Reklama

Reklama

Mitch a Dave jsou nerozluční přátelé. Jak ale léta ubíhala, jejich světy se od sebe čím dál více vzdalovaly. Dave je přepracovaný právník, manžel a otec tří dětí, Mitch je druhořadý herec, který mění ženy častěji než ponožky. Jednoho dne se spolu sejdou, popijí alkohol a u fontány si oba v tentýž okamžik přejí ocitnout se v kůži toho druhého. Následující den ráno se probudí a zjistí, že jejich přání byla vyslyšena. Nejraději by se zase hned přeměnili zpátky, ale kouzelná fontána byla mezitím odstraněna. Kam byla převezena, není možné kvůli byrokracii hned zjistit, a tak oběma mužům nezbývá než začít žít život toho druhého. Mitch musí zastoupit Davea v případu fúze firmy, na jejímž výsledku záleží, zda mu bude přiznáno partnerství. Dave má v Mitchově podobě natáčet porno. Ani jednomu se ale nový způsob života nelíbí. Podaří se oběma mužům nezničit si navzájem vlastní existenci dřív, než naleznou způsob, jak vše vrátit do původních kolejí? (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (429)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nejde o příběh s originální zápletkou. Takových filmů je natočeno více a dokonce i v našich končinách jeden takový máme. Ale pokud se budu chtít bavit na tohle téma, tak si raději pustím Mezi námi děvčaty. To mi přišlo daleko vtipnější. Nebyla tam dětská hovínka a podobné záležitosti. Stopáž by šla určitě o něco zkrátit. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Člověk si jde pro průměrnou komedii, ale dostane se mu parádní jízda. The Change-Up není žádné veledílo, žádná inteligentní a decentní filmařina, ale je to čistá a nefalšovaná americká komedie. Vtipná, opravdu svižná, se spoustou vtipných scén (i pár fekálních a nízkých, přesto nijak agresivních a nehodících se) a krásných žen. Skvělé tempo, které se drží po celou dobu, a příjemný nadhled. A pokud svůj nadhled dokážou využít i diváci, budou se skvěle bavit. V opačném případě mi jich je líto, protože tahle komedie se prostě povedla. ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem totální pohromu a místo toho jsem dostal opravdovou komediální pecku. Opět se ukázalo, že kombinace dobrého hereckého obsazení, správné chemie mezi hlavními představiteli, sympatických charakterů, humoru a romantiky, přiměřené dávky nadhledu a Olivie Wilde - to vše ve správném poměru - může dostatečně obarvit a oživit poměrně stereotypní příběh o výměně dvou protikladných charakterů, které vyznávají rozporné hodnoty. Reynolds a Bateman jsou oba výborní, přičemž dámy v čele s božskou Olivií Wilde a sympatickou Leslie Mann nezůstavají pozadu. Bavil jsem se a fandil jsem od začátku do konce. 9/10! ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Příběh byl vlastně celkem fajn, lehce šablonovitý, zhruba takový, jaký by ho mainstreamový divák (a dnes i já) očekával - záměna lidí nebo osobností bývá příslibem zábavy. Sice žádný zázrak, ale ani podprůměr. 70 % Co mi vadilo bylo trochu moc úchyláren, ne že bych byl nějak prudérní, ale přijde mi to zbytečné, nevkusné a kazí to můj dojem. Oba hlavní představitelé nepatří mezi mé oblíbence, ale žádnému z nich, ani dalším hercům, nelze nic vytknout. Olivia neskutečně sexy, ale je ve vedlejší roli. Pokud jde o zábavu, mohlo to být lepší, ale čekal jsem to horší; malé děti (obzvlášť dcerka) pomáhají; škoda, že nevyužili slova "masturbace", protože po úvodu to k tomu vyloženě vybízelo. # příběh 6 | hudba 7 | humor 5 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 6 ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Každý nespokojený muž v domácnosti si po tomhle dílu uvědomí jaké má doma zlatíčko a jak by si to mněl šulin patřičně vážit, protože není všechno jak se zdá. Bez ponaučení by to nešlo, US. komedy se snaží už dlouhou dobu projevovat výchovním nasravacím stylem s daným pejorativně úchylním převedením. Nemohu a vyloženě nechci říct, že bych se nebavil, noóo překvapil mně vulgární podtón, překvapil, protože já kluk z náboženské rodiny, který každou neděli poctivě chodí na nedělní omší, ach jo... po tomhle snímku? 3x otčenáš a 3x zdravas = 5/10 ()

Galerie (33)

Zajímavosti (6)

  • Change-Up je již druhým filmem během dvou let, kde hraje Leslie Mann manželku postavy, u které dojde k „výměně těla“. (žvanimírek)
  • Po závěrečných titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)

Reklama

Reklama