Reklama

Reklama

Mitch a Dave jsou nerozluční přátelé. Jak ale léta ubíhala, jejich světy se od sebe čím dál více vzdalovaly. Dave je přepracovaný právník, manžel a otec tří dětí, Mitch je druhořadý herec, který mění ženy častěji než ponožky. Jednoho dne se spolu sejdou, popijí alkohol a u fontány si oba v tentýž okamžik přejí ocitnout se v kůži toho druhého. Následující den ráno se probudí a zjistí, že jejich přání byla vyslyšena. Nejraději by se zase hned přeměnili zpátky, ale kouzelná fontána byla mezitím odstraněna. Kam byla převezena, není možné kvůli byrokracii hned zjistit, a tak oběma mužům nezbývá než začít žít život toho druhého. Mitch musí zastoupit Davea v případu fúze firmy, na jejímž výsledku záleží, zda mu bude přiznáno partnerství. Dave má v Mitchově podobě natáčet porno. Ani jednomu se ale nový způsob života nelíbí. Podaří se oběma mužům nezničit si navzájem vlastní existenci dřív, než naleznou způsob, jak vše vrátit do původních kolejí? (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (429)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Člověk si jde pro průměrnou komedii, ale dostane se mu parádní jízda. The Change-Up není žádné veledílo, žádná inteligentní a decentní filmařina, ale je to čistá a nefalšovaná americká komedie. Vtipná, opravdu svižná, se spoustou vtipných scén (i pár fekálních a nízkých, přesto nijak agresivních a nehodících se) a krásných žen. Skvělé tempo, které se drží po celou dobu, a příjemný nadhled. A pokud svůj nadhled dokážou využít i diváci, budou se skvěle bavit. V opačném případě mi jich je líto, protože tahle komedie se prostě povedla. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem chtěl jít do kina (taky proč ne, ukázky, co běžely v televizi, nevypadaly špatně) ale bohužel to nějak nevyšlo. Nicméně teď toho lituju, protože pro mě je The Change-Up překvapením roku. Když o tom tak přemýšlím, tak naposledy jsem se takhle bavil u Love and Other Drugs (ale tam to nebylo překvapení, ten film jsem měl v merku už nějaký týden, kdežto tenhle ne). A to i přesto, že k (novým) americkým komediím většinou píšu komentáře ve stylu "dalo se na to koukat, ale zasmál jsem se tak dvakrát". To u tohohle filmu jsem se zasmál nesčetněkrát a k tomu ten dokonalý casting! Ryan Reynolds a Jason Bateman tvoří skvělou dvojku, která se navzájem dokonale doplňuje, takže fakt, že jsou přátelé už delší dobu, jim věříte, Olivia Wilde je prostě definicí dokonalosti (hlavně kvůli ní jsem si film vůbec sehnal) a Leslie Mann taky přispěla svou troškou k mému hodnocení. Až po skončení filmu mi došlo, že to mělo prakticky necelé dvě hodiny, ale já si to chtěl pustit znovu a nepřišlo mi, že by film měl nějaké slabší místo. Co se týče amerického mainstreamu, tak tenhle kousek minimálně letos zřejmě jen tak překonán nebude. A já si ho rád někdy znovu pustím. Mých 100 % není vůbec nadsazených, prostě jsem si tuhle komedii užil i přes dvě fekální scény, které většinou nemusím. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Nemohol som si pre dnešný večer vybrať lepšiu komédiu ako práve CHange-UP, ako musím povedať že s takto dobrým pocitom a náladou som už dlho nešiel spať. Že je to klišé o tom nikto nepochybuje, ale aj tak sa nemôžem zbaviť pocitu že sa jedná o jedno z najlepších prevedení tohto komediálneho štýlu. A Olivia Wilde? no comment. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Konečně sem se pořádně zasmál tohle byla pecka Ryan je prostě frajer ať je to jakýkoli film prostě pokud do toho skočí jeto velký úspěch, co se tyče malých děti no záchvaty nejvíc, ještě tet se směji tenhle příběh o dvou kamarádech byl úžasný. Prostě co dodat k tomu víc užasni herci skvěla hudba prostě užasna rodina podívaná u které se fakt nedá nudit. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Jon Lucas, Scott Moore | Hudba: John Debney | Produkcia: David Dobkin, Neal H. Moritz | Distribúcia: Universal Pictures | Štúdio: Relativity Media, Original Film, Big Kid Pictures | Rozpočet: 52 miliónov $ | Tržby: 75,450,437 $ || K takýmto kusom potrebujem byť sakra správne naladený, najlepšie troma deci pálenky. Chlast som po ruke nemal, a tak som to skúsil za triezva. Nepodarilo sa. 15% | Blu-Ray, HU DTS | ()

Galerie (33)

Zajímavosti (6)

  • Change-Up je již druhým filmem během dvou let, kde hraje Leslie Mann manželku postavy, u které dojde k „výměně těla“. (žvanimírek)
  • Po závěrečných titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)
  • Většina nahoty ve filmu není skutečná. Olivia Wilde i Leslie Mann byly v pikantních scénách "svlečeny" pouze pomocí digitální animace. (oje)

Reklama

Reklama