Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

Ozo odpad!

všechny recenze uživatele

Po delší době poctivej odpad! Já vim, měl jsem to čekat a vůbec se do toho nepouštět, když já ale ty "rybišky" mám tak rád. Tohle je ale tak neskutečně stupidní film, až si říkám, jestli to nebyl záměr a neměla to být parodie, na což se ale film tváří příliš vážně. Takže fakt nevim. Jestli ale máte chuť na takový scénáristický pecky, jako když černej borec půl dne krvácí z uhryznutý pazoury, načež se zvedne, zapálí oheň, do zbývající pracky vezme oštěp a jde pomstít svoji starou, tak s chutí do toho ;) ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Nerozumiem niekoľkým veciam. Napríklad prečo sa film nazvaný Shark Night 3D odohráva prakticky celý za bieleho dňa, alebo prečo krvilačný žralok napadáva svoje ľudské obete v riečnych kanáloch a na jazere. Netuším odkedy žije žralok v sladkých vodách! Skrátka bol som z toho úplne zmagorený aj vydesený, takže niektoré informácie ohľadne tohto "sladkovodného" živočícha som si musel overiť v príslušných encyklopédiách. Noc žraloka 3D je pre divákov, ktori nevideli Čeluste, vlastne sa nedá porovnať ani s Piraňou 3D, svojou kvalitou sa blíži skôr žraločím hororom ako Megelodon. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

David R. Ellis je možno dobrým druhým režisérom, ktorý spolupracoval pri áčkových filmoch, sám to však príliš nevie. Jeden jeho experiment so zrýchleným obrazom pri jednej hluchej scéne je možno zaujímavý, ale v konečnom dôsledku ide len o šetrenie času a pôsobí rušivo. Všetko je podriadené, aby čo najskôr prišiel na scénu digitálny žralok a požral celý komparz a vedľajšie postavy. Aj dve akože humorné situácie sú úplne rovnaké, tvorcovia evidentne trpia komplexom jedného štýlu humoru. O príbehu nie je dôvod rozprávať, je to kombinácia filmov o krvilačných žralokoch a miestnych buranov, ktorí ohrozujú návštevníkov svojho teritória. Našťastie je film rýchly, má žiaducú stopáž a než sa pohodlne usadíte v kresle je koniec. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tahle nesympatická skupinka vypatlaných teenagerů naráží už od prvních minut zejména na scénáristickou nemohoucnost, nulové režijní vedení a na hodně uhlazené žraločí ataky. Což mrzí asi nejvíc. Prostě rating PG-13 v tomhle vodním výletu postrádá jakýkoliv smysl. Pustit hudbu a svlíknout holky do plavek ještě film nedělá, a když už, tak to udělám alespoň s takovou tvůrčí jistotou a otrlostí, jako Aja v loňské a dle mého nedoceněné Pirani. Jenže tady máme tolik „ale“, že u některých divák ani nevěří nebo spíš nechce věřit (kupříkladu propíraná scéna černocha s oštěpem nebo dívčina emotivní zpověď, jak kdysi vodním šroubem rozmašírovala ksicht svému bývalému a pak ho nechá jet pro pomoc se svými dvěma přáteli). Máme tu obrovské ŽRALOKY, kteří útočí v asi metr hluboké vodě, HRDINY, kteří se vždycky rozhodnou pro tu špatnou variantu, AKCI totálně bez výrazu a napětí a konečně TVŮRCE, kteří se ani nesnaží, aby na sebe jednotlivé scény alespoň logicky navazovaly.. Hodně špatné a hlavně maximálně zbytečné.. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Fúha vlastne ani neviem čo mám napísať. Žraločie filmy mám rád a režisér Ellis tiež natočil zopár solídnych filmov (Mobil) a aj hororov (Nezvratný osud, Hady v lietadle), ale toto je veľké béčko. To, že prostredie vyzerá ako keby to točili u strýka Donalda na farme ani nekomentujem. Postavy, scenár, dialogy, nula bodov a herci dokonca mínus nula bodov. Páčil sa mi námet a zopár akcii a to je asi všetko. 35% - 1* ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • Je možné všimnout si, že během Sářiny (Sara Paxton) resuscitace zmizely z Nickových rukou (Dustin Milligan) výrazné zarudlé otlaky z předchozího připoutání. (Conspi)
  • Kvůli případným nízkým ohodnocením nebyl film před uvedením do kin promítán filmovým kritikům. (Conspi)
  • Šerifův popis Žraloka tygřího (Galeocerdo cuvier), jednoho z nejagresivnějších druhů žraloka vůbec, během scény, v níž potápí svázaného Nicka (Dustin Milligan) do žraločí nádrže, se neshoduje se žraloky umístěnými v nádrži, kterými jsou tzv. Žraloci tygří píseční (Carcharias taurus). Ti se svou průměrnou 3 až 3,5metrovou délkou a tlamou plnou zlověstných zubů vypadají sice zlověstněji, ale nejsou člověku nebezpeční a jsou jedním z nejčastěji chovaných zraloků. (Conspi)

Reklama

Reklama