Reklama

Reklama

Brotherhood

Trailer

Adam (Trevor Morgan) se chce stát novým členem spolku Sigma Zeta Chi (vysokoškolského bratrství). A tak musí se skupinou zelenáčů projít zkouškou, která spočívá v přepadení benzinky. Všechno jde podle plánu, až do chvíle, kdy jeho přátelé zastaví u špatné benzinky. (Geralt z Rivie)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Hračky - plačky." ,,Tak dlouho se chodí se džbánem..." ,,Když se něco se.., tak se se.. všechno." Ano, stačí malá nehoda, škobrtnutí a spustí se řetězec tragédií, které se na sebe nabalují jak sněhová koule. Každý promyšlený plán dostává nakonec trhlinu. Krátké, rychlé a i na krev dojde řada. Kdyby se snímek netvářil celou dobu tak vážně, chtělo by se jednomu u toho smát. Angličané by z toho jistě udělali černohumornou taškařici. A samostatnou hvězdu dávám za konec - čekal jsem úplně jiný, smutný, i když tenhle taky veselý nebyl. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Ty vo*e, tak tomu říkám pořádné adrenalinové drama. Nemohl jsem z toho dýchat jaký měl Brotherhood obrovský náboj. Od začátku až do úplného závěru neskutečné napětí. Jelikož má pouhých 76 min, tak nezačne ani na minutku nudit, děj vás zcela vtáhne a nepustí. Už dlouho jsem nezažil tak dokonale napínavé drama. Nejlepší je ale závěr, když už si každý z bratrstva myslí, že má vyhráno, tak se vše nakonec zvrtne ještě daleko víc. Upřímně říkám, že mě ani ve snu nenapadlo jakým způsobem to skončí. O tom se samozřejmě musíte přesvědčit sami, poněvadž to za to stojí. Proto Brotherhood doporučuji na plné čáře a kdo má rád pořádné drama, tak se u tohoto i zapotí.. 9/10 = 90% ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Už dlho som sa pri nejakej dráme tak dobre nezabavil. Bratstvo študentov vymyslelo ťažkú "prijímaciu skúšku" nových členov, avšak študentský žartík vykradnúť obchod sa obrátil naruby, keď jedného z nich postrelili. Samozrejme treba vždy držať spolu a nejako to vyriešiť aj bez polície, čo takto napríklad uniesť predavača? A začal sa neuveriteľný kolotoč prúserov, lebo keď už sa dojebe jedna vec, tak sa dojebe úplne všetko, a po celej tej motanici prišlo to najväčšie jebadlo, aké vôbec prísť mohlo. Odporúčam, super film! ()

Lulu13 

všechny recenze uživatele

Ako to skončí som presne vedela odkedy toho chalana zamkli v kufri. Takže pokus o prekvapivý záver nevyšiel. Naviac, filmy s podobným námetom o pokašlanej noci tu boli už skôr a spracované lepšie. Ku príkladu film 11:14 natočený o pekných 7 rokov skôr, takže o originalite snímku sa tiež hovoriť nedá. Nehovoriac o tom, že z tej šlamastiky sa miestami chceli vysekať poriadne nelogickými a blbými nápadmi. Pre mňa teda nič viac než priemer na jednu projekciu. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Celkem svižná zamotanice, která má perfektní start a jednoduchou zápletku. Za zvuku kytary dává bratrstvo ochutnat svojí sílu všemu, co se jim přimotá do jejich zásadové cesty celistvosti. Problémem číslo jedna je však až mnoho absurdit, které popírají logické myšlení kohokoliv,kdo by se, byť jen na chvilku ocitl v tak průserní situaci. Lehčí nadprůměr pak pečetí herecké výkony všech aktérů,které jsou důvěryhodné a nad míru dobře odvedené.... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie prebiehalo v americkom meste Arlington, ktoré sa nachádza v štáte Texas. (MikaelSVK)
  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Untitled Roslyn Project. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama