Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina přátel na cestě do Jakarty pomůže osamělé dívce, která je poprosí, aby ji svezli domů. V odlehlém sídle dívčina rodina v čele s přízračnou matkou pro hrdiny připraví lahodné občerstvení, po kterém ale upadnou do bezvědomí. Když se proberou, čeká je osud polotovaru v obchodu s lidským masem. (JFL)

Recenze (146)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Že je námět neoriginalní? Nevadí, dneska o originalitu stejně nezavadíte, mě mi tyhle snímky (skupinka lidí se dostane do spárů kanibalů/ zdegenerovaných psychopatů) zatím nepřestaly bavit, naopak pořád mě baví stejnou měrou jako před lety. Že všechny scény a situace vykrádají známější bratříčky? Pche, uřezaných hlav a podpatků zaražených v oku není podle mě nikdy dost. Ke všemu se tu prolije tolik galonů krve, že se jimi doslova vymaluje celý barák! Tady nejde a nikdy nešlo o nové prvky v subžánru, tohle je spíš pocta exploiťákům ze západu jako Texaský masakr nebo Hostel, ale svou brutalitou strčí tyhle kousíčky do kapsy. Naopak krok drží s krváky typu FRONTIER(S) nebo INSIDE, což bylo pro mě největším údivem, protože jsem o Macabre nevěděl absolutně nic! Vám bych doporučil to samé: přestaňte číst ty komentáře, mrkněte na procenta a usuďte sami, jestli vám za ten čas stojí. Macabre však doporučuje 9 řezníků z deseti, takže směle do něj! ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Macabre = přesně pro filmy jako je tohle odmítám koukat na horor odkudkoliv jinud než z Evropy a Severní Ameriky. Není to intošské homosexualně-psychologická srajda, je to krvák. Jenže .. jenže je tu první kecací půlhodina o ničem. Pak následuje masokombinát ala Frontiera a Hostel ... nikoliv kvalita ala Inside či Martyrs! Říz, prásk, bum, cák, grrrh a všude samý řev a krev, vše obšlehnuto odjinud. Díky, ale nezájem - jsou mnohem lepší a sofistikovanější kousky. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela síla. Nečekal jsem moc ale dostal jsem poměrně brutální ujetost která mi připomínala Hranici smrti. Krev a gore je na maximílní urovni a některý scény byly fakt drsný, stejně jako atmosféra která se dala krájet. Scéna s motorovkou mě dostala. jen škoda že ti uchyláci, byly takový....No debilní neuměly hrát a navíc ta hlavní co kulila neustále oči mě děsně iritovala. Ale jinak spokojenost. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Macabre je zřejmě Nejlepší Asíjský gore/slasher/exploitation!! Přesahuje nemožné a přináší nám to, co očekáváme v tomhle žánru! Perfektní scény, pořádná dávka napětí, která vás donutí se koukat až do závěrečných titulků! Rozbíhá se to pomalu, ale od 20 minut to Začne! Vraždění a rozlévájící se krev po celém domě pokračuje až do úplného Konce bez jakýchkoliv přestávek! Každý ve filmu utrpěl četné zranění, každý je prosáklý krví a bojuje do posledního Dechu! Ve filmu je možné vidět: Lámaní vazu, utržené hlavy od těl, střílení z kuší, hrátky se samurajským mečem, řezání končetin motorovou Pilou, střelba z brokovnice, zkratka všelijaké vražedné zbraně na, které si člověk dokáže jen vzpomenout! Celé to působí reálně, chválím výtečnou práci maskérů! Závěrečný Fight je Highlight filmu a přehnanější BloodBath jsem doposud neviděl ! Film není pro těhotné ženy a pro lidi se slabši Povahou !! Pro mně top 10 Horor, co jsem kdy viděl ! Pecka! ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Chce se mi zvracet.... Ne z nechutností, které v tomhle případě už stejně nikoho nešokují, ale z té neodpustitelné drzosti tvůrců takhle násilně zesměšňovat můj selský rozum. Ještě větší průšvih než bezpáteřní You are next - nesouvislé vyprávění, zmatený střih, nesympatické a místy takřka nezranitelné postavy a hlavně neexistující příběh, jehož schéma by vycucalo z prstu i průměrné muslimské dítě a jehož jednotlivosti, od toporných dialogů až po přepálené gore, vyznívá zcela nesmyslně, nepůvodně a nechutně samoúčelně. Sorry lidi, ale mě bylo v závěru už úplně šumák, jestli se někdo zachrání, nebo podstoupí důkladný klystýr motorovou pilou a jeho ledviny skončí na jídelním stole průměrné singapurské rodinky - tuhle pohádku fakt nežeru... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Herečka Shareefa Daanish si zahrala úlohu Dary už druhý krát. Prvý krát sa predstavila v krátkometrážnom predchodcovi tohto filmu Dara (2007). (beso74)
  • Tento film se stal prvním indonéským snímkem, který byl zakázán v Malajsii. (Polgedney)
  • Natáčení probíhalo ve Fort Thomas, Kentucky. (Polgedney)

Reklama

Reklama