Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paul Graynor (Darren Healy), bulvární fotograf, se stane obětí brutálního napadení, když se jedné noci vrací domů. Zoufale se snaží vyrovnat s děsivým zážitkem, ale zdá se, že šrámy, které má na těle a hlavně na duši, se jen tak vyléčit nedají. Pomocí přátel i podpůrné skupiny se učí, že život jde dál, ovšem ne tak, jak ho znal. Paul postupně zjišťuje, že je jen skořápkou muže, kterým předtím byl a uzavírá se sám do sebe. Nakonec je schopen se soustředit pouze na jednu věc - najít kriminálníka, který zničil jeho život. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený revenge kousek, ve kterým jde o koule. Smýkat vám v nich nebude jako třeba V pasti, ale v pohodě by se tyto dva filmy daly zkombinovat, kdy by Surovost mohla být alternativním koncem pro V pasti. Abych moc nespoileroval - nedobrovolný eunuch s xichtem Collina Farrela se psychicky a fyzicky připravuje na zaslouženou pomstu. Přál jsem mu to, ale čekal jsem větší sadu na konec. Tohle se dá doporučit silným čtyřhvězdím. 85% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Za daných podmienok (miestami až amatérsky vyzerajúci televízny snímok, slabší herci, rozpočet) sa tento film podarilo natočiť veľmi presvedčivo, ucelene a uveriteľne. Veľmi pomalý film, zameraný na stav duše a psychickej povahy človeka a jej rozleptanie po psychopatickom útoku. Škoda, že moju pozornosť film upútal až zhruba po polhodine, odvtedy som však z neho nemohol spustiť oči a každá minúta bola nabitá skvelou atmosférou a napätím až do znepokojujúceho záveru. 75%. ()

Reklama

nascendi 

všechny recenze uživatele

Účelovo skonštruovaná írska dráma sa nás pokúša presvedčiť, že ulice veľkomiest sa menia na džungľu, v ktorej sú iba predátori a ich obete. A tiež o tom, že keď niekto vyzerá ako obeť a správa sa ako obeť, sa obeťou i stane. Brutálne, nezmyselné a ťažko uveriteľné prepadnutie spúšťa v hlave bulvárneho fotografa lavínu fóbií a hľadania ciest k stavu pred napadnutím. Psychický prerod hlavného hrdinu sprevádza aj obdivuhodná zmena jeho výzoru. Brutálne scény sú trochu nadbytočné a ich zmysel vidím iba v pritiahnutí divákov, ktorí ich potrebujú z terapeutického hľadiska. Film ako celok je určite nadpriemerný, aj keď spracovanie zaujímavého námetu má dosť slabín, Daren Healy podal spoľahlivý a uveriteľný výkon a zaujímavá Nora-Jane Noone, ktorú som si všimol už v Padlých ženách, by potrebovala viac priestoru. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Irové jsou prostě sví, tam, kde by Amíci spadávali ke klišé, tam, kde by to Angláni zlehčovali humorem, jsou Irové zkrátka nekompromisní. Savage by slušelo, kdyby byl o něco delší a šel tak ještě víc do hloubky, náběh na řádný psychothriller to v sobě má, takhle to chvílemi klouže jen po povrchu, ale i tak jsem s touhle pomstou chudáka eunucha spokojenej. Film, co má koule, i když je vlastně, ehm, nemá... :-) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příběh o muži, který byl zlomyslně napadnut dvěmi zloději tím nejhůře možným způsobem vůbec! Kteří ho nejen zmlátili do bezvědomí, ale i vykastrovali ! Zruinovali ho Psychicky i emocionálně! Poté se těžce snaží postavit na vlastní Nohy! Vidíme změny hlavního hrdiny jak z tichého, stydlivého chlápka se stává opravdovéj Psychopat! Jakmile si ostříhá vlasy, sundá brýle, okamžitě je z něj Bad-face, že i mně lezl mráz po zádech! Neskutečný Herecký výkon! Posledních 10 minut jsou Šokující,strašné,vyrážející dech.. Jsou zde Násilné detajlní záběry,které nepřipraveného diváka mohou navždy poznamenat! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama