Reklama

Reklama

No moriré sola

  • angličtina I'll Never Die Alone

Obsahy(1)

Čtveřice mladých dívek jede po delší době z vysokoškolských kolejí domů. Po cestě narazí na brutálně ubitou dívku. Odvezou ji na nejbližší policejní stanici ve městečku Trinidad. Po pár hodinách výslechu se vydávají opět na cestu a za chvíli zjistí, že je sleduje auto, které viděli nedaleko nebohé dívky. Začíná tuhý boj o přežití a zachování si alespoň špetky lidské důstojnosti. (Chatterer)

(více)

Recenze (79)

panjosef 

všechny recenze uživatele

Podobné rape & revenge a exploitation brutality se v poslední době začínají objevovat jako houby po dešti, co ale tento snímek staví na poněkud odlišnou kolej je jeho bizarní plynutí. Až neúnosně dlouhé pomalé a tiché scény, včetně těch kde je vyobrazeno to nejbrutálnější násilí na nebohých holčinách diváka tlačí až na samý práh žaludeční nevolnosti. Toto dělá ze snímku velmi obskurní a obtížně stravitelný horor-thriller, který se jen tak nevidí. Ne každý tohle rozdýchá. Sledovat raději o samotě. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru je to jeden z mála filmů u kterého má člověk pocit,že vznikl proto aby vyprávěl příběh a né jen pro předvedení několika "rape&gore"scének..Ty jsou zde sice taky a podané dost zdatně ale rozhodně by tak nefungovaly,kdyby nebyly zasazené do toho pooomalu se rozvíjejícího dramatu o prasatech,prasárnách,obětech a vůli k životu(potažmo pomstě)......Je docela těžké se na to dívat...jakoby nám chtěli tvůrci říct,že u tohodle filmu si moc popkornové zábavy s kámošema neužijeme.. ()

Reklama

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Načo sa vôbec točia podobné filmy? Dobre, partia kámošov zažije pri natáčaní kopec srandy, ale prečo sa svoj počin snažia vypustiť do sveta? Takto sa človeku dostane len veľká dávka amatérizmu, zbytočných záberov a nulových emócií. Ak je film braný ako motivačné video pre ostýchavých mužov, ktorí si ešte nestihli znásilniť a popri tom zmlátiť nejakú tú okoloidúcu, začínam mať obavy či som vôbec normálny. Celý film stojí na jednej jedinej scéne. Scéna znásilňovania. Neviem sa vžiť do pocitov znásilňovanej ženy, no očakával som kus emócií a vzdoru. Asi som čakal niečo podobné ako predviedla Monica v Irréversible. Takto to vyzeralo ako sexuálna hra, ktorú si občas zahráme s priateľkou. Ona to chce, ja to chcem ale trošku vzdoru a hrubosti nás vydráždi oboch. Po tejto scéne mohol film v pohode skončiť a nikomu by to nevadilo. Nie. Nelogické správanie postáv pokračuje, a pokračuje do ďalších a ďalších absurdít samozrejme bez štipky emócie až si uvedomíte, čo to za frašku vlastne pozeráte. Neradím sa k veľkým fanúšikom hororov či explotation, pretože pri nich moc myslím. Je to moja devíza, ale raz za čas sa pokúsim či je to stále tak. Stále. Jedna hviezda vlastne ani neviem za čo. Asi že som to bez ujmy dopozeral. No mo(ri)re sola! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pod celkem lacinou slupkou, která ale naštěstí nezasáhla herce, se skrývá opravdu skvělý rape & revenge, který může směle a bez rozpaků konkurovat hitům z 70 a 80tých let, kdy tyhle filmy letěly. Nicméně nedoporučuju slabším povahám, sice mě celkem zarazila cenzura některých scén, každopádně zabíjení a znásilňování tomuhle filmu nevadí ani zadleka tolik, jako záběr na mužský péro. ()

Skrk 

všechny recenze uživatele

Hodně syrový exploitation horor, kde mnoho scén působí až nechutně reálně. (viz. znásilňování) Nejbrutálnější věcí na filmu není krev, ale pomalu se vlečící scény, které nemusí každému sednout, ale mě to přišlo ještě víc reálné. Hodnocení by mohlo být ještě o něco lepší, kdyby to nebylo tak příšerně amatérské. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama