Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Kludne sa tu mohlo jednať o druhú Piraňu 3D, tá bola svojou krvavou zábavnosťou príjemným sústom. Tvorcovia žralokov by však potrebovali vačšiu fantáziu, súdnosť a zmysel pre humor. Vo filme sa nenachádza ani jeden zaujímavý nápad, ani jeden vydarený žraločí útok. Všetko je jednotvárne, mdlé a hlúpe. Zívačka. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Davide, Davide, tohle už ti nikdo nesežere ani po těžké lobotomii. Jedině jako dobrodružnou komedii, ale toho humoru se moc nedostává. Snad jenom ve scénách, kdy vyjde najevo žraločí inteligence a jejich mimořádně vřelý vztah ke sportu. Buď hned v úvodu vykrádáš Spielbergův opus, nebo (což jev nejčastější) vršíš jedno klišé za druhým, až se tě ptám, pro jakou věkovou kategorii to vlastně točíš? No jo, už to vidim! PG-13, to všechno vysvětluje. Těmhle náctiletým stačí málo: hlavně ať tam hezky něco efektně bouchne, hnusně digitální žraloci někoho sežerou a promenáduje se tam pár bab v plavkách. Otázka zůstává, kdo na to bez krve a koz bude chtít znova koukat? ()

Reklama

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Po prvním zkouknutí traileru byl pro mě Shark Night jeden z nejočekávanějších hororů roku. S prvními recenzemi mé nadšení klesalo, ale stále jsem se těšil. Musím uznat, že je to opravdu hloupá ptákovina a že z prvního setkání s digitálními, nepřirozenými žraloky jsem měl celkem šok. Ale naštěstí mě film potkal v takové unavené, pohodové náladě, tak jsem jen bezmyšlenkovitě seděl a koukal. Nakonec se mi to celkem líbilo, tyhle teen vyvražďovačky u vody fakt můžu (hambařin a krve teda ale mohli přidat), revenge námět mě zaujal a hlavně jsem si zamiloval to prostředí jezera. 70% ()

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Přehlidka mnoha druhů neherectví, na níž je zajímavé hlavně to, že její tvůrci nepovažovali za podstatné do hororu (nebo thrilleru, jak se píše zde) zařadit ani vteřinu jakéhokoliv napětí. Krev teče, žraloci vrčí a vyskakují nad hladinu, vše je očividně vážně míněno... Kdepak. Jsou to dva týdny, co jsem viděl Spielbergovy Čelisti konečně i v kině, takže jsem možná zaujatý, ale... Ne, nejsem. Noc žraloka je vážně pitomost. A kdo by pochyboval o duševním zdraví štábu, který ji natočil, ať počká na neskutečný potitulkový hudební videoklip. Mě vyděsil asi stokrát víc než jakýkoliv žralok. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

No co napsat. Asi jen to, že Noc žraloka je v podstatě jeden velkej průser. Už začátek, kdy žralok napadne holku v metrové hloubce a ještě někde v jezeře. To se sice později vysvětlilo, ale pořád na tom nic nemění fakt, že celý scénář je tak na vytření prdele. Když se to aspoň trošku dalo sledovat, když partička dorazila na ostrov doufajíc, že si budou užívat, najednou se objevili dva burani, ze kterých se nakonec vyklubalo, že to oni jsou za těmi žraloky v jezeře a že je dokážou ovládat. To už jsem doufal, že bude co nejdřív konec. Vizuální efekty? Naprostá katastrofa i na malý rozpočet. Ani pořádně nevím, jak to dopadlo, když to ukončili naprosto bez konce. Na druhou stranu ale asi dobře. Na posrání byla taky myšlenka rádoby Čelistí. Takhle kazit a dělat špatnou reklamu dnes už kultovce. Prostě jednoduše řečeno, až na nějaký povedený lekačky a za sexy holky, ztráta času. 30%. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • Je možné všimnout si, že během Sářiny (Sara Paxton) resuscitace zmizely z Nickových rukou (Dustin Milligan) výrazné zarudlé otlaky z předchozího připoutání. (Conspi)
  • Šerifova dubléra si lze všimnout v záběru, kdy je s popáleninami vhozen do žraločí nádrže a posléze zakryt proskleným poklopem. Voda mu strhla paruku do strany. (Conspi)
  • Jen stěží by pes vyskočil z vody na palubu lodi do takové výšky, jak můžeme vidět ve filmu. (Conspi)

Reklama

Reklama