Reklama

Reklama

Epizody(8)

Raylan Givens opustil před patnácti lety kentucké končiny, nyní žije v Miami a snaží se skloubit práci amerického šerifa s rodičovstvím na částečný úvazek coby otec patnáctileté dívky. Náhodné setkání na opuštěné floridské dálnici ho zavede do Detroitu, kde se střetne s Clementem Mansellem alias Oklahomským divochem, násilnickým, sociopatickým psancem, který už jednou proklouzl mezi prsty detroitským špičkám a hodlá to udělat znovu. Tyto tři postavy míří na kolizní dráhu v klasickém stylu románů Elmora Leonarda, aby zjistily, kdo se z Prastarého města dostane živý. (Disney+)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (10)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kto mal nostalgiu po poslednej serii z 2015-teho (podobnej tej ako pri Dexterovi - moja omluva za tak nehodne prirovnanie) moze zaspominat pri tomto pokracovani. Moc inteligencie a napadu vsak scenar nepobral a je plny klise a bullshitu. Po prvych troch dieloch som sa na to takmer vykaslal. Kazdopadne Timothy je sympos stale a ma tu "cool-oveho" protivnika na sposob korejskeho lotra poslednych 30tich rokov. Zaver sice brnkol na strunku, ale inak sklamanie. Cakal som rozhodne viac. Ak mate po ruke nieco lepsie, kaslite na toto, ak nie, "you've been warned". :) Potesila akurat pritomnost Marin Ireland z vyborneho homelandu. A ozaj...Timothyho 20rocna dcera Vivian, tu hra jeho, serialovu, nast-rocnu dceru. :D  Slaby priemer. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

sympatická kriminálka, která sice nepřináší nic extra a už vůbec nic co by to nebylo milionkrát předtím, ale má spád, charismatického Olyphanta a správně slizkého Holbrooka jako záporáka. Možná bych to viděl jinak kdybych znal předchozí série, ale jelikož to bylo moje první setkání se světem Justified, beru to jako slušnou motivaci se do seriálu časem pustit...70% ()

Reklama

rowdys 

všechny recenze uživatele

Po prvej epizóde sa City Primeval javí ako poctivé starosvetské krimi, ktorému neublíži ani relokácia do Detroitu, pretože Givens a leonardovské dialógy sú v E01 prítomné. Veľmi rýchlo sa ale ukazuje, že predloha nemala s Justified pôvodne nič spoločné a začína byť cítiť snahu kriesiť osem rokov práchnivejúcu mršinu. Justified je po dekáde totiž už taktrochu vecou spomienkového optimizmu, kde celý šarm stál na Olyphantovi, Gogginsovi a apalačskom vidláctve. Namiesto aby tvorcovia ostali verní tomu, čo fungovalo, naservírovali síce pre seriál geneticky hodnoverného záporáka, ale úplne zmenili zvyšok DNA špirály. Keď už sa po 8 hodinách konečne zjaví Boyd, jeho cameo pôsobí ako nesahat-pouze-koukat provokácia diváka, navyše s neistým sequelom. Mal to aspoň zrežírovať Tarantino, ako sa pôvodne plánovalo. ()

BIG.NINE.CF 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak i přes několik zaškobrtnutí je to stále ten samý Raylan. Už né tolik pistolník, ale pořád drsný marshal. Ovšem co musím vyzdvihnout, je výkon Boyda Holbroka alias Clementa Mansella. Toho šmejda sem mu tak moc věřil, že jsem měl kolikrát chuť něco hodit po televizi., jak mě hrozně sral :D No a závěrečný díl s otevřeným koncem nám dává naději, že tento seriál se ještě neloučí a potkají se naši staří známí.... ()

husokachna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakožto milovník Justified nebudu objektivní. Je to natahovaný, není to moc chytrý, chybí mi Harlan, některé aspekty původního seriálu a kdyby to nebylo Justified, tak to možná nedokoukám...ALE panebože, jak je Raylan pořád boží a Timothy jakbysmet. Miluju ho a když se na konci opřel o vrata a jen tak koukal, začal jsem si pohrávat s otázkou, jestli není náhodou Šumperk county připravený na Jardu v kovbojským klobouku...? Pět nesmyslných a neobjektivních Stetsonů 6x Beaver. ()

Reklama

Reklama