Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lester Bacon je poctivý mäsiar zo starej školy, ktorý zbožňuje svoju prácu. Dlhé roky bol majiteľom veľkého vidieckeho bitúnku Keď sa však doba zmenila, nedokázal zmechanizovať výrobu a prispôsobiť sa novým postupom, a tak musel svoj bitúnok časom zavrieť. Spolu so svojím retardovaným synom Buddym sa stiahli do ústrania a mlčky sa prizerali, ako ich rodinná firma chátra.
Osem rokov po zatvorení podniku sa o Baconov pozemok začne zaujímať jeho bývalý zamestnanec, ktorý sa ho oň za pomoci miestneho právnika a šerifa pokúša pripraviť. Spustnutá budova bitúnku sa navyše stáva častým miestom pre zábavky partie miestnych tínedžerov. Lester a Buddy sa rozhodnú konať a počet nezvestných v malom mestečku začne prudko narastať... (Karamanlis)

(více)

Recenze (21)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Jó, řezničina to je dřina a svý o tom ví i Buddy. Tenhle starej slasher nás přivádí na " novodobí " jatka, kde se neporáží prasata, ale především lidi. Prsty v tom má retardovanej, chrochtající killer se svým sekáčkem a jeho taťka. Krvavý a místy i vtipný ( řekl bych, že chtěně ). Nemůžu si pomoct, ale mě tenhle " prasečí " slasher sednul. ()

Rainey13 

všechny recenze uživatele

Na Slaughterhouse se musíme dívat jako na amatérskou poctu Texaskému masakru. Jinak to nejde. Zvlášť, když obtloustlý záporák s prasečím přízvukem, nasedá do policejního auta a jede se projet na výlet. Když vezmeme všechno tohle v potaz, pak nám z toho vychází nejbéčkovatějčí béčko jaký kdy svět viděl. Ale i tak se to dá přežít, a s trochou popcornu se budete možná i bavit. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Typicky rozkošné osmdesátky. Hodně násilné, se špetkou černého humoru a utopené v odkazech na klasické vyvražďovačky, v tomhle případě hlavně na Texaský masakr. V hlavní roli s dvojicí otec-syn, která má opravdu blíže k prasatům než k lidem (hlavně chrochtající upocený synátor je buran par excellence), a partou puberťáků, jejichž inteligence se pohybuje někde na úrovni desetiletého Ignáce, který na fotbale mlátí hlavou o tyčku. Na těchhle filmech mě většinou baví ukrutná nadsázka a vynalézavé snímání a inscenování jinak profláklých scén, ale tady bylo skutečně šťavnatého materiálu pohříchu málo (guilty kvalitu si drží jen závěrečných 15 minut, pár povedených odkazů a jeden geniální střih během podříznutí krku - při řezání rajčete se mi odteď udělá v krku knedlík :)). ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Osmdesátková vyvražďovačka, která sakra páchne po krvi, třebaže má lehký komediální nádech. Opravdu, tady se tnulo do živého. Vraždy jsou krvavé a ječící mládež tu porcuje duševně zaostalej tlustej týpek s velkým dvouručním sekáčem. Atmosféra je taky slušná a celkově se mi tahle řezničina v areálu zavřených jatek líbila. Samozřejmě tradiční nešvar zůstal v podobě plytkosti děje a nelogických kiksů, a přestože Slaughterhouse není žádný vrchol v rámci subžánru, tak pro fandy to můžu s klidným svědomím doporučit. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch vyloženě povedenějších slasherů 80. let. 80.ky z buranova jak vyšitý. Zabiják a jeho motiv k vraždění je znám hned od začátku. No je to takový odporný tlustý hnusný upocený hovado se sekáčkem ... trochu větším sekáčkem ... :)) Kdo má rád venkov a zvířátka, tak si příjde na svý, protože je zde spousta záběrů na prasata, prasečák, kde se taky děj hodně odehrává, zabíjení prasat in real na začátku filmu a zabíjení teenagerů a věšení je na háky v další stopáži filmu. Sleazy, docela vtipnej a hlavně krvavej, kde jsou na svoji dobu docela neskrytý gore scény, flick, kterej prostě baví ... ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama