těla právničky Jane Bingum. Do těla poněkud většího, než na které byla zvyklá. (bobrux)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (52)

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Zcela náhodou jsem dnes zapnula televizi a na nejmenované (všichni asi tušíme které) stanici začal první díl tohoto seriálu. V první chvíli jsem to chtěla přepnout, ale nějak mě to prostě zaujalo tak, že jsem se na to dívala dál. A rozhodně se u toho bavím :D. I když je mi dost líto hlavní hrdinky, nedovedu si takovou situaci představit :D Zatím tomu dávám čtyři hvězdičky. Uvidím po dalších dílech, třeba změním názor :) EDIT: Už je pátá řada, u nás zatím odvysílání dvě. Doufám tedy, že se odvysílají všechny :) ()

Patrix000 

všechny recenze uživatele

UŽASNÝ SERIAL !! me se libi je zabavny oddechoví dobre natoceny dobři herci mam ho rad!!JOOO a nazor od LiVentura vubec neberte v potaz když se mu kouknete do filmoteky naa filmy serial herce atd. zjistite že to je clovek kterej žije ze starych filmu takže muj nazor je že pro nej nove a oroginalni veci sou pooovl! Ale je to užasný serial! ()

Reklama

Aleais 

všechny recenze uživatele

Až na ten detail, že hlavná protagonistka je pôvodne modelka a prevtelí sa jej duša do bacuľatej právničky, je tento seriál najmä čo sa týka prípadov, nimi porovnateľný a možno aj lepší ako svetoznáma Ally McBeal. Ally McBeal je seriál, v ktorom je práca, práca a potom zábava, veľká zábava a ešte tisíckrát zábava, plus riešenie citových a sexuálnych záležitostí hlavných protagonistov. Právne prípady sú pompézne, častokrát absurdné a zvrátené, ťažko vysúditeľné a menej reálne. Je to ako keď v Dr. Houseovi sa riešia lekárske prípady, ktorých výskyt na zemi je povedzme 2%-5% z celej populácie. Drop Dead Diva má právne prípady reálnejšieho charakteru, aj keď máva taktiež časté kuriozity. Inak treba brať do úvahy, že je to hlavne samá práca, práca, práca, práca a ešte raz práca a potom riešenie citových záležitostí hlavných protagonistov a štipka zábavy mimo práce. O tom je však právo v USA, kde driete ako kôň od rána do večera, vlastne netreba zachádzať tak ďaleko, rovnako to funguje aj na Slovensku u mnohých advokátskych koncipientov, ktorí sa idú zodrať z kože za málo peňazí. Ak neholdujete právu, nie ste fanúšik do súdnych prípadov alebo rovno právnik, zrejme vás to nezaujme. V opačnom prípade vás to chytí. Ja som baculka, čoskoro právnička, existuje snáď z môjho pohľadu lepšia dejová línia? Plus, neriadim sa hodnoteniami na csfd, ale na imdb.com, lebo tu je mnoho skvelých seriálov hlboko podhodnotených. Na imdb.com to má cca 70,3%,neporovnateľné. Pričom tu to hodnotia len Česi a Slováci ale na imdb.com to hodnotia ľudia z celého sveta. Niet o čom. ;) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ryze dámský právnický seriál, který je založen na "blondýnském" stylu. To znamená, že se tu veškerá dámská část neustále něčemu chichotá, poskakuje a vřeští. Hlavní postavou je úspěšná plnoštíhlá právnička, která kdysi měla postavu jako modelka. A to doslova. Ne, opravdu nepřibrala. Důvod její ztráty štíhlosti je poněkud jiný. Takový pohádkový. Nevím, ale seriálu je to nějak putna. Prostě se tu řeší právnické případy a chodí k soudu. A každý tu může mít postavu jakou chce. Jistá naivita je k pousmání především mužské části diváků. Jinak se jedná o veselý a hlavně usměvavý seriál, který na odpočinek postačí a neurazí. ()

Drunk_Queen 

všechny recenze uživatele

Seriálu V těle boubelky jsem si všimla náhodou, když jsem jednou tak projížděla, co dávají v televizi. No a.. bavilo mě to. Když jste naivní modelka, čekáte, že když umřete, tak prostě umřete. Jenže co když se vrátíte jako plnoštíhlá právnička zpátky na Zemi a musíte řešit případy a obhajovat je u soudu? No, nejspíš se to ale nestane :). Ale tahle spíš oddychovka s modelkou Deb / právničkou Jane mě baví. Ostatní postavy (kamarádka Stacy, Janein/Debin strážný anděl, či další právníci nebo Janeina asistentka) jsou fajn a překvapivě mě baví i jejich právnické případy. 90% ()

Galerie (658)

Zajímavosti (3)

  • V seriálu je i zmínka o Praze, a to v 10. dílu 1. série, kdy sestra Graysenovi (Jackson Hurst) klientky tvrdí, že studovala u madam Bidesmanové, učitelky okultismu. (Palvinie)
  • Tenistka Serena Williams je velkým fanouškem seriálu, díky tomu jí scenáristé napsali roli přímo na tělo a obsadili ji ve čtvrté sérii. (Palvinie)

Reklama

Reklama