Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (412)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Přesně jak jsem tušil. Konina největšího kalibru, která se zahraničnímu originálu kvalitativně nepřibližuje vystupujícími a už vůbec ne naprosto nevhodnou až trapnou porotou. A navíc nesnáším ten humbuk kolem show, která už řadu let běží v Anglii. Bohužel úspěch bude obrovský vlivem špatného vkusu tuzemských diváků a tak bude tato populární komerční televize (ano TV Nova je komerční) dále rejžovat na pořadech, které už jsou v zahraničí téměř zapomenuty. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Nepřestávající reklamní kampaň mě tak obtěžovala, že jsem se rozhodla natruc koukat na konkurenci. V 19.50 jsem ale ze zpráv nepřepnula a "Talentmania" na naší televizi běžela až do konce. Leoše jako moderátora uznávám, Alenu Šeredovou jako porotkyni bohužel vůbec. Ostatní mi nevadili a neřešila jsem je. Vulgarit (hlavně od Habery) bylo ale mnoho a třeba představování kandidátek na moderátorku zavánělo trapností. Skončit pořad asi o 40 minut později, než bylo inzerováno v programu, taky není hezké. Přesto jsem se bavila a hodlám koukat dál. Druhý den po vysílání jsem viděla také konkurenční pořad a musím říct, že stejně jako před lety s "VyVolenými" se Prima vytáhla a Novu v boji porazila. Její pořad budu tedy hodnotit ještě lépe. Soutěž jsem tedy ze záznamů sledovala až do konce. S vítězkou jsem spokojená. ()

Reklama

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

První díl stačil. Mareš je s každou další show trapnější, nad složením poroty zůstává rozum stát (už Troška je sám o sobě hodně podivnou volbou, ale co tam dělá ta Šeredová?) a z celého pořadu jsem měl asi takový dojem, jako že si na Nově řekli "Prima koupila originální formát, musíme rychle uplácat nějakou kopii, ať nad náma nemá výhodu". No a tak uplácali tenhle trapný plagiát. Je pravděpodobné, že sestřihy z castingů a pozdější díly budou vypadat jinak než ten zahajovací díl, ale už jen za ten si to odpad zaslouží. Nova chtěla mít start své show bombastický za každou cenu a dopadlo to spíše odpudivě. Jaký má smysl vysílat živě dvě a půl hodiny ze zámku (a jen tak mimochodem, proč zrovna zámek?), kde Mareš vítá členy té strašlivé poroty, sem tam si jde promluvit s nějakým soutěžícím a čas od času do toho hodí nějaký prostřih z castingů? No a do toho ještě několik estrádních vystoupení a zakončení velkým ohňostrojem. Nejsem fanouškem těchto reality show, ale ČSMT na Primě je mnohem, mnohem lepší a hlavně má nějakou úroveň, tady Nova klesla na úplné dno. Doufám, že celá Talentmania skončí neuvěřitelným fiaskem, aspoň by byl od těchto nováckých show a nejspíš i od Mareše na chvíli pokoj... ()

freddy odpad!

všechny recenze uživatele

Stokrát viděný Leoš Mareš, k tomu snaha pomstít se Primě za to, že předběhla Novu v nákupu licence pro lokalizovanou verzi "Got Talent", a okoukaní Palo Habera a Adéla Banášová v porotě. Po pěti minutách jsem to vypnul a rozhodl se, že nikdy více nechci vidět tento pořad. U mě to na celé čáře vyhrála Prima a tenhle pořad posílám do odpadu, kam právem patří. ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Já už fakt nemůžu... Proč se mám koukat na samé reality-show a podobné "soutěže"? Já sice chápu, že se tu najde spousta jednodušších jedinců (bez pardónu), kteří se na něco podobného skutečně těší (respektive dívá), ale z jakého důvodu to má odnést normální, inteligentní divák? Kdyby mi nevadily vulgarismy, tak teď celou Novu pošlu tam, kam už pěkných pár let patří (důvody: Ordinace v růžové zahradě, Ordinace v růžové zahradě 2, Výměna manželek, Big Brother, Česko hledá Superstar, Česko-Slovensko hledá Superstar, Stahovák atd.). P.S.: A když už podobný výmaz přeci jen vysíláte, tak si alespoň odpusťte ty trapné spoty, reportáže v TN a blikající odkazy zasazené do filmů či seriálů. Díky. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama